0
träningslinnen 2021 Nike Adidas Stronger Aimn Under Armour
Sporttoppar och träningslinnen, Träningskläder

Träningslinne 2023: snygga modeller för alla kroppar

Inlägget bunda innehåller reklam i form av annonslänkar

Ett snyggt träningslinne är ett måste i varje träningsgarderob. Även om det skiljer sig från person till person vad vi gillar att träna i, är det alltid bra att ha en bra bas. Är det varmt där man tränar är det skönt att träna armlöst, och om det är kallt är det lätt att dra en hoodie över linnet. I dagens inlägg kommer jag att dela med mig av några olika tips på bekväma och snygga träningslinnen.

Om du köper någon av linnena från I Can I Will får du gärna använda min rabattkod FITNESSFIA20 för 20 % rabatt!

Träningslinne dam 2023

Träningslinnen finns i många olika modeller, märken och färger. Vilket man ska välja beror helt på dina egna preferenser. Saker att tänka på är:

  • Modell. Gillar du brottarlinnen eller linnen som är hela i ryggen? Ska linnet ha en djup urringning eller hög hals?
  • Passform. Tränar du någon form av sport där kläderna inte får vara i vägen så rekommenderar jag ett tight linne. Om kläderna till och med används i sporten, ex för att torka av svett så kanske ett lösare linne passar bättre.
  • Färg. Basfärgerna är bra att ha i garderoben – de passar till allt. Har du däremot många svarta tights kan det vara kul med ett träningslinne i färg.

Träningslinne loose fit

Ett löst träningslinne är ofta det bekvämaste. Det lösa tyget gör att du kan röra dig obehindrat, och det är bekvämt alla dagar under månaden – även när du känner dig svullen.

Nike träningslinne loose fit I can I will

ICANIWILL blått linne med öppen rygg HÄR (FITNESSFIA20 ger 20 % rabatt)/ Nike rosa linne HÄR / Grått I Can I Will träningslinne HÄR (FITNESSFIA20 ger 20 % rabatt)

Oavsett vad du gillar för modell på linne så finns det ett löst sittande linne för dig. Ett linne med öppen rygg är både snyggt och bekvämt. Vad sägs om detta blå från ICIW?

Behöver du större storlekar så har Nike ett jättefint löst sittande linne i rosa, med deras klassiska ”swoosh”-logga. Känner du för ett enkelt löst linne med brottarrygg så har ICIW något för dig! Finns även i fler färger.

Kort träningslinne crop top

Om du ofta bär högmidjade tights när du tränar så är det snyggt att matcha med ett kort linne. Många tränar i bara sport-bh och tights, men känner du för mer kläder så är ett kort linne en perfekt mellanväg.

kort träningslinne crop top träning stronger

Grön Stronger crop top HÄR / Stronger svart linne HÄR / Grått I Can I Will träningslinne cropped HÄR (FITNESSFIA20 ger 20 % rabatt)

Korta träningslinnen är relativt lätta att hitta. Några tillverkare som är duktiga på just korta träningslinnen är de svenska märkena Stronger och ICIW.

Grönt, svart eller grått, vilken väljer du?

Svart träningslinne

Vissa argumenterar för att svart inte är en färg – men oavsett om det är en färg eller inte så är svart den mest användbara färgen i träningsgarderoben! Det passar till allt, enfärgade tights och mönstrade superfärgglada tights.

Nike svart träningslinne Aimn

Svart seamless Aimn träningslinne HÄR / I Can I Will svart linne HÄR (FITNESSFIA20 ger 20 % rabatt) / Svart Nike träningslinne HÄR

Aimn har ett riktigt snyggt svart träningslinne med vacker skärning runt halsen. Halsringningen är smickrande och ser inte ut som ”alla andra” träningslinnen.

Känner du för mer traditionella former kanske ett svart linne med hög hals passar bättre? Eller varför inte satsa på ett klassiskt tennislinne. Du behöver inte spela tennis för att bära ett sådant linne – utan det passar lika bra på gymmet eller under promenaden.

Vitt träningslinne

Vitt är också en färg som är otroligt användbar. Allt som du kan matcha med svart kan du också matcha med vitt. Färgglada tights och enfärgade svarta tights går bra tillsammans med ett vitt träningslinne.

Nike vitt träningslinne Stronger aimn

Seamless vitt träningslinne från Aimn HÄR / Stronger vitt träningslinne HÄR / Nike vitt träningslinne HÄR

Det första vita linnet i kollaget ovan är gjort av ett bekvämt ribbat tyg som formar sig efter kroppens former. Tyget känns bekvämt och är riktigt bra på att transportera bort fukt.

Övriga linnen är gjorda av vanligt funktionstyg med hög kvalité. Både Stronger och Nike är duktiga på att välja bra material – så du kan få ett snyggt vitt träningslinne i bra kvalité!

Långt träningslinne

Vissa föredrar korta träningslinnen som slutar där tightsen börjar – men ibland kan det faktiskt vara skönt med längre linnen. Ett längre träningslinne täcker rumpan, och är både snyggt och bekvämt!

långt träningslinne nike basketlinne

Nike långt rosa träningslinne HÄR / Nike linne HÄR / Nike basketlinne HÄR

Ett märke som är bra på att göra långa träningslinnen är Nike. De har både vanliga långa träningslinnen – så som denna ärmlösa ljusrosa toppen – samt baskettröjor.

Söker du efter ett långt linne så rekommenderar jag dig att leta bland baskettröjorna! De andas väl, finns i många storlekar och kommer i många olika färger och mönster.

Nike träningslinne

Nike är kanske det mest välkända tränings-märket i Sverige. Med allt från skor till träningsredskap finns det något för alla. Självklart tillverkar Nike även riktigt snygga träningslinnen!

nike träningslinne svart grönt löparlinne

Nike löparlinne Aeroswift HÄR / Grönt Nike träningslinne HÄR / Svart Nike yogalinne HÄR

Nike är bra på att ha en blandning mellan plagg med och utan deras distinkta swoosh-märke. Märket finns på vissa linnen, men inte på alla. Tycker man att märket är snyggt så kanske det orangea linnet med elastisk rygg passar bra?

Det grå-blå linnet i mitten saknar tydlig Nikelogga, men är lika snyggt ändå! Just denna modell passar lite extra bra till yoga och pilates. Annars är det alltid ett säkert kort att satsa på ett svart Nike linne.

Under Armour träningslinne

Jag har ett svart träningslinne från Under Armour som jag verkligen älskar! Att ha ett svart träningslinne i din träningsgarderob är jätteviktigt eftersom det passar till allt. Jag brukar kombinera mitt svarta träningslinne från Under Armour med färggranna träningstights eller träningsshorts. Ibland kör jag till och med på svart träningstopp och svarta träningstights. Då känner jag mig alltid som en ninja, vilket får mig att träna bättre (inbillar jag mig i alla fall).

Träningslinne under armour svart vitt grått

Under Armour vitt linne HÄR / Under Armour träningslinne grått HÄR / Svart träningslinne Under Armour HÄR

Alla Under Armours linnen är stilrena, bekväma och snygga (dessutom har de brottarrygg)! Det är bara att välja och vraka mellan de olika snygga modellerna. Det vita och svarta linnet har snygga logga-detaljer längs armringningen och ryggen.

Det gråmelerade linnet är ett toppenbra baslinne, som precis som de andra är tillverkade i ett lätt och fukttransporterande tyg. Tyget andas och håller dig bekväm under träningen.

Adidas träningslinne

Adidas är ett annat välkänt tränings-märke. Deras ikoniska märke och ikoniska detaljer gör att man lätt känner igen deras träningskläder. Kanske kan ett träningslinne från Adidas bli ett bra tillskott i din träningsgarderob?

adidas träningslinne svart vitt grått

Adidas grått linne HÄR / Vitt Adidas träningslinne HÄR / Svart träningslinne Adidas HÄR

Adidas har träningslinnen i många olika modeller. Vad sägs som en ärmlös gråmelerad topp med snygg Adidaslogga? Eller varför inte ett basic vitt linne från Adidas som passar till precis allt?

Mitt favoritlinne av de i kollaget ovan är det svarta längst ut till höger, det har en snygg skärning och en supertuff Adidas-logga på brottarryggen!

Sammanfattning

Förhoppningsvis har du nu lite bättre koll på de snygga träningslinnen som finns att köpa. Alla linnen finns att köpa online, och på hemsidorna finns mycket mer snyggt att kika på som inte fick plats i dagens inlägg.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply