Snygga träningstights med hög midja
Träningskläder, Träningstights

Träningstights med hög midja – mina favoriter


Jag tränar ofta i träningstights med hög midja eftersom det är så bekvämt. Passar perfekt om man som jag gärna endast tränar i sportbh upptill, de passar naturligtvis även minst lika bra om man vill ha ett linne över. Vissa dagar känner man sig så där lite uppsvullen och då är det sjukt skönt med hög midja träningstights. Mina favoriter som jag har på bilden köpte jag på Lululemon outlet i USA någonstans. Här listar jag flera snygga alternativ. Investera i ett par träningstights med hög midja – du kommer inte att ångra dig!

Snygga träningstights hög midja

Här presenterar jag mina favoriter bland snygga träningstights hög midja 2017. Inlägget innehåller sponsrade länkar till nelly.com och sportamore.se. Hög midja på träningstights är en trend som har kommit för att stanna. Det är inte bara snyggt med hög midja på tights, det är även väldigt bekvämt. En hög midja på träningsbyxor är skönt när du tränar för att inte inte behöva tänka på om linnet åker upp, om du skrapar mot golvet eller maskinerna och för att inte känna sig obekväm med att de glider ner och visar magen. Hög midja är otroligt skönt att yoga i, då man står i många olika positioner då både byxor och linne åker ner.

Träningstights med hög midja från Nike

Snygga svarta träningstights från Nike med hög midja

Svarta tights med hög midja från Nike

Jag är generellt ett Nike fan, tycker att deras träningskläder och framförallt träningsbyxor sitter bäst (läs mer om snyggaste träningstightsen från Nike). Jag fullkomligen älskar dessa svarta träningstights med hög midja från Nike. De sitter perfekt i höjd i midjan och är slimma i modellen. Se alla snygga tights med hög midja här.

Rosa träningstights från Aimn med hög midja

Rosa tränings tights med hög midja från Aimn

Snygga träningstights med hög midja från Aimn

Jag skrev tidigare om hur jag älskar träningstights från Aim’n. Det är två svenska tjejer som startat Aim’n och designar träningskläder som sitter riktigt snyggt. Dessa supersmarriga rosa träningstights är av en utgående modell så skynda dig att lägga beslag på dem innan de tar slut. Köp dessa och andra fina träningstights från Aim’n här.

Träningstights med hög midja från Casall

Träningstights med hög midja från Casall

Sömlösa gråa träningstights hög midja från Casall

Underbart sköna “second skin” sömlösa träningstights från Casall med hög midja. Gråa tights är så inne i år och passar lika bra på ett yoga pass med fullständig inre ro som ett hetsigt crossfit pass. Eller kanske ett härlig promenad i naturen? De ser i alla fall oerhört bekväma ut. Se alla snygga tights med hög midja här.

Svarta träningstights hög midja från Puma

Hög midja träningstights Puma

Hög midja på träningstights är både snyggt och bekvämt

Dessa svarta träningstights med hög midja från Puma passar bra till allting. Jag skulle bära dem med en snygg svart sporttopp eller ett färgglatt träningslinne. Dessa enkla tights har en snygg revär på sidan och är tillverkade av ett skönt funktionsmaterial. Se fler snygga svarta tights med hög midja här.

Tights med hög midja från Reebok

Elle träningstights med hög midja och mönster från Reebok

Mönstrade träningstights från Reebok med hög midja

Hallå härliga färgexplosion – dessa fina tights med hög midja från Reebok är rena rama konstverket! Om träningen någonsin blir tråkig så är det bara att dra på sig ett par snygga tights och du ska se att motivationen kommer. Se alla snygga tights med hög midja här.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Close