Aimn sportswear
Sporttoppar och träningslinnen, Träningskläder, Träningstights

Aimn Sportswear Nyheter och Photoshoot

Dessa kläder från Aimn Sportswear föll valet på för min första photoshoot. Jag älskar de moderna och enkla färgerna, i kombination med lyxiga detaljer i roséguld. Designen känns ny och fräsch. Även om det i princip var första gången jag fotades, med undantag för studentbilderna, fick fotografen mig att känna mig riktigt bekväm. Lättast var det att se naturlig ut när jag rörde på mig. Miljön vid Tekniska högskolan i Stockholm var ju helt fantastisk, jag älskar kontrasterna mellan de hårda materialen och mig.

Amin topp vit Aimin träningskläder nya Aimn white zip crop top Aimn träningstights Aimn svarta tights strenght

Aimn sportswear storlekar

Storlekarna på Aimn sportswear är ganska normala mot det mindre hållet. På bilden har jag tights i storlek S och topp i storlek M. Då dessa Aimn träningskläder har tighta resårer blir det lätt att man får en så kallad “muffin top” (att magen hänger över) i vissa positioner. Detta blev mycket bättre när jag tog storlek M på toppen istället för S.

Aimn white zip crop – vit sporttopp

Denna Aimn white zip crop top är enligt mig så fräsch och lyxig. Den har något glamouröst över sig trots att den är så stilren. Jag gillade de roséguldiga detaljerna som återfinns i både dragkedjan och resåren. Inläggen sitter bra, men kan synas igenom lite, vilket inte gör något för mig. Jag provade denna snygga crop top med deras andra träningstights och den passade lika bra med dem. Allra bäst tycker jag om att ha den ihop med mina svarta Nike träningstights. Köp toppen här.

Aimn strenght tights – svarta träningstights

Jag älskar dessa Aimn strenght tights. Ni som följt mig ett tag vet att jag gillar att gå i träningskläder även till vardags. Jag tycker att Aimn lyckats med att skapa ett par snygga svarta träningstights som är lika passande på gymmet som till vardagsoutfiten. Aimn sportswear har i den här kollektionen lyckats med en elegant mix av funktionella träningskläder och mode. Resårdetaljen i roséguld är pricken över i:et som gör att dessa Aimn tights känns superlyxiga. Köp byxorna här.

 

 

Bilder @fotograf Viktor Ackerheim

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply