Smartshaker slim protein shaker rosa och svart
Kostillskott

Smartshake Slim protein-shaker i många härliga färger

Smartshake är ett svenskt företag som tillverkar protein-shaker i flera olika färger och utföranden. Jag och min sambo köpte varsin Smartshake Slim, min i härligt rosa och han valde en svart. De finns i massa olika färger, jag valde mellan den rosa och den gröna. Den stora fördelen med denna protein-flaska är att de har ett utrymme under botten för att ha proteinpulvret. På så sätt slipper jag bära runt på massa vatten. Det passar verkligen mig som reser mycket då jag istället istället blanda ihop min proteinshake när jag är redo att ta den.

Smartshake Slim protein-shaker

Jag och killen har Smartshake Slim då jag tycker att de passar bättre i handen. Det är precis som namnet antyder, den smalare varianten. Företaget erbjuder protein-shaker i flera olika färger, modellen Slim finns i ca 10 olika färger.

Smartshake Slim proteinshaker har en snygg design som gör flaskan kompakt och lätt. Det är en mångsidig shaker som är lätt att bära med sig. Proteinshakern har också en inbyggd sil som hjälper till att lösa upp proteinpulvret. Det finns också ett smart förvaringsutrymme längst ner i shakern, som rymmer 1 dl, där du kan förvara dina kosttillskott såsom vitaminer eller proteinpulver. Läs gärna denna artikel om bästa proteinpulvret för din shake.

Fördelar med Smartshake Slim Shaker:

  • 500 ml kapacitet
  • Högkvalitativ, läckagefri shaker
  • Förvaring i botten för dina piller och pulver
  • Fri från BPA och DEHP
  • Tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys.
  • Tål varma vätskor upp till 120°C
  • Shakern är helt återvinningsbar

Köp en bra protein-shaker

Smartshake Slim protein-shaker är idealisk för alla som letar efter en lätt och kompakt protein-flaska. Smartshake revolutionerade shaker-branschen när de lanserade dessa genomtänkta proteinshakers. Inte nog med att de var snyggare än vad vi var vana vid för några år sedan, de hade även flera extrafunktioner som gjorde dem till vinnare världen över. Dessa snygga shakers är designade och framtagna i Sverige. En svensk framgångssaga kan man säga. Idag säljs Smartshakes över stora delar av världen.

Rosa protein-shaker

Rosa protein shaker smartshake slim

Jag älskar min rosa protein-shaker. Det var dock inte lätt att välja färg bland så många härliga varianter.

Jag valde en rosa protein-shaker och killen en svart. Vi befäster verkligen könsrollerna men sanningen är att jag älskar rosa, can’t help it! Jag hade lika gärna kunnat tagit den svarta (min förra shaker, som gick sönder, var just svart). Det är just det som är roligt med Smartshake – de finns i massa olika färger. Just nu har gymgrossisten.se hela 9 färger att välja på i varianten Slim. De har dessutom kanonpris, 59 kr istället för ordinarie 79 kr. Passa på och fynda här!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply