0
I Can I Will rabattkod 15 % rabatt ICANIWILL ICIW
Träningskläder

20% ICANIWILL Rabattkod: FITNESSFIA20 (Giltig 2024)

Inlägget bunda innehåller reklam i form av annonslänkar

Jag är så glad att kunna dela med mig av denna ICANIWILL rabattkod på hela 20%! ICIW är verkligen mitt favoritmärke vad gäller träningskläder och jag önskar att alla skulle testa minst ett set. Mina favoriter hittar du lite längre ner i inlägget. Även min man älskar att jag har en I Can I Will rabattkod, eftersom han går runt i ICIW både på gymmet och på fritiden.

FITNESSFIA20 ger dig 20% rabatt på hela köpet. Använd gärna denna LÄNK för att ta dig till webbshoppen.

ICANIWILL rabattkod träningskläder

I Can I Will är ett svenskt företag inom träningskläder av hög kvalitet. Jag älskar verkligen de material ICANIWILL använder och passformen är superb.

I Can – and I Will betyder för mig att man anstränger sig lite extra under träningspasset för att man helt enkelt SKA klara av den där sista repen, eller slå sitt personbästa. Designen på deras tights och övriga träningskläder är optimal för gymträning, men de flesta av plaggen passar även bra för exempelvis löpning och yoga.

rabattkod i can i will
Jag och syrran tävlar i vem som kan stå längst i en jägarvila. We can and we will 😉

ICANIWILL rabattkod som fungerar 2024

Tyvärr får jag ofta mail av läsare som säger att de fått en ICANIWILL rabattkod någonstans ifrån som inte fungerar. Min kod fungerar! Koden FITNESSFIA20 ger dig 20% rabatt på allt och det finns inget slutdatum för rabatten.

Så gå nu in och använd denna I Can I Will rabattkod (FITNESSFIA20) HÄR och spara hundralappar!

ICANIWILL rabattkod influencer

ICANIWILL samarbetar med många influencers, inklusive mig. De har ett ambassadörsprogram där många influencers får en personlig rabattkod att dela med sig till sina följare. Min rabattkod är: FITNESSFIA20

ICIW rabatt på rabatt

Under REA och Black Week gäller FITNESSFIA10 för 10% extra rabatt på rean.

I Can I Will rabattkod 25

Under särskilda promotions får jag en rabattkod på hela 25% rabatt, den rabattkoden är alltid FITNESSFIA25. För att veta när detta är kan du skriva upp dig på mitt nyhetsbrev.

ICANIWILL rabattkod 30

I Can I Will ger aldrig ut 30% rabattkoder, det har i alla fall inte hänt på över de fem åren jag varit ambassadör för märket. Däremot är många plagg nedsatta 30-70% i deras outlet och vid rea.

Spana in outleten här

Så här använder du ICIW rabattkod i kassan

Börja med att lägga alla varor du vill köpa i varukorgen. Lägg sedan till min rabattkod FITNESSFIA20 under produkterna och klicka på knappen ”uppdatera”. Se bild här:

I can I will rabattkod 20 % rabatt ICANIWILL

När 20% ICANIWILL rabattkod är inlagd är det som sagt viktigt att aktivera den genom att klicka på ”uppdatera”. När du gör det kommer totalsumman att justeras och du ser på varje plagg hur mycket rabatt som dragits av. Det kommer att stå 20% på alla träningskläder som koden gäller för. Så här:

ICIW rabattkod som fungerar 2023

Under finns även en text som berättar hur många artiklar som har fått rabatt.

Tänk på att denna I Can I Will rabattkod INTE gäller på redan nedsatta varor. Dessa är ofta så billiga ändå att de redan är en bra affär. Du kan självklart blanda produkter, både REA och icke-REA.

ICANIWILL rabattkod som inte fungerar

Om det är så att du inte får koden att fungerar beror det troligtvis på något av följande:

 • Du har försökt att använda flera rabattkoder samtidigt. ICIW tillåter av naturliga skäl, bara en rabattkod i taget.
 • Tyvärr kan du inte använda rabatten på redan rabatterade varor (REA osv).
 • Vissa produkter är undantagna rabatt, exempelvis kollektionen Ung Cancer. Anledningen är att en del av vinsten skänks till organisationen.
 • Det kan ligga kvar en gammal kod i dina cookies. Du måste då rensa din historik och ladda om sidan för att kunna lägga till koden på nytt.
 • Du kan ha glömt att trycka på knappen OK för att aktivera rabattkoden.
 • Koden är specifik för vissa länder, om du inte bor i ett land där koden är godkänd fungerar den tyvärr inte. Se även till att du valt rätt land i inställningarna i menyn till vänster.
 • Skulle koden ändå inte fungera kan du höra av dig till I Can I Will:s kundtjänst.

Vanliga frågor – FAQ

Här kommer svaret på några frågor som jag vanligtvis får om ICANIWILL rabattkod och produkter. Jag hoppas att denna information kan hjälpa dig inför att du ska köpa nya träningskläder hos I Can I Will.

Hur är I Can I Will i storleken?

Jag skulle säga att I can I will är rätt normala i storleken med tendens åt att vara lite mindre. Just seamless tights brukar generellt alltid vara extra tighta då de har sådan typ av passform. I seamless-kollektionen har jag M på tightsen och M på sportbh normalt sett. I övrigt har jag S på tights och S eller M på träningstoppar.

Min man upplever dock att ICIW herr träningskläder är små i storleken i jämförelse med exempelvis gymshark. Han har storlek XL normalt sett men i I can I will träningskläder för män har han XXL.

I Can I Will storlekstabell

tights icaniwill storlek

ICANIWILL retur

På ICIW har du hela 365 dagars öppet köp! Vill du byta storlek eller färg har du fri returfrakt, men vill du endast göra en retur/ byta till annan modell får du själv stå för frakten på 49 kr. Självklart måste det du returnerar/ byter vara i originalskick.

Returen görs på ett smidigt sätt via ICIWs hemsida, och sedan skickar du iväg paketet på lite olika sätt beroende på vilken leveransmetod du valt. Här kan du läsa mer om hur du gör en retur till ICIW.

Mina ICIW favoriter 2024

Jag har många favoriter från I Can I Will. Den bästsäljande kollektionen Define seamless är väldigt mångsidig och har otroligt många fina plagg. Förutom Define seamless träningstights finns det även snygga träningströjor och sportbhar.

Dessutom lanseras Define seamless i nya färger hela tiden.

ICANIWILL rabattkod 2023
Define seamless vinröda tights HÄR / Define seamless vinröd sportbh HÄR / Define seamless blå träningströja HÄR / Mercury fleecefodrade tights HÄR / Svart sportbh HÄR / Svarta Define seamless träningstights med ficka HÄR / Vita tubsockar HÄR

Förutom träningskläder för kvinnor har ICIW även träningskläder för män. Min man får ibland vara med på ett hörn och visa upp sidan favoriter:

ICIW rabattkod 2023
Herr träningshoodie i grönt och rött HÄR / Svart väst herr HÄR

Förutom det finns många smarta och bra träningstillbehör. Tex denna supersmarta träningsnecessär:

Necessär träning ICANIWILL

Så lägg till min fungerande I Can I Will rabattkod (FITNESSFIA20HÄR och spara massor med pengar på snygga träningskläder!

Välkommen till ICIW-familjen!

 
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Emma augusti 18, 2021 at 1:33 f m

  Hur länge gäller koden?

  • Reply Fitnessfia september 2, 2021 at 8:22 f m

   Min 15% rabatt gäller tillsvidare.

   Med vänlig hälsning,
   Fitnessfia

  Leave a Reply