0
Träningstights I Can I Will tights
Träningstights

Bästa I Can I Will tights – skillnaden mellan de olika modellerna (+ rabattkod)

Inlägget bunda innehåller reklam i form av annonslänkar

Utbudet av I Can I Will träningstights är oerhört stort, och det är lätt att bli förvirrad. Vad är det egentligen som skiljer de olika tightsen åt? I det här inlägget reder jag ut det och ger mina egna åsikter kring I Can I Will tights. Dessutom kan du använda min rabattkod ICANIWILL (läs mer nedan).

KLICKA HÄR om du vill köpa någon av dessa ICANIWILL tights får du gärna använda min rabattkod FITNESSFIA20 för att få 20 % rabatt.

Hur är ICANIWILL tights i storleken?

Det är många som frågar mig om hur I Can I Will träningstights är i storleken och det enkla svaret är att det beror på vilken modell vi talar om. Generellt är I Can I Will seamless tights en aningen små i storleken, ungefär en halv storlek skulle jag säga. Det beror på att tyget är väldigt tight och påminner om kompression. Övriga I Can I Will träningstights sitter normalt skulle jag säga.

I Can I Will set träningskläder tights sportbh dynamic seamless
På bilden har jag på mig min favoritmodell från ICANIWILL som heter Dynamic seamless. Dessa tights är squat proof och sitter bra på plats under träningen. Det är så läckert att matcha med en sportbh från samma kollektion.

Hur väl sitter I Can I Will tights på plats?

Nästa fråga jag ofta får här på bloggen eller på Instagram är om I Can I Will sitter på plats under träningen, många vill veta om de korvar sig eller rullar ner. Svaret är att de olika modellerna är gjorda av olika tyg och har olika passform.

Är ICIW tights squat proof?

Slutligen är det viktigt att lyfta frågan om I Can I Will tights är squat proof (dvs. om de blir genomskinliga i rumpan när man böjer sig). Svaret är ja, ICANIWILL tights är squat proof. Jag äger samtliga modeller av ICIW träningstights och jag har aldrig varit med om att något par varit genomskinliga. Tack och lov för det!

Define seamless tights

i can i will define seamless tights
 • Färger: Massor med fina färger
 • Storlekar: XS-L
 • Material: Seamless
 • Midjehöjd: Hög midja

Define seamless är ICIWs kanske allra populäraste kollektion och det är mina favoriter. Denna kollektion av I Can I Will tights är gjorda av ett riktigt mjukt och härligt seamless-tyg. De finns i många snygga färger. Det jag gillar med dessa träningstights är att de sitter bra på plats och att de är smickrande för figuren.

Nytt för i år är att det finns en variant av tightsen med en riktigt bra mobilficka på sidan av benet. Denna variant med mobilficka från I Can I Will finns i svart, mörk- samt ljusgrått.

KÖP TIGHTSEN HÄR (Med min rabattkod FITNESSFIA20 får du 20 % rabatt)

Queen Mesh tights

icaniwill queen mesh tights
 • Färger: Svart, ljusgrå, mellangrå, mörkgrå, blå, mörkblå & khaki
 • Storlekar: XS-L
 • Material: Seamless, med dekorativa och funktionella cutouts
 • Midjehöjd: Hög midja

Queen mesh är en annan variant av tights som har mesh-detaljer på benen. Dessa var de första I Can I Will tights som jag köpte och så jag blev hooked på detta märke. Sedan dess har jag haft dessa tights i jordens alla färger, för varje säsong kommer det en ny uppsättning av färgvarianter. Mina favoriter är ett par i mellanblått som tyvärr utgått.

På denna modell sitter detaljerna baktill i ett snyggt och funktionellt mönster.Tightsen finns i många fina melerade och icke-melerade färger. På framsidan har tightsen färgskiftningar som bla. formar dina quads (benmuskler) fint!

KÖP TIGHTSEN HÄR (Med min rabattkod FITNESSFIA20 får du 20 % rabatt)

Dynamic seamless tights

i can i will dynamic seamless tights
 • Färger: Svart, grå & röd
 • Storlekar: XS-L
 • Material: Seamless
 • Midjehöjd: Hög midja

Dynamic seamless I Can I Will tights påminner om queen mesh seamless i det faktum att de är gjorda av ett seamless-material. Det är bra för miljön då det innebär minimal mängd spill. Jag har dessa tights i rött, en färg som verkligen sticker ut – and I love it!

Dynamic seamless har detaljer i mesh längs med benen. Förutom att detta är riktigt snyggt så är det även funktionellt, det hjälper till med fukttransporten.

KÖP TIGHTSEN HÄR (Med min rabattkod FITNESSFIA20 får du 20 % rabatt)

Nimble tights

i can i will träningstights nimble
 • Färger: Svart, grå, rosa/lila, blå, ljusrosa
 • Storlekar: XS-XL
 • Material: Mjukt preformance-material
 • Midjehöjd: Hög midja

Nimble är de kanske mjukaste träningstightsen du någonsin kommer få tag i! De finns i flera lugna och härliga färger, och kan matchas med många olika överdelar. Då tightsen är så pass mjuka så kan de bli lite nötta av upprepad friktion, så använd dem helst till konditionsträning eller lugnare träning.

Dessa har även en speciell ”bestäm längden själv” teknologi. Med hjälp av markeringar på sidosömmarna kan du lätt själv bestämma längden. Klipp av benet med en sax och du är klar – ingen fållning behövs!

Jag gillar verkligen dessa tights men tycker tyvärr att de kan glida ner lite i midjan. Om du är orolig för det kan jag rekommendera nästa I Can I Will tights på listan (Classic high waist tights som har en dragsko i midjan).

KÖP TIGHTSEN HÄR (Med min rabattkod FITNESSFIA20 får du 20 % rabatt)

Classic high waist tights

i can i will löpartights classic high waist
 • Färger: Svart, blå, mörkgrön
 • Storlekar: XS-XXL
 • Material: Mjukt funktionsmaterial
 • Midjehöjd: Hög midja med snörning

Classic high waist I Can I Will tights är precis vad de låter som – ett par klassiska högmidjade träningstights. De finns i tre fina färger och riktigt många storlekar för att alla ska kunna bära dem (äntligen!).

Läs även: De snyggaste modellerna av träningstights i större storlekar

I midjan sitter ett band som gör att du själv kan anpassa hur tight de ska sitta just över magen. Toppen för dig som brukar ha problem med att få tightsen att sitta bra i midjan! Jag använder framförallt mina Classic high waist I Can I Will träningstights när jag springer eftersom de sitter så bra på plats.

KÖP TIGHTSEN HÄR (Med min rabattkod FITNESSFIA20 får du 20 % rabatt)

Scrunch tights

i can i will scrunch tights
 • Färger: Svart, grå, blå
 • Storlekar: XS-XXL
 • Material: Mjukt funktionsmaterial med formande scrunch
 • Midjehöjd: Hög midja

Du som läst mitt inlägg om bästa övningarna för att bygga rumpa har säkert sett mina snygga scrunch tights. Scrunch modellen är ett par ganska nya I Can I Will tights. De är gjorda av ett funktionsmaterial och sitter högt i midjan som ICIWs andra träningstights.

Det som är speciellt med just dessa tights är scrunch effekten kring rumpan. Den formar bakdelen väldigt snyggt genom att rynka ihop tyget kring rumpan. Du får ett par riktigt välsittande, smickrande och snygga tights!

KÖP TIGHTSEN HÄR (Med min rabattkod FITNESSFIA20 får du 20 % rabatt)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply