Träningskläder från ICIW I Can I Will
Sporttoppar och träningslinnen, Träningskläder, Träningstights

Träningskläder från ICIW – I Can I Will

Fina träningskläder från ICIW – I Can I Will gör vilket träningspass som helst lite roligare. Det fullkomligen poppar upp svenska märken med snygga träningskläder! Jag skrev tidigare om tjejerna som startade Aim’n som gör grymt snygga träningskläder. Precis som Aim’n är ICIW svenskägt och Sverige-baserat. Du kanske har märkt att I Can I Will träningskläder numer syns överallt på Instagram? Här är mina favoriter bland träningskläder från ICIW.

Snygga träningskläder från ICIW

Jag är verkligen kär i snygga träningskläder från ICIW och vill gå loss och shoppa direkt men de fraktar inte till Brasilien än. Jag gillar verkligen budskapet I Can I Will som är lite som Nikes Just do it. I Can I Will kombinerar både snygg design och funktionalitet när de tar fram sina träningskläder. Passformen på träningskläder från ICIW är väldigt smickrande för kvinnor, med snygga snitt och skärningar.

ICIW Rosa tights med text

Rosa ICIW tights

Rosa träningstights från ICIW – I Can I Will

Dessa ICIW rosa tights med text finns även i svart och grått. Jag gillar att de här I Can I Will tights har hög midja och snygg passform. Jag skulle definitivt köpa dem i rosa och matcha mina träningstights med en svart sporttopp. Med en snygg keps, ett par sköna träningsskor och kanske en mysig träningshoodie är du redo att göra träningen maximal. Köp alla ICIW-träningskläder här.

Träningslinne från ICIW – I Can I Will

Svart träningslinne från ICIW I Can I Will

Vit eller svart träningslinne från ICIW

Jag älskar detta träningslinne från ICIW. Nu gör äntligen I Can I Will snygga oversize träningslinnen med lös passform. Preform-serien bjuder på många fina träningskläder från ICIW. Träningslinnet är tillverkat av ett material som andas och baksidan består av mesh, för bättre ventilation. Den lösa passformen gör att det är bekvämt och mindre svettigt att träna. Köp alla ICIW-träningskläder här.

ICIW – I Can I Will sporttopp

ICIW sporttopp I Can I Will

Snygg sporttopp från ICIW

Hur söt är inte den här sporttoppen från I Can I Will? Som ni kanske läst så tränar jag helst endast i sporttopp och träningstights med hög midja. Det här är en sporttopp som gör sig väl för alla typer av sport. Den får gärna titta fram under ett löst sittande träningslinne. Just denna sportbh från ICIW är limited edition och går under det söta namnet Porslin. Det finns även matchande tights och shorts från I Can I Will i porslins-serien. Köp alla ICIW-träningskläder här.

ICIW träningstights med kurbits

Träningstights med kurbits från ICIW I Can I Will

Träningstights med kurbits från I Can I Will

ICIW kurbits-tights I can I will

ICIW tights med kurbits från Dalarna

Dessa två par av ICIW träningstights med kurbits är limited edition och nästan slutsålda. Jag är själv från Dalarna så när jag ser dessa träningstights får jag ett galet ha-begär! Jag tycker att designen är snygg. De har lyckats kombinera kurbits på träningskläder på ett modernt sätt. De breda midjeresåren på dessa båda träningstights från I Can I Will med kurbits, gör att midjan blir slimmare och figuren snyggare. Köp ICIW tights med kurbits-tryck här.

I Can I Will träningstights med dalahästar

I Can I Will tights med dalahästar

ICIW träningstights med dalahästar och kurbits

Dala-anknytningen hos grundaren är stark och det syns verkligen i dessa I Can I Will träningstights med dalahästar. Jag har svårt att tro att dessa ICIW träningstights med kurbits och dalahäst säljer säljer speciellt bra utomlands men i Sverige är de storsäljare. Träningstightsen är i limited edition och är slutsålda på många ställen. Har du tur så finns I Can I Will dalahäst tights kvar i din storlek här.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Close