Träningstights, Yogakläder

Yogabyxor, yogatights och yogaleggings – de bästa 2020!


Idag tänkte jag ge några tips på just yogabyxor som är både bekväma och bra att yoga i. Att kunna röra sig och att känna sig bekväm i sina kläder är det viktigaste när man väljer yogakläder. Oavsett om du har utövat yoga i flera år eller precis ska gå på ditt första yogapass så hoppas jag att du kan bli hjälpt av detta inlägg!

Yogabyxor

Yoga är en träningsform som jag verkligen gillar. Att kunna röra sig och öva på smidighet och funktionell styrka utan att behöva ta ut sig allt vad man har, det gör att yogan blir ett bra tillägg till annan träning. Om du är som jag och har upptäckt det underbara med yogan så vet du hur kul det är med riktigt bra yogakläder!

Precis som med andra träningskläder finns det oändligt många modeller av yogabyxor. Vilken man väljer beror helt på ens egna tycke och smak. Vissa gillar lösare yogabyxor och vissa föredrar tights att yoga i. Det absolut viktigaste att tänka på är att byxorna är bekväma. Sen är det alltid kul att ha kläder som man tycker ser bra ut. Det gör en glad och självsäker, känslor som yogan alltid försöker ta fram hos den som utövar yoga.

Snygga yogabyxor 2020

Nu tänkte jag dela med mig av några tips på yogabyxor som är både snygga och bekväma. Alla byxor som jag visar här kan du köpa från Sverige. Jag hoppas verkligen att du hittar minst ett par som faller dig i smaken!

Återvunna yogaleggings med blominspirerat mönster

Miljövänliga yogaleggings med mönster

Du som både vill tänka på dig själv genom att unna dig lite yoga samtidigt som du tänker på vår jord borde kika in dessa tights! De är gjorda av återvunnen plast från flaskor som annars hade slängts bort. För varje par yogatights som tillverkas så återvinns 10-12 petflaskor. Hur underbart är det inte att kunna ge förbrukat material nytt liv? Dessutom är de snyggt designade med ett mönster inspirerat av blommor och blad.

KÖP BYXORNA HÄR.

Svenska yogatights

Svenska yogatights svensktillverkade träningskläder

Dessa snygga yogatights är svenskdesignade, vilket kan ses på den minimalistiska stilen och den naturnära färgen. Just på grund av den naturnära färgen så är tightsen lätta att matcha med olika överdelar i olika färger. Tightsen har en hög midja som ger lite extra stöd vid yoga. Om du även tränar andra träningsformer än yoga så passar dessa tights lika bra till en löparrunda eller en timme på gymmet som på yogapasset!

KÖP BYXORNA HÄR.

Ekologiska yogatights

Gröna tights yoga ekologiska träningstights miljövänliga

Dessa tights är perfekta till yoga, och de är snälla mot djur och natur eftersom de är ekologiska! Dessa tights är GOTS-certifierade och det betyder en massa bra saker, bland annat; bomullen som tightsen är gjorda av är odlad helt utan skadliga kemikalier eller läskiga bekämpningsmedel. Bomullen är också fri från GMO och man kan spåra bomullen som används i tightsen ända från odlingen till färdig yogabyxa! Förutom att tightsen är miljövänliga och bra för vår planet så sitter de dessutom riktigt bra och är riktigt snygga. Du behöver inte oroa dig för att trosorna ska synas igenom heller då tillverkaren lovar att de är “100% squat proof”.

KÖP BYXORNA HÄR.

Yogashorts med ormskinnsmönster

yogashorts shorts yoga cykelbyxor träning

Ibland kan vissa yogaformer bli väldigt intensiva, och då kan det vara skönt att ha ett par shorts/ kortbyxor att yoga i. Dessa är extra bra om du brukar gå på “varm yoga” eller “bastuyoga”. Shortsen sitter bra med en hög midja och ben som slutar ovanför knäet för bästa bekvämlighet. Jag gillar ormskinnsmönstret på dessa shorts, det är enkelt att matcha till en enfärgad överdel – och snyggt blir det!

KÖP BYXORNA HÄR.

Lösa yogabyxor i gult

Lösa yogabyxor senapsgula byxor

Gult brukar beskrivas som lyckans färg, och dessutom är gult väldigt fint! Dessa yogabyxor har en avslappnad passform som passar bra för dig som inte riktigt trivs i tights. En fördel med dessa byxor är att du likaväl kan bära dem hemma en lugn och härlig dag som till yogapasset. Kanske kan du matcha byxorna med en matchande tröja (https://www.yogia.se/varumarken/indigo-luna/yogatopp-eucaluptus-daya-long-sleeve-mustard-indigo-luna)? Om du inte känner för att bära gult från topp till tå så passar en vit, svart eller grå överdel precis lika bra!

KÖP BYXORNA HÄR.

Yogatights med blommönster

Blommiga yogatights

Hur snygga är inte dessa yogatights? Med ett mönster av vackra vita blommor mot en blå bakgrund så känns dessa tights väldigt roingivande och lugna. Tightsen är normal/högmidjade och sitter alltså väldigt bra. Benlängden är 7/8, vilket betyder att tightsen är något kortare än ett par “vanliga” tights. Det gör att tightsen slutar ovanför ankeln istället för på den vilket är riktigt snyggt. Är du kortare än normen så får du ett par tights som slutar i bra längd utan att en massa extra tyg samlas vid fotlederna!

KÖP BYXORNA HÄR.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply