Stronger tights och träningskläder
Träningskläder, Träningstights

Nya stronger tights – favoriterna bland träningskläder just nu!


Stronger tights syns nästan på varje träningsbild på Instagram och nu har de en ny spännande kollektion. I den senaste kollektionen med namnet Stronger by nature har företaget överträffat sig själva. Dessa nya Stronger träningskläder är de snyggaste företaget tillverkat hittills. Jag gillar hur Stronger motiverar tjejer till en hälsosam livsstil genom träning, mode och motivation.

Stronger träningskläder – en svensk succé

Stronger träningskläder grundades 2013 och sortimentet består av träningstights, shorts, toppar, sportbh:ar, t-shirts och accessoarer. Produkterna är förhållandevis prisvärda och ligger i ett prisspann på mellan 59 till 599 kr. Företaget Stronger har sitt säte i Sverige och två filialer i Norge och Holland. Det här inlägget är skrivet i samarbete med stronger.se som via sin hemsida levererar snygga träningskläder över hela världen.

Strongers nytänkande design motiverar och gör träningen roligare, såväl på gymmet som utanför. Designen är inspirerad av naturen och resor. I den nya kollektionen av Stronger tights och träningskläder hittar du exotiska namn som Jamaica, Miami och Aruba. Eller varför inte tuffa Siberia? Snygga mönster och två streck vänster ben, kännetecknar ett par Stronger träningstights. De har även varit duktiga på att tillverka matchande träningskläder, där tights och sporttopp är en vinnande kombination.

Det är främst motivationskulturen och den stora träningstrenden i sociala medier som lett till företaget Strongers succé. Den allt växande hälsotrenden med ett allt större intresse för träning och hälsa har banat väg för företagets framgång framförallt på Instagram.

Stronger Jamaica tights

Stronger Jamaica tights träningstights

Mina favoriter i nya kollektionen är Stronger Jamaica tights (Foto: @stronger)

Stronger Jamaica tights är en färgexplosion av härligt tropiskt mönster. Den aprikosa basen är extra snygg mot sommarens solbränna, men funkar lika bra i vinter för att pigga upp en grå dag. Dessa träningstights är så pass snygga att du i princip kan ha dem på dig under en utekväll. Dröm dig bort till varma destinationer och finkorniga vita stränder.

Köp ny kollektionen av Stronger träningskläder här.

Stronger tights Havana

Stronger tights Havana köpa online

Stronger tights Havana är härligt somriga (Foto: @stronger)

Stronger tights Havana är har ett blommigt och feminint mönster. Lila och rosa har kombinerats med härliga prints av bland annat orkidéer, fjädrar och fåglar. Kombinera gärna med en matchande, snygg Stronger träningstopp för en ultimat träningslook. Dessa tights kanske inte tar dig direkt till Kuba men man kan väl alltid drömma lite?

Köp ny kollektionen av Stronger träningskläder här.

Stronger träningstights Siberia

Stronger träningstights Siberia camouflage svart vit

Stronger träningstights Siberia med snygg cammo-print i svart/vit (Foto: @stronger)

Stronger träningstights Siberia är ett par riktigt snygga svart/vita byxor med kamouflage-mönster. Siberia Stronger tights är neutrala och passar till allt. De är inspirerade av det karga landskapet i Sibirien. Kamouflage kan ofta bli för mycket, men Stronger har verkligen lyckats med dessa träningstights.

Köp ny kollektionen av Stronger träningskläder här.

Stronger Aruba tights

Stronger tighs Aruba flamingos svarta

Stronger Aruba tights har ett exotiskt tryck med flamingos (Foto: @stronger)

Stronger Aruba tights är djungelinspirerade träningstights med flamingos. Dessa Stronger tights passar dig som vill ha ett par byxor i neutrala färger men som ändå ger ett spännande intryck. Matcha med en sporttopp i samma mönster, ett vanligt svart linne eller varför inte något färgglatt?

Köp ny kollektionen av Stronger träningskläder här.

Stronger träningstights Miami

Stronger träningstights Miami palmer svarta vita

Stronger träningstights Miami för tankarna till trendiga palmkantade stränder (Foto: @stronger)

Stronger träningstights Miami med palmtryck är inspirerade av USAs mest färgstarka stad. Trots Miamis puls har färgskalan hållits neutral till svart-vitt. Dessa träningstights passar dig som vill få en karibisk känsla utan att överdriva med färg.

Köp ny kollektionen av Stronger träningskläder här.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Emma Hällbacka juni 28, 2017 at 8:32 f m

    Alltså jag dör på den här kollektionen, så snygga så jag dreglar ner tangentbordet!! Vill ha allhopa! 😀

  • Reply Fitnessfia juli 1, 2017 at 6:29 e m

    Ja, eller hur! Mina favoriter är definitivt Jamaica.

  • Leave a Reply