Stronger tights och träningskläder
Träningskläder, Träningstights

Nya stronger tights 2020 – review av Stronger nyheter!


Stronger tights syns nästan på varje träningsbild på Instagram och nu har de en ny spännande kollektion. Inför 2020 har Stronger släppt några nya kollektioner med riktigt snygga tights! Dessa nya Stronger träningskläder är de snyggaste företaget tillverkat hittills. Jag gillar hur Stronger motiverar tjejer till en hälsosam livsstil genom träning, mode och motivation.

Det här inlägget är skrivet i samarbete med stronger.se som via sin hemsida levererar snygga träningskläder över hela världen.

Stronger träningskläder – en svensk succé

Stronger träningskläder grundades 2013 och sortimentet består av träningstights, shorts, toppar, sportbh:ar, t-shirts och accessoarer. Produkterna är förhållandevis prisvärda och ligger i ett prisspann på mellan 59 till 599 kr. Företaget Stronger har sitt säte i Sverige och två filialer i Norge och Holland.

Strongers nytänkande design motiverar och gör träningen roligare, såväl på gymmet som utanför. Designen har ofta varit inspirerad av naturen och resor. De har tidigare släppt kollektioner med namn så som Jamaica, Miami och Aruba. Snygga mönster och två streck vänster ben, kännetecknar ett par Stronger träningstights. De har även varit duktiga på att tillverka matchande träningskläder, där tights och sporttopp är en vinnande kombination.

Inför 2020 har man nu satsat mer på stilrena träningskläder med kaxiga färger och enkla linjer. Träningsklädernas funktionstyg har också uppdaterats och blivit bättre än någonsin förut. Bättre andningsförmåga och bekvämare material är några av fördelarna!

Det är främst motivationskulturen och den stora träningstrenden i sociala medier som lett till företaget Strongers succé. Den allt växande hälsotrenden med ett allt större intresse för träning och hälsa har banat väg för företagets framgång framförallt på Instagram.

Stronger tights – Hero 2

Strongers största satsning inför träningsåret 2020 är deras nya kollektion Hero 2. Den består av alla de olika träningsplagg man kan tänkas behöva. Du kan hitta tröjor, linnen, sport bhar och såklart också tights. Idag tänkte jag fokusera på tightsen i kollektionen – men jag rekommenderar dig starkt att även kika på de andra plaggen!

Power tights – snygga nya träningstights från Stronger

Dessa tights är nog något av det mest basic som stronger gjort hittills. Innan har vi sett mycket blommönster och starka färger – men nu får vi äntligen tights som passar till allt i träningsgarderoben. För, när det kommer till kritan och vi ska välja träningstights så känns det som att det ofta är just det enkla vi väljer. Det är lätt att styla, passar bra med allt och får oss att känna oss självsäkra.

Just dessa nya träningstights från Stronger har ett nytt uppdaterat material. Tack vare detta nya material så andas träningstightsen bättre än någonsin förut. Dessutom har denna modell mesh-partier på vaderna som inte bara är snygga – de hjälper även plagget andas. Dessutom har tightsen en ficka i svanken, stor nog att förvara en mobiltelefon i!

Såklart har tightsen även Storngers signaturränder kring vänsterbenet. Det ser modernt och stilrent ut, och det gör att man förstår att plagget kommer från just Stronger.

KÖP HERO HÄR

Etna II – smarta träningstights från Stronger

Stronger har valt att döpa dessa träningstights efter vulkanen Etna som finns på Sicilien. På sin sida skriver Stronger om namnet Etna, att vulkanen en är kvinna i och med att den länge varit aktiv, och eftersom den skapar förutsättningar för nytt liv att utvecklas kring den. Inspirerande tycker jag!

Till utseendet liknar de Power-tightsen ganska mycket, men designen skiljer sig åt vid Strongers ikoniska streck kring låret. På dessa tights är strecken mer askgrå, och smälter bättre in med tightsen. Perfekt för dig som vill ha ett par tights som är ännu mer enkla!

Tyget är lika mjukt och behagligt som Strongers övriga träningstights. Dessutom andas tightsen bra och de ser riktigt bra ut! Fickan i ryggslutet är bra för många olika träningsformer, så som löpning då du måste kunna förvara nycklarna någonstans och gymträning då mobiltelefonen lätt hamnar i vägen.

Dessa tights finns upp till storlek XXL, vilket många av Strongers andra tights tyvärr inte gör. Genom att köpa av de tightsen visar vi träningsindustrin och tillverkarna av träningskläder att vi vill ha ett större storleksutbud – så alla kan ha möjlighet att köpa de träningskläder de vill!

KÖP ETNA HÄR

Etna i flera färger

Träningstightsen Etna finns dessutom i andra färger, perfekt för dig som gärna bär färg när du tränar!

Dessa Stronger tights är inte nya för säsongen – men minst lika snygga ändå! Alla tights liknar Etna och Power tightsen, men här finns de i olika färger i Strongers original-material. Testa att styla tightsen med en enkel enfärgad tröja och kanske en matchande sport-bh i samma färg som tightsen och du har helt plötsligt en enkel men färgglad outfit att träna i.

KÖP ETNA HÄR

Stronger x Venom Vouge

Den naturinspirerade kollektionen som Stronger har skapat för 2020 är inspirerad av ormar. Tre olika tights har skapats med ormskinnsmönster, och dessutom har även flera matchande plagg släppts!

Rascal tights – träningstights med ormskinnsmönster

Ormskinnsmönster har länge varit trendigt bland “vanligt” mode i form av skor och andra accessoarer. Nu börjar vi även se mönstret på träningskläder! Detta ormskinnsmönster är mörkt och känns spännande, och det gör sig väldigt bra på ett par träningstights.

På bilden ovan ser man hur bra mönstret passar med en grå tröja, men jag lovar att det passar precis lika bra med en vit eller svart överdel! Du som vill matcha mycket kan också köpa en sport-bh i samma mönster som byxorna. Midjan är hög och materialet är oerhört mjukt. Även dessa tights har Strongers smarta mobilficka – som även passar till nycklar eller något att fylla på energin med. Ett par riktigt bra träningstights helt enkelt!

KÖP RASCAL HÄR

Träningstights med rosa ormskinnsmönster

Tightsen jag visade här ovan var av ett mörkare ormskinnsmönster, dessa tights har ett ljusare ormskinnsmönster som har små stänk av rosa i sig! Dessa tights känns otroligt fräscha och snygga, och de går att matcha med flera olika överdelar.

Eftersom tightsen har små stänk av rosa så passar de bra med rosa överdelar. Du kan välja en hoodie eller kanske ett linne i en ljusrosa nyans, vilket kommer gå jättebra tillsammans med tightsen. Om du tycker att det räcker med rosa i tightsen så kan du istället välja en grå, svart eller vit överdel. Även till dessa tights finns det en matchande sport-bh!

KÖP MEDUSA HÄR

Andra snygga Stronger tights

Självklart har även Stronger andra modeller av tights än nyheterna för 2020. I kollaget här nedan kan du se några av mina favoriter!

Gråa tights “Budda” HÄR / Leopardmönstrade tights “roar” HÄR / Mönstrade tights “Phoenix” HÄR / Blommiga tights “Yosemite” HÄR

yosemite stronger tights

Att träna är underbart, speciellt när du har snygga Stronger tights och sportbh!

KÖP YOSEMITE HÄR

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Emma Hällbacka juni 28, 2017 at 8:32 f m

    Alltså jag dör på den här kollektionen, så snygga så jag dreglar ner tangentbordet!! Vill ha allhopa! 😀

  • Reply Fitnessfia juli 1, 2017 at 6:29 e m

    Ja, eller hur! Mina favoriter är definitivt Jamaica.

  • Leave a Reply