Billiga träningskläder och sportkläder
Sporttoppar och träningslinnen, Träningskläder, Träningstights

Billiga träningskläder – träningsmode som inte kostar skjortan


Billiga träningskläder som även är riktigt snygga, finns lite här och var numer. Du behöver inte köpa dyra tränings-märkeskläder för att vara stylish på gymmet eller i löpspåret. Många modekedjor har fattat att vi gärna byter träningskläder ofta, och därför kan de inte vara för dyra! Vissa sportkläder vill jag lägga lite extra på, andra är slit och släng. Jag blandar därför märkesträningskläder med billiga träningskläder.

Var hittar man billiga träningskläder?

Tyvärr kan det vara svårt att hitta de riktigt snygga och billiga träningsplaggen – så därför tänkte jag i detta inlägg presentera mina favoriter! Längre ner i inlägget delar jag också med mig av mina favoritoutlets och ställen online där du kan hitta träningskläder som är nedsatta i pris.

Billiga svarta träningstights under 300 kr!

Billiga svarta träningstights

Tights 1 (Soc) HÄR / Tights 2 (Only) HÄR / Tights 3  (Adidas) HÄR / Tights 4 (Drop of mindfulness) HÄR

Här har du fyra bra exempel på billiga svarta träningstights, samtliga under 300 kr! Ett par svarta träningstights är din träningsgarderobs basplagg. Inget annat träningsplagg är så mångsidigt som ett par svarta tights, som till och med kan användas till vardagen som active wear. En riktig investering helt enkelt och till ett fantastiskt pris. Varför betala mycket när man kan få bra tights för en lagom peng?

Färgade träningstights billigt

billiga tränings tights

Rosa träningstights HÄR / Blå melange tights HÄR / Gråa tights HÄR

Billiga träningstights behöver verkligen inte vara fula eller av sämre kvalitet! Idag finns det massor med billiga träningskläder som även är snygga. Det beror mycket på att lågpriskedjorna hakat på modetrenden med snygga träningstights och andra sportkläder. I och med att de producerar i en stor volym, kan vi som köpare njuta av riktigt bra priser för det senaste träningsmodet. Som du ser i bilden ovan finns det många billiga träningstights som verkligen känns fräscha och spännande.

Prisvärda träningslinnen

billiga träningslinnen

Snygga billiga träningslinnen

Aprikosfärgat linne HÄR / Svart leopardmönstrat linne HÄR / Vitt träningslinne HÄR

Prisvärda och snygga träningslinnen är mycket lätta att hitta, speciellt online. Jag visar mina favoriter i collaget här ovan, sjukt läckra eller hur? Träningslinnen finns i alla möjliga färger och former. Jag gillar lite oversize träningslinnen men även crop tops och vanliga enkla modeller. Snygga och billiga träningslinnen är ett måste i varje smart träningsgarderob, eftersom träning innebär svett och slitage! Du ska alltid kunna känna dig snygg och fräsch under träningen.

Sport bh och sporttoppar

billiga sportbehåar sporttoppar billigt

Snygga sportbhåar till reapriser

Marmortopp HÄR / Svart push up sportbh HÄR / Grå sporttopp HÄR

Sport bhn är ett av de träningsplagg som ofta blir “slit och släng”, eller iallafall “slit och tvätta”! Eftersom det är sport bhn vi bär allra närmast kroppen så är det också ofta den som behöver tvättas ofta. Då är det bra att ha flera att variera mellan, och just därför är det bra att hitta billiga sport bhar. Som tur är så finns det mängder av billiga sport bhar i affärerna. Jag har samlat ihop mina favoriter i collaget du ser ovan, och jag älskar att man kan hitta billiga sport bhar med både mycket och lite stöd!

Tränings t-shirts

Träningstshirt svart

Tränings tshirts för alla typer av träning

Korallrosa träningstshirt HÄR / Svart träningströja HÄR / Svart tränings tshirt med cool rygg HÄR

En bra basic t-shirt är ett måste i alla garderober – inte bara träningsgarderoben. Tyvärr kan det dock vara svårt att hitta en tränings t-shirt i riktigt bra kvalité som inte kostar överdrivet mycket. Det är också svårt att hitta en t-shirt för träning som är i bra kvalité om man tittar på de dyrare priserna, för då vet man aldrig om det är märket man betalar för eller om man faktisk får bättre kvalité. Många dyrare märken kan faktiskt använda samma material i sina kläder som de material som finns i de billigare träningskläderna. Jag har i collaget ovan lagt in några av mina favoriter som både är snygga, har bra kvalité och som inte kostar en förmögenhet!

Plånboksvänliga träningsshorts

Korta träningsshorts

Snygga träningsshorts i olika modeller

Svarta shorts HÄR / Mönstrade shorts HÄR / Svarta vita shorts HÄR

Om du inte vill träna i tights så finns det såklart också billiga träningsshorts att välja! Förr tänkte vi ofta på pösiga basket-shorts när vi tänkte på träningsshorts – men idag kan vi se mängder av andra snygga modeller. Det finns både tighta träningsshorts och pösiga. Vi kan hitta långa och korta träningsshorts. Oavsett vilken smak eller stil du har så går det att hitta ett par träningsshorts för dig som inte kostar skjortan!

Sportkläder outlet – billiga träningskläder

Sportkläder outlet blir allt vanligare när många kedjor och webbutiker rear ut sina träningskläder. Du kan ofta göra riktiga fynd, både på märkesträningskläder och träningsskor. Rea betyder billiga träningskläder, vilket brukar innebära minst 30 procent rabatt. Jag har hittat många snygga grejer på sportkläder outlet både online och i fysiska butiker. Här är mina favoritbutiker online, där du kan göra riktiga fynd:

Så, nu hoppas jag att du fått något bra tips på lite nya träningskläder som inte är allt för dyra! Kom ihåg att bra träningskläder inte måste kosta en förmögenhet. De träningskläder du kan hitta hos de stora billiga kedjorna kan vara minst lika bra och de är ofta i samma kvalité och material som de dyrare plaggen. Dessutom är det alltid kul med nya träningskläder och att kunna variera sig – det blir som en extra motivation till träning!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply