ICANIWILL Black Friday rabattkod I Can I Will Black Week
Träningskläder

ICANIWILL Black Friday rabattkod – Black Week extra 10% rabatt! (FITNESSFIA10)

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar

Få 10% extra rabatt på ICANIWILL Black Week kampanj mellan söndag 21/11 kl 08:00 och måndag 29/11 23:59. I Can I Will Black Friday 2021 innebär 20-70% rabatt på hela sidan. Min ICANIWILL rabattkod FITNESSFIA10 ger dig 10% extra rabatt, alltså rabatt på rabatt.

Detta inlägg är gjort i samarbete med ICANIWILL som jag har varit ambassadör för i snart 5 år. Jag verkligen älskar ICIW kläder och vad de står för.

OBS! NU ÄR BLACK FRIDAY ÖVER MEN DU FÅR 15% RABATT PÅ HELA SORTIMENTET MED MIN KOD: FITNESSFIA15

TILL WEBBSHOPPEN

*Gäller ej på produkter ung cancer eller outlet

ICANIWILL Black Week erbjudande

ICANIWILL Black Week erbjudande

Förra året hade ICANIWILL så kraftiga rabatter att siten krashade för att så många vill handla. I år är fortsätter succén och nu är ICIW bättre beredda på den anstormning som komma skall.

Passa på att gripa tag i dina träningsfavoriter till mellan 20-70% rabatt – innan någon annan gör det!

Här nedan berättar jag lite om mina ICANIWLL favoriter!

I Can I Will Black Friday favoriter

Ni som följt bloggen ett tag har säkert märkt att jag i princip bara tränar i ICIW-kläder. Det är för att de verkligen har allt. Du hittar allt från träningskläder för yoga till gymmet, eller för den delen padelkläder.

Men som med allt finns det några produkter som verkligen sticker ut för mig, träningskläder och träningstillbehör som används så gott som dagligen. Här är mina favoriter från ICANIWILL:

Zip hoodie

Låt oss börja med mitt mest använda plagg, denna zip hoodie från I Can I Will.

I Can I Will hoodie zip
KÖP HÄR (FITNESSFIA10 ger 10% rabatt utöver rean)

Jag använder den hela tiden, inte bara till träning utan även hemma eller som lätt “jacka” när jag går till kiosken och handlar något. Detta är verkligen ett plagg jag rekommenderar alla att köpa.

Nombre tights & sportbh

Jag har länge varit ett big fan av I Can I Will Ombre kollektion, men nu har de även släppt plaggen i Nombre (no – ombre) dvs samma design men i en färg. En del av plaggen har redan sålt slut men jag lyckades lägga vantarna på ett grått set.

ICANIWILL nombre tights & sportbh
KÖP HÄR (FITNESSFIA10 ger 10% rabatt utöver rean)

Det jag gillar med Ombre och Nombre är de snygga sömmarna som framhäver lårmusklerna och rumpan. Även sömmarna på sportbhn framhäver de kvinnliga kurvorna.

Vita tubsockor

Låt oss prata om den största trenden inom träningsmode inför 2022 – vita tubsockor ovanpå träningstights. Detta var mycket populärt för 4 år sedan när jag bodde i Brasilien, men trenden har inte hittat hit förrän nu.

Vita tubsockor mode
KÖP HÄR (FITNESSFIA10 ger 10% rabatt utöver rean)

Jag var först lite skeptisk till trenden och undrade hur det skulle se ut – men nu när jag testat kan jag bara säga LOVE IT! Bekvämt och skönt när vintern gör sitt antågande.

Define seamless pocket

Mina favorittights från ICANIWILL är dessa Define seamless pocket i svart. De finns även i några andra färger men jag älskar dem i svart.

ICANIWILL Define seamless pocket
KÖP HÄR (FITNESSFIA10 ger 10% rabatt utöver rean)

Dessa är så sköna och det är otroligt praktiskt på gymmet med mobilfickan, där jag även lägger gymkortet och nyckeln till skåpet. Jag gillar att bära dem tillsammans med sportbhn nedan.

Devine vadderad sportbh

Detta är min favorit bland ICANIWILL sportbhar det jag framförallt gillar är att den ger ett bra stöd. Dessutom har den inbyggda inlägg. Är ganska trött på inlägg som glider runt och ramlar ur när man tvättar plagget.

I Can I Will Devine vadderad sportbh
KÖP HÄR (FITNESSFIA10 ger 10% rabatt utöver rean)

Jag tycker att det är den snyggaste och bästa sportbhn jag har. Jag har medelstora bröst (c-kupa). Har du stora bröst kan jag rekommendera att du istället läser mitt inlägg om sportbh i stora storlekar.

Shake i metall

Mitt sista tips är att införskaffa en ICIW shake av metall. Detta är något jag inte trodde jag behövde, men som jag har använt den! Vi har en i svart och en i vitt här hemma.

Shake av metall ICANIWILL
KÖP HÄR (FITNESSFIA10 ger 10% rabatt utöver rean)

Förutom att vara snygg och lätt att diska, väger den även mindre än en shake av plast. Varje gram räknas när man ska bära på skor, träningsredsskap och träningskläder. I bakgrunden ser du min favorit: vaniljprotein utan sötningsmedel.

Passa på att köpa träningskläder på REA

Om du blev sugen på att uppdatera din träningsgarderob med kraftiga rabatter (20-70 %) tycker jag att du ska surfa in till ICANIWILL och se till att du får tag på dem innan de tar slut!

OBS! NU ÄR BLACK FRIDAY ÖVER MEN DU FÅR 15% RABATT PÅ HELA SORTIMENTET MED MIN KOD: FITNESSFIA15

TILL WEBBSHOPPEN (Kod: FITNESSFIA10 för ytterligare 10% rabatt!)

*Gäller ej på produkter ung cancer eller outlet

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply