Träningstights från Aimn, Aimn träningstights
Träningskläder, Träningstights

Snygga träningstights från Aim’n 2017

Snygga träningstights från Aim’n 2017! Jag har hittat några riktiga favoriter bland träningskläder i år. Sportklädesmärket Aim’n startades av två svenska tjejer som var trötta på att inte hitta roliga träningskläder i butikerna. Därför skapade de Aim’n, för att motivera sig själva. Inspirationen till träningskläderna är hämtad från naturen och saker de gillar. Glada färger och unik design beskriver träningstights från Aim’n och därför är jag så där lite lätt förälskad.

Svenskdesignade träningskläder från Aim’n

De beskriver sig själva som två småstadstjejer med stora drömmar. Tekla och Helen har gjort det många drömmer om – de har startat sitt eget klädmärke: Aim’n. De började sin framgångssaga i oktober 2013 och lanserade sin webbutik i maj 2014. De bor på olika platser, Tekla i bor kvar i Sverige medan Helen bor på Nya Zeeland, en affärsmodell som är möjlig mycket tack vare Skype. Deras svenskdesignade träningskläder från Aim’n säljs över hela världen.

Mina favoriter bland träningstights från Aim’n

Det var verkligen svårt att välja mina favoriter, alla träningstights från Aim’n är ju sjukt snygga! Kollade deras Instagram lite och hittade massor med inspirationsbilder. Deras snygga träningstights kan användas till alla typer av sport, gym, yoga, löpning – you name it!

Läs även mitt inlägg om snygga Aimn träningskläder 2017.

Wild spirit blommiga Aimn tights

Aimn tights mönster Wild Spirit

Vackra Wild Spirit Aimn tights med mönster i rosa eller grönt

Den nyaste modellen av tights från Aimn kallad “Wild spirit”. Dessa snygga Aimn träningstights finns i ljust rosa eller grönt. De har hög midja med ett en bred midjeresår som håller in och formar. Midjebandet kan även vikas ner om man hellre vill ha en lägre midja. Materialet reducerar fukt vilket är att föredra då du tränar och svettas. Jag bara älskar detta print, det är romantiskt, bohemiskt och samtidigt modernt och trendigt. Köp aim’n träningstights här.

Aimn tights rosa med mönster blommor

Aimn rosa tights med mönster

PARADISE Mönstrade snygga tights från Aim’n

träningstights från Aimn

Färgglada, snygga träningstights från Aim’n

Jättesnygg passform har dessa Paradise träningstights från Aim’n. Det färgglada mönstret piggar verkligen upp de där dagarna då det känns tufft att träna. Som ni ser passar de jättebra för yoga och all annan träning för den delen. Aim’ns design framhäver verkligen rumpan på ett supersnyggt sätt. Det är även extra kul att träningsbyxorna är designade av två svenska tjejer. Köp aim’n träningstights här.

Träningsbyxor från Aimn

Yoga på stranden i träningsbyxor från Aimn

LEO Leopard träningstights från Aim’n

Leopard tights från Aim'n

Snygga leopard tights från Aim’n

Grrr… såna här Leo träningstights från Aim’n i leopard vill jag ha. Snygga tights som känns vilda och tuffa. Du kan säkert bli drottning av djungeln eller träningspasset med de här ascoola träningstightsen. Aim’n har lyckats med leopardmönster utan att det blir tacky. Se bara hur vackra de är att yoga i – krigaren here i come! Köp aim’n träningstights här.

LEO Aimn tränings tights

Så snygga in action Aimn är perfekta för yoga också

STRIPE tränings-tights från Aim’n

Träningstights Aimn Stripe logo

Träningstights Aim’n Stripe logo i grått

Om jag ändå skulle vara tvungen att välja ett endaste par av träningstights från Aim’n så skulle det bli den här designen som kallas Stripe. I grått, nej i rosa, nej kanske i svart. Det största problemet skulle vara att välja färg på tightsen. Designen i tights från Aim’n framhäver verkligen rumpan, så att den kan få den uppmärksamhet den förtjänar efter alla hårda rump-övningar på gymmet. Köp aim’n träningstights här.

Amin tights storlekar

Så här sitter Amin träningstights på

Aimn tränings tights rosa

Ami’n tights är så sjukt snygga i rosa också

 

Hittade du inte din favorit? Här finns alla tights från Aim’n!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply