stronger good vibes xoxo yolo
Träningskläder, Träningstights

Nya Stronger Good Vibes XOXO & YOLO tights och sporttopp mm

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar

Stronger YOLO tights, cykelshorts och sportbh är här och jag har fått testa dessa fina träningskläder. Kollektionen Good Vibes består av två nya set med namnen YOLO & XOXO. Dessa vackra skapelser är en kärleksförklaring till sommaren, med solkyssta kinder och svettiga träningspass. Stronger YOLO och XOXO har ett fruktcoctail-mönster som ger lika mycket energi som frukterna har C-vitamin. Love it! Här kommer min recension.

KÖP HELA GOOD VIBES KOLLEKTIONEN HÄR.

Stronger YOLO review

Stronger Yolo review recension stronger set med frukter

Som ni vet är jag ju gravid och därför köpte jag detta Stronger Yolo set i en storlek som tyvärr inte passar nu. Jag älskar att göra så, att köpa något som kan motivera mig att komma i form efter graviditeten. Så tyvärr får ni inte se det på mig än… Jag lovar att jag kommer glassa runt i dessa fina träningskläder sommaren 2021!

Jag har vid flera tillfällen skrivit om Stronger träningskläder. Tidigare kollektioner har varit inspirerade av exotiska resmål som Rio (där jag själv bott), Havana och Miami. Jag gillar att Stronger XOXO och YOLO har en vacker design som sprudlar av energi. Jag valde just deras cykelshorts framför tights eftersom jag känner att jag kommer att använda detta set mest på sommaren.

Jag ser så fram emot att använda detta träningsset. Nu i vecka 25 är det ingenting som passar haha. Jag har sedan tidigare flera härliga träningskläder från Stronger i set som både är snygga och av superbra kvalitet. Det ska bli underbart att komma i form igen i dessa snygga träningskläder!

Stronger Good Vibes information

stronger xoxo yolo
  • Hög midja (ett måste för mig!)
  • Svensk design
  • Snabbtorkande och fuktighetsreglerande egenskaper
  • Squat proof (ja, man måste kunna göra squats annars får det vara)
  • Brett och starkt midjeband för extra stöd
  • Dold ficka vid ryggslutet
  • Tyget är följsamt och mjukt mot huden, men samtidigt starkt och icke-transparent
  • UV-blockering i tyget
  • De typiska Stronger-linjerna på vänster ben
  • 85% Polyester / 15% Elastane

Nyfiken på att se mer? Här hittar du hela Good Vibes-kollektionen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply