Snygga träningstights från Aimn
Träningskläder, Träningstights

Snygga träningstights från Aimn 2020

Snygga träningstights från Aimn 2020! Jag har hittat några riktiga favoriter bland träningskläder i år. Sportklädesmärket Aimn startades av två svenska tjejer som var trötta på att inte hitta roliga träningskläder i butikerna. De skapade Aimn för att motivera sig själva att träna med snygga kläder. Inspirationen till träningskläderna är hämtad från naturen och saker de gillar. Glada färger och unik design beskriver träningstights från Aimn och därför är jag så där lite lätt förälskad.

Alla Aimns kollektioner hittar du här.

Svenskdesignade träningskläder från Aimn

De beskriver sig själva som två småstadstjejer med stora drömmar. Tekla och Helen har gjort det många drömmer om – de har startat sitt eget klädmärke: Aimn. De började sin framgångssaga i oktober 2013 och lanserade sin webbutik i maj 2014. De bor på olika platser, Tekla i bor kvar i Sverige medan Helen bor på Nya Zeeland, en affärsmodell som är möjlig mycket tack vare: Skype. Deras svenskdesignade träningskläder från Aimn säljs över hela världen.

Aimn tights storlek

Aimn tights storlek normala

Storlekarna på Aimn sportswear är ganska normala lite mot det mindre hållet. På bilden har jag tights i storlek S och topp i storlek M. Då dessa Aimn träningskläder har tighta resårer blir det lätt att man får en så kallad “muffin top” (att magen hänger över) i vissa positioner. Detta blev mycket bättre när jag tog storlek M på toppen istället för S.

Väljer du istället ett par Aimn tights med hög midja skulle jag gå på min normala storlek.

Mina favoriter bland träningstights från Aimn

Det var verkligen svårt att välja mina favoriter, alla träningstights från Aimn är ju sjukt snygga! Kollade deras Instagram lite och hittade massor med inspiration. Deras snygga träningstights kan användas till alla typer av sport, gym, yoga, löpning – you name it! Jag har haft en hel del Aimn träningskläder och varit supernöjd med passform och kvalitet.

Läs även mitt inlägg om snygga Aimn träningskläder.

Stripe tights från Aimn

Det finns en sorts träningstights som verkligen har slagit stort och blivit mångas favoriter – Aimn stripe tights. Dessa har även blivit mina favoriter, och jag gillar verkligen att de har uppdaterat dem sedan de först kom, så nu är de ännu snyggare än någonsin innan!

Aimn stripe tights

Så snyggt med gråa och beiga träningstights från Aimn.

Inför 2020 har Aimn släppt sina signaturtights i ett nytt spännande melerat tyg! Inom träningskläder har just det melerade tyget varit på upptåg under den senaste tiden, och jag älskar detta. Jag tycker dessutom att det är otroligt kul att se träningskläder i mer naturfärger då vi ett tag endast såg starka färger. Detta känns kul, nytt och spännande – verkligen några av mina favoriter!

Du hittar tightsen här.

Tribe tights & Tribe 2.0 tights

När jag vill ha ett par mer kaxiga tights att träna i så vänder jag mig ofta till Aimns Tribe tights. De har fina reflektiva detaljer längs benen, och jag älskar hur de ser ut! Nytt för i år är att Aimn också har släppt Tribe 2.0!

Svarta Aimn träningstights

Svarta träningstights är alltid rätt, det passar till allt och ger en fin profil!

De första tightsen i kollaget ovan är alltså Aim’ns vanliga Tribe tights, och de andra är deras Tribe 2.0. I grund och botten är det samma träningstights, men 2.0 har en uppdaterad design som fortfarande är lika snygg! Jag uppskattar verkligen när företag vågar utveckla sina produkter istället för att bara stanna på ett stadie. Det visar på en framåtanda och en vilja att utvecklas och bli bättre!

Du hittar alla tights här.

Ribbade träningstights från Aim’n

Aim’n har inte bara satsat på melerade tyger som det nya och spännande för i år, utan även ribbade tyger! Tidigare har vi sett ribbade tyger i klänningar och mjukiskläder där det varit riktigt trendigt, men nu har alltså trenden även nått träningskläderna.

Seamless träningskläder träningstights

Hur drömmiga är inte dessa set? Jag tränar själv aldrig i långärmat, men tightsen ska jag definitivt slå till på!

Ser ni hur fint detta är? Genom att tyget är ribbat så ser plaggen mjuka och behagliga ut, och de passar med i princip vilken överdel som helst då de är gjorda i en naturfärg. Här ser vi alltså ytterligare ett exempel på hur populär naturfärgerna är i träningskläder! Jag gillar också att Aim’n väljer att ha den supersnygga detaljen vid midjepartiet som formar rumpan på ett fint sätt. Det jag pratar om är det lilla V-et som går ner från midjedelen av tightsen mot rumpan, det skapar en synvilla som gör att rumpan ser mer välformad ut!

Alla snygga ribbade tights finns här.

Glansiga tights från Aim’n

Glansiga träningstights

Glansiga träningstights som framhäver rumpan! Vågar du?

Glansiga Aimn tights

Sist ut tänkte jag visa de tights jag är mest exalterad över – deras Shine On Tights! Aim’n har här skapat något helt nytt och något som är otroligt coolt. De är gjorda i samma underbara tyg som deras övriga tights, men dessa har en yta som är otroligt glansig. Just nu finns de i tre olika färger; peach, svart och vitt (i shortsform). Jag älskar hur de ser ut, det blir något magiskt över det hela, och dessutom gör den glansiga effekten så att du ser mer vältränad ut! Detta eftersom att det glansiga tyget fångar ljuset på rätt ställen och alltså framhäver dina former!

Alla glansiga tights kan köpas här.

 

Hittade du inte din favorit? Här finns alla tights från Aim’n!

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply