0
Jultävling giveaway blogg julkalender bloggtävling
Blogg-tävlingar, Kostillskott

Jultävling – vinn Greatlife-produkter för över 3000 kr

Inlägget bunda innehåller reklam i form av annonslänkar

Nu drar jag igång en stor jultävling i samarbete med Greatlife. Fram till den 21 december kan du vara med och tävla om ett superstort paket med hälsoprodukter till ett totalt värde över 3000 kr. Vinnaren kommer att tillkännages på julafton. Detta hälsopaket är en perfekt start på det nya året för dig själv eller att ge bort till någon du tycker om. Gå in och tävla nu:

[TÄVLA HÄR]

Jultävling – vinster och prissumma

Vinsterna i denna jultävling ihop med Greatlife är helt otroliga! Totalt innehåller paketet 10 produkter som alla är bra för hälsan på olika vis. Vissa av produkterna har jag använt under ett år, och därför kontaktade jag Greatlife och frågade om jag inte kunde få göra en tävling ihop med dem. Tillsammans plockade vi ihop ett paket med ”russinen i saffransbullen” – de kosttillskott som vi båda anser vara de allra bästa. Resultatet blev ett spännande julpaket som ger dig en kickstart på 2018. Prissumman är över 3000 kr!

Lista på produkter som ingår i detta julpaket

Allmax Nutrition BCAA

Bästa BCAA pre workout naturellt utan smak

Allmax Nutrition BCAA är ett rent tillskott utan tillsatt sötningsmedel eller andra fyllnadsmedel. Det här är en av de renaste produkterna av BCAA som finns på marknaden. Att Greatlifes utvalda produkter är naturella och till största delen ekologiska är något jag uppskattar mycket.

BCAA (Branched Chain Amino Acids) är grenade aminosyror som är bra för att öka muskelmassa, motverka förlust av muskler samt förebygger träningsvärk och muskelskador. Träning ökar behovet av BCAA och de essentiella aminosyrorna L-leucin, L-valin samt L-Isoleucin. BCAA kan även motverka trötthet och försämrat korttidsminne.

Allmax Nutrition Glutamin

Bästa Glutamin tillskott

Glutamin är den mest effektiva aminosyran för återhämtning och bland de 20 aminosyror som finns i proteinrika livsmedel. Allmax Nutrition Glutamin är bra vid hård träning eftersom det hämmar mjölksyra och stimulerar en naturlig höjning av tillväxthormon. Cellstudier har visat att glutamin minskar oxidationen av leucine, vilket effekten av leucin i muskelcellerna. Detta tillskott är framförallt effektivt vid långa aerobiska träningspass, då glutaminnivåerna i blodet reduceras. Genom att öka nivåerna av glutamin minskar skaderisken vid hård och långvarig träning.

Glutamin är även en byggsten för glutation, en av kroppens mest kraftfulla antioxidant. Glutation i cellerna skyddar kroppen mot fria radikaler. Dessutom är glutamin bra för tarmslemhinnan som föredrar glutamin framför glukos.

Innate response One Daily multivitamin

One Daily Multivitamin bästa

Multivitamin kan hjälpa dig att prestera bättre i träningen och uppnå en god allmänhälsa. Jag tar One Daily multivitamin varje dag. Detta är ett mycket högkvalitativt kosttillskott som jag noggrant valt ut. Jag gillar inte att stoppa i mig produkter som är syntetiska och därför föll valet lätt på detta multivitamin- och mineraltillskott som är gjort på whole food (naturliga ingredienser som inte är processade). I och med att One Daily är helt naturligt och ekologiskt, är det mycket lättare för kroppen och cellerna att ta upp vitaminerna och mineralerna.

Här är några av hälsoeffekterna jag fått efter att ha börjat med One Daily: jag håller mig frisk från förkylningar (jag blev väldigt ofta sjuk förut), jag har haft mindre hormonella besvär (troligtvis pga magnesium i tabletterna) och jag har allmänt mer energi.

Bringwell Eskimo-3 kapslar

Omega 3 kapslar Eskimo 3

Eskimo-3 är Omega-3 kapslar av riktigt hög kvalitet. Omega-3 är en viktig fettsyra som kroppen själv inte kan producera, därför måste vi få i oss den via mat eller kosttillskott. Fiskleverolja minskar risken för hjärt- och kärlsjukdomar, förbättrar hjärnkapaciteten, ökar serotonin-nivån (må bra-hormon), är bra för huden mm.

Jag har själv tagit Eskimo-3 i ett års tid och är mycket nöjd. Normalt sett brukar jag få ont i magen av Omega-3 men inte av de här kapslarna. Det kan bero på att den här fiskoljan genomgått en molekylär destillation, en reningsprocess som separerar bort föroreningar

Megafood Daily Energy Booster (näringspulver)

Superfood superfruit pulver näringspulver energi boost

Daily Energy Booster är pulver gjort på superfood. Jag är verkligen för naturliga tillskott och älskar att det här pulvret är så lätt att använda; tillsätt i en smoothie, i bakverk eller strö ovanpå gröten! På så sätt har du berikat din måltid med bland annat vitamin B12 och GTF Krom, som är viktigt för blodet respektive blodsockerbalansen. Detta näringspulver är baserat på ekologiska ingredienser så som rödbeta, grönt te, två typer av ginseng, samt ashwaganda.

Ashwaganda ser ut som ett litet gult bär och har i tusentals år använts i österländsk medicintradition till att förstärka immunförsvaret. Ginseng är allmänt känt för sin uppiggande effekt. Tillsammans ger ingredienserna i Daily Energy Booster dig ökad energi, minskad stress och balanserat blodsocker.

Innate Response Flora 5-14 (probiotika-kapslar)

Probiotika tabletter bakteriestammar

Flora från Innate Response är utsett till probiotika bäst i test för dess många bakteriestammar och höga kvalitet. Jag har haft en stor hjälp av den här produkten och det var faktiskt via just dessa probiotika-kapslar jag tog kontakt med Greatlife. Under min första resa i Brasilien hade jag stora besvär med svampinfektioner på olika ställen i kroppen. Jag läste mig till att mitt immunförsvar i magen troligtvis var skadat efter en mycket stark antibiotikakur som jag fick i Colombia. Genom att ta Flora probiotika-tabletter, lägga om min kost (mindre socker) och smörja på vinäger och kokosolja på det drabbade området – har jag inte längre några besvär.

Innate Clear Response (detox-pulver)

Detox pulver Clear Response Innate respons

Clear Response är ett ekologiskt post-workout-tillskott med smak av vanilj. Blanda en skopa i valfri dryck, exempelvis en smoothie eller din proteindryck. Detta kosttillskott innehåller protein och glutamin, båda mycket bra för återhämtning efter träningen. Dessutom innehåller Clear Response en mängd ingredienser som är bra för en naturlig avgiftningsprocess ”detox” (bland annat Greenselect® Phytosome® och glycin).

Clear Response innehåller även MSM (Methyl Sulfonyl Methane), ett organiskt svavel som finns naturligt i kroppen och även i olika livsmedel. Svavel är viktigt för produktionen av kreatin och kollagen, vilka är nödvändiga för hud, hår och naglar.

Megafood zinktabletter

Zinktabletter, zink tillskott

Jag har tidigare skrivit om zinktabletter och vilka hälsoeffekter mineralet zink har. Ofta är mängden zink tillräcklig i multivitamin, men i vissa perioder har jag märkt att kroppen behöver lite extra. Zinkbrist märks lättast genom att naglarna går sönder och flisas, håret känns livlöst och slitet samt huden är torr och glåmig. I boken Hormonbibeln 2.0 skriver författaren om zinkets betydelse för hormonbalans i kroppen.

Cocosa kokosolja

Ekologisk kokosolja

Cocosa Pure är en ekologisk kokosolja som är smak- och luktfritt. Jag använder dagligen kokosolja till allt! Det är den bästa sminkborttagningen, är utmärkt att använda istället för hudlotion (utan kemikalier) och ett bra fett att laga mat/baka med. Cocosa Pure kokosolja består huvudsakligen av mellanlånga mättade fettsyror och innehåller inga transfettsyror.

Listan på hälsoegenskaper kan göras lång. Kokosolja innehåller exempelvis laurinsyra, som även finns i bröstmjölk, vilket skyddar kroppens immunförsvar. Cocosa Pure innehåller även kaprylsyra, som är känt för att motverka svampinfektioner.

Smartshake (svart)

Svart smartshake proteinshaker

Trött på dåliga proteinshakers? Det var jag också, därför köpte jag två stycken av Smartshake slim. Smartshake är ett svenskt företag som säljer shakers av hög kvalitet. De läcker inte och har smarta fack (därav namnet) för att förvara pulver eller kosttillskott.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Susanna december 1, 2017 at 12:37 e m

    Oj vad olika grejer det finns. Får kolla in ordentligt! Kram

  • Reply Jessika december 1, 2017 at 3:39 e m

    Jissus med grejer de finns! Får kolla lite närmare på allt när jag inte är på språng!

  • Reply Medina december 1, 2017 at 9:06 e m

    Så bra tävling!

  • Leave a Reply