blommiga träningstights Stronger
Träningstights

Blommiga träningstights 2020 – 5 fina tights med blommönster


Jag tycker att det är otroligt kul att träna i färgglada och blommiga träningstights. Att träna i fina och bekväma träningskläder gör så mycket för energin och lusten, vilket du säkert redan märkt vid det här laget. Särskilt träningstights är lite extra roliga om de är i en snygg färg eller något trevligt tryck. Just nu är jag extra förtjust i naturinspirerade och blommiga tights! Träningstights med fina tryck förtjänar ett eget inlägg och detta handlar specifikt om just blommiga träningstights.

Mina blommiga träningstights kommer från Stronger och kan köpas HÄR

Att tänka på – blommiga träningstights & styling

Stronger blommiga träningstights

Stronger Vietnam HÄR / Stronger Congo HÄR / Stronger Yosemite HÄR

Blommiga träningstights i all ära – men det kan kännas lite läskigt att para ihop dem med andra träningskläder. Därför vill jag dela med mig av mina bästa stylingtips för blommiga träningstights:

  1. Bär tightsen med en neutral överdel. Det allra enklaste sättet att styla ett par blommiga träningstights på är att bära dem tillsammans med en enfärgad neutral överdel. Svart, vitt och grått brukar i de allra flesta fall bli jättesnyggt tillsammans med ett par livliga tights!
  2. Använd dig av färgerna i tightsen. Om du tycker att det känns lite tråkigt med en neutral överdel så kan du istället välja en överdel som är i samma nyans som någon utav färgerna i de blommiga tightsen. Genom att göra såhär så kan du få en träningsoutfit som ser väldigt genomtänkt ut!
  3. Var bekväm. Mitt allra viktigaste styling tips – bär dina blommiga träningstights med andra träningskläder som du känner dig bekväm i! Om du älskar att matcha massor av färger med varandra, eller helst föredrar en stor hoodie som överdel så ska du köra på det. En träningsoutfit ser alltid bäst ut på en person som är riktigt bekväm i den!

Snygga blommiga träningstights

Nu är det dags att visa några av mina favoriter bland de blommiga träningstightsen som finns där ute! Scrolla igenom alternativen för att se vilka som mest faller dig i smaken. Om du gillar att matcha träningstights + träningsbh så kan jag glädja dig genom att säga att många av printsen jag visar här nedan även finns i sportbh form – in på hemsidorna och kika!

Tropiskt mönstrade träningstights med blommor Yosemite

Stronger Yosemite blommiga tights

Dessa träningstights med blommor är riktigt snygga och smakfulla! Med en grön bas och bakgrundsfärg som visar sig bakom det snygga mönstret samt i tightsens detaljer blir dessa träningstights både snygga och exotiska. Detaljerna jag pratar om är det stödjande midjebandet och de snygga Stronger-ränderna kring vänsterbenet. Tightsen är bekväma tack vare sin höga midja och sitt högkvalités-tyg!

KÖP TIGHTSEN HÄR

Träningstights med palmblad

Yogatights blommiga yogabyxor

Ni har rätt – palmblad är inte blommor, men de är likväl naturinspirerade och passar bra ihop med de verkligt blommiga träningstightsen. Just dessa träningstights har en normalhög midja med ett brett midjeband som ger stöd och form till tightsen. Palmbladsmönstret är i grönt och rosa, och passar bra tillsammans med toppar i alla de möjliga färger så som grått, vitt, grönt, rosa och svart! Precis som på bilden är denna typ av tights allra snyggast tillsammans med en enkel sko – men om du har möjlighet att få in det gröna eller rosa i skon så blir även det jättesnyggt!

KÖP TIGHTSEN HÄR

Svart vita blommiga träningstights Congo

Stronger Congo träningstights med blommor

Om du gillar blommiga träningstights men helst inte bär allt för mycket färg så är dessa träningstights för dig! Tightsen har ett mönster som består av blommor och blad – men i gråskala. De svart-vita blommorna skapar en snygg kontrast, och tack vare ränderna kring vänsterbenet och det breda midjebandet känns tightsen både snygga och moderna. Eftersom mönstret går i en gråskala kan du matcha dessa träningstights med i princip vilka andra träningskläder som helst – ett garderobssmart val helt enkelt!

KÖP TIGHTSEN HÄR

Blommiga träningstights med inspiration från djungeln

Stronger Vietnam tights med blommönster träningstights

Dessa träningstights heter Vietnam och har en tydlig inspiration från djungeln! Tack vare lugna färger och ett snyggt arrangemang av trycket blir dessa träningstights lätta att bära och inte “för mycket”. Även dessa tights har en bekväm hög midja som ger dig lite extra stöd under träningen. Jag gillar att tightsens midjeband och dekor-ränder är i vitt – det känns sportigt och fräscht, och gör också att tightsen passar lite extra bra med ex. vita skor.

KÖP TIGHTSEN HÄR

Träningstights med svarta palmblad

Stronger blommiga tights

Ännu ett par tights som har ett bladmönster istället för ett blommönster – men vad gör det när tightsen är såhär snygga? Dessa tights är perfekta för dig som alltid vänder dig mot det svarta i träningskläds-väg, men som vill testa något nytt. Palmbladsmönstret är diskret och du kan styla dessa träningstights på precis samma sätt som du gör med ett par vanliga svarta träningstights. Självklart är även dessa tights bekväma med en hög midja och ett bekvämt tyg!

KÖP TIGHTSEN HÄR

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply