Träningskläder från I Can I Will ICIW tights
Sporttoppar och träningslinnen, Träningskläder, Träningstights

Träningskläder från ICIW – I Can I Will träningskläder 2019

Fina träningskläder från ICIW – I Can I Will gör vilket träningspass som helst lite roligare. Det fullkomligen poppar upp svenska märken med snygga träningskläder! Jag skrev tidigare om tjejerna som startade Aim’n som även de gör grymt snygga träningskläder. Precis som Aim’n är ICIW svenskägt och Sverige-baserat. Du kanske har märkt att I Can I Will träningskläder numer syns överallt på Instagram?

Jag har flera träningskläder från ICIW och du kan köpa hela kollektionen här. Använd koden FITNESSFIA15 för att få 15% rabatt!

Snygga träningskläder från ICIW

Jag är verkligen kär i snygga träningskläder från ICIW och har deras träningstights i flera olika färger och modeller. De gör även träningskläder för män och min man har flera ICIW herrkläder.

Jag gillar verkligen budskapet I Can I Will som är lite som Nikes Just do it. I Can I Will kombinerar både snygg design och funktionalitet när de tar fram sina träningskläder. Passformen på träningskläder från ICIW är väldigt smickrande för kvinnor, med snygga snitt och skärningar.

Hur är I can I will i storleken?

Jag skulle säga att I can I will är rätt normala i storleken med tendens åt att vara lite mindre. Just seamless tights brukar generellt alltid vara extra tighta då de har sådan typ av passform. I seamless-kollektionen har jag M på tightsen och M på sportbh normalt sett. I övrigt har jag S på tights och S eller M på träningstoppar.

Min man upplever dock att ICIW herr träningskläder är små i storleken i jämförelse med exempelvis gymshark. Han har storlek XL normalt sett men i I can I will träningskläder för män har han XXL.

IcanIwill rabattkod

Jag älskar dessa IcanIwill träningskläder och använder dem flera gånger per vecka. Därför frågade jag företaget om inte jag kunde få en unik IcanIwill rabattkod. Självklart fick jag det, så att jag kan dela med mig till er läsare av ett riktigt bra erbjudande. Med denna IcanIwill rabattkod får du hela 15% på ditt köp!

Använd ICIW rabattkod FITNESSFIA15 för att få 15% rabatt.

ICIW träningskläder för kvinnor

Snygga träningskläder gör träningspasset så mycket roligare. ICIW träningskläder erbjuder mycket att välja på, både vad gäller material, design och olika modeller.

I can I will träningstights seamless

I can I will seamless träningstights med hög midja

I Can I will seamless tights I två olika modeller, ett par high waist (hög midja) och ett par med logo-resår i midjan.

Deras I can I will seamless tights finns i flera olika färger och två olika modeller. Mina favoriter är i vinrött av modellen med hög midja som har riktigt bra passform. Jag gillar att träna endast i sportbh och tights, då är den högre modellen att föredra. Jag har dock ett par andra lägre träningstights av en annan modell som jag ibland brukar löpträna i. Med en snygg keps, ett par sköna träningsskor och en mysig träningshoodie är du redo att maxa träningen. Köp alla ICIW-träningskläder här.

ICIW träningstights

träningstights iciw svarta vinröda lila tights

Träningstights från I can I will i olika färger. Vilka är dina favoriter?

ICIW träningstights finns förutom seamless även i “vanligt” tyg. Köp alla ICIW-träningskläder här.

Träningslinne från ICIW – I Can I Will

i can i will tränings linne ICIW träningstopp

ICIW träningslinnen i olika färger och modeller. Min favorit är ICIW löst sittande linne (i mitten).

Jag älskar mitt träningslinne från ICIW som är det lila med lite mer lose fit. Jag föredrar linnen som inte sitter åt men gillar man lite mer formsydda finns det flera andra modeller att välja på. Deras träningslinnen är tillverkade av material som andas. Köp alla ICIW-träningskläder här.

ICIW – I Can I Will sporttopp

I can I will sporttopp sportbh ICIW

I can I will sporttopp eller sportbh som det egentligen är (men jag säger alltid sporttopp).

Hur fina är inte detta utbud av sportbh från I Can I Will? Som ni kanske läst så tränar jag helst endast i sporttopp och träningstights med hög midja. Många av företagets sportbhar passar bra ihop med ett par matchande tights. Dessa gör sig väl för alla typer av sport, inte bara gym. En snygg sportbh får gärna titta fram under ett löst sittande träningslinne. Köp alla ICIW-träningskläder här.

ICIW träningstights med kurbits

ICIW kurbits-tights I can I will

Träningstights med kurbits och matchande sportbh från I Can I Will

ICIW träningstights med kurbits är limited edition och nästan slutsålda. Jag är själv från Dalarna så när jag ser dessa träningstights får jag ett galet ha-begär! Jag tycker att designen är snygg och att de fångat de har lyckats kombinera kurbits på träningskläder på ett modernt sätt. De breda midjeresåren på dessa båda träningstights från I Can I Will med kurbits, gör att de sitter bra vid aktivitet och hårda träningspass. Köp ICIW tights med kurbits-tryck här.

I Can I Will träningstights med dalahästar

ICIW träningstights med dalahästar I can I will dalahäst

ICIW träningstights med dalahästar och matchande sporttopp

Dala-anknytningen hos grundaren är stark och det syns verkligen i dessa I Can I Will träningstights med dalahästar. Jag har svårt att tro att dessa ICIW träningstights med kurbits och dalahäst säljer säljer speciellt bra utomlands men i Sverige är de storsäljare. Träningstightsen är i limited edition och är slutsålda hos många av deras återförsäljare. Har du tur så finns I Can I Will dalahäst tights kvar i din storlek här.

ICIW träningskläder för män

ICIW har även herr träningskläder <– mitt inlägg om det hittar du via länken

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply