0

PR, annonsering & samarbeten

Fitnessfia fitnessblogg träningsblogg hälsoblogg fitnessfia mediakit exempel

 

Mer om fitnessfia

Fitnessfia.com är en träningsblogg med inriktning mot fitness och drivs av mig Sofia. Min fitnessblogg är en av de största i Sverige. Fitnessfia.com drivs av mig som privatperson och jag tar helt ansvar för informationen som jag skriver i min blogg. Alla inlägg, omdömen och åsikter på fitnessfia.com är mina egna och eventuella felaktigheter i inläggen tar jag själv fullt ansvar för.

Jag blir ofta kontaktad av företag för olika typer av samarbeten och det innebär att jag ibland presenterar produkter och tjänster på min blogg som jag gillar. De flesta av de produkter som skickas till min träningsblogg är för att testas och utvärderas. De åsikter och rekommendationer jag framför om olika produkter och tjänster på min fitnessblogg är mina egna och kan inte påverkas av tredje part.

Produktprover utgör aldrig en ersättning för de inlägg jag publicerar, men de är många gånger en förutsättning för att jag ska hålla mig uppdaterad med vad som händer på marknaden. Genom produktprover och tjänster kan jag ge mina läsare spännande information om nyheter inom träning, utifrån mina personliga erfarenheter.

Representerar du ett företag som kan vara av intresse för mig och mina läsare? Kontakta mig gärna nedan.

Pressutskick och produktprover

Jag välkomnar företag och representanter från PR-byråer att skicka produktprover eller pressutskick till mig. Ta kontakt med mig via formuläret nedan för att berätta om er produkt/tjänst och utifrån det avgör jag om produkten passar följande värderingar:

  • Passar produkten/tjänsten mina värderingar?
  • Är produkten/tjänsten intressant för mina läsare?
  • Passar produkten in i bloggens tema och inriktning?

Pressutskick eller produktprover som skickas till mig innebär ingen garanti för att jag publicerar ett inlägg om det. Produkter som skickas till mig skickas endast tillbaka om det överenskommits innan.

Om ett inlägg om produkten publiceras kommer jag att skriva mina egna åsikter och omdömen om produkten.

Affilate-länkar på fitnessfia.com

På fitnessfia.com använder jag mig ibland av så kallade affiliate-länkar. Det innebär att jag eventuellt får ersättning om klick på dessa länkar leder till köp. Jag skriver inte inlägg endast för att göra reklam för specifika produkter eller märken utan skriver om sådant som intresserar mig och hittar ibland matchande produkter utifrån det. Om jag blir kontaktad av företag som vill marknadsföra sina produkter väljer jag att skriva om dem utifrån följande kriterier:

  • Passar produkten/tjänsten mina värderingar?
  • Är produkten/tjänsten intressant för mina läsare?
  • Passar produkten in i bloggens tema och inriktning?

Annonsering på fitnessfia.com

Om ditt företag är intresserad av att annonsera på fitnessfia.com är du välkommen att kontakta mig via formuläret nedan. Annonsering kan ske via banners, länkar och produktinformation.

Sponsring av fitnessfia.com

Fitnessfia.com välkomnar sponsring. Jag är främst intresserad av sponsring av kosttillskott, träningskläder och skönhetsprodukter. Välkommen att kontakta mig via formuläret nedan om du har erbjudande om sponsring.

Samarbeten

Jag gillar att samarbeta och gör det gärna tillsammans med företag eller andra bloggare. Kontakta mig gärna via kontaktformuläret nedan.

Copyright

Innehållet på fitnessfia.com ingår är skyddat av lagen om upphovsrätt. Privatpersoner får dela och anpassa mitt innehåll (bilder och texter) men måste då länka tillbaka till fitnessfia.com med en aktiv länk (nofollow accepteras ej). All kommersiell användning av innehållet på fitnessfia.com är förbjudet.

 

Kontakta FitnessFia