0
träningstights leopard tights
Träningstights

Leopard träningstights: 11 snyggaste modellerna just nu!

Inlägget bunda innehåller reklam i form av annonslänkar

Jag har nya leopard träningstights! Ett mönster som konstant är lika trendigt och aktuellt är leopardmönstret. Leopardtights är perfekta som träningstights eftersom de ger lite extra grrrr i träningen. Det djuriska mönstret lockar verkligen fram ditt inre vilddjur.

Mina fina leopardtights på bilden kommer från Aimns nya kollektion.

Köp Cheeta tights här

Leopardmönstrets historia

Leopardmönster har setts tryckt på klädesplagg från så långt tillbaka som från mitten av 1900-talet. Idag är mönstret en vanlig detalj i allt från klädesplagg till inredning i så som väskor, kuddar och tröjor.

leopard träningstights leopardmönster tights
Dessa ljusa snöleopardmönstrade träningstights kommer från bubbleroom.se och de finns tyvärr inte längre att köpa men du hittar andra fina tights HÄR.

En plats som leopardmönstret verkligen synts på under den senaste tiden är på träningsplagg, och därför tänkte jag idag tipsa om några olika leopard träningstights med det djur-inspirerade mönstret!

Snygga leopardtights

Aimn Cheetah Leo Stripe Tights

Låt oss först börja med tightsen jag har på mig på bilden högst upp.

Aimn leopard tights
Modernt leopardmönster i härlig färgskala. KÖP HÄR

Aim’n har nyligen släppt dessa riktigt snygga tights i en modern version av leopardmönstret och jag var snabb att lägga vantarna på dem!

Tightsen är högmidjade och superbekväma (superbekvämt!) och de är gjorda av ett tyg som är delvis återvunnet. På låret syns den snygga ingen Aim’n loggan vilket jag tycker stört lite på tidigare tights.

Leopardfläckarna är lite mörkare än vad vi vanligtvis ser på träningstights. Gillar du att matcha så finns en matchande sport-bh i samma snygga leopardmönster!

KÖP DEM HÄR

Zara Lizzy leopardtights Stronger

Stronger är ett märke som verkligen står i framkant när det gäller mönstrade träningskläder, och då är så klart inte leopardmönstret ett undantag! Stronger har inte ett par leopardtights utan hela fem stycken!

Låt oss först börja med dessa supersnygga snöleopardtights.

Stronger leopard tights
Vackra Stronger tights i snöleopard-mönster. KÖP HÄR

Först ut i listan är dessa snygga Stronger leopardtights som är resultatet av ett samarbete med Monica Geuze.

Om du inte vet vem Monica Geuze är kan jag berätta att hon är en av Hollands största influencers. Jag vet inte så mycket om henne, men jag kan verkligen konstatera att detta samarbete har flera riktigt snygga plagg.

Så detta är helt klart en favorit bland alla leopardtights. Se till att lägg vantarna på dem innan de försvinner – de är nämligen limited edition!

KÖP DEM HÄR

Roar leopard träningstights från Stronger

Stronger tights leopard roar
Klassiska träningstights med leopardmönster från Stronger. KÖP HÄR

Denna modell på träningstights har en normalhög midja med en ganska bred resår som ger både bekvämlighet och en extra stil-touch!

Leopardmönstret är den mest klassiska varianten med orange-gula toner och svarta leopardfläckar. Förutom detta har också dessa tights Strongers signaturränder runt låret vilket gör tightsen ännu snyggare.

KÖP DEM HÄR

Leo Stronger tights rea

Leo Stronger tights rea
Passa på att fynda dessa Stronger tights till kraftig rabatt HÄR

Stronger har en utgående modell av leopardträningstights som just nu är kraftigt rabatterade.

Till tightsen finns en assymetrisk träningstopp i samma mönster. Detta mönster är så pass diskret leopardmönstrat att mn kanske inte ens skulle tänka att det var ett leopardmönster.

Dessa tights är nedsatta 25 % och finns endast kvar i vissa storlekar: så skynda dig att fynda!

KÖP PÅ REA HÄR

Stronger svarta tights med leopard print

Stronger svarta tights med leopard print
Stronger leopardtights på rea just nu. KÖP HÄR

Här har Stronger gjort ett par väldigt snygga tights med ett leopardmönster i gråskala som passar dig extra bra om du inte vill gå all in med orange-gult, vilket också gör det enklare att matcha till andra träningsplagg. Bakgrundsfärgen är grå och leopardfläckarna svarta.

Dessa tights har en hög midja som inte glider nedåt under träningen.

Dessutom är dessa precis som de förra på REA! Fynda fynda!

KÖP PÅ REA HÄR

Stronger leopardmönstrade tights snöleopard

Dessa tights är precis som de två tidigare tightsen också från Stronger, men dessa är lite mer nedtonade i sitt leopardmönster.

Stronger leopardmönstrade tights snöleopard
Stronger leopardmönstrade träningstights i en ljusare modell. KÖP HÄR

Stronger har alltså även dessa leopardmönstrade tights som går mer i vitt. Förutom färgen så är dessa och de tidigare tightsen likadana i modell med samma höga midja och bekväma material.

Denna färgkombon för mina tankar direkt till snöleoparder och det ser riktigt fräscht ut med ett par ljusare leopard träningstights!

KÖP DEM HÄR

Nike dri fit one svarta tights med leopard print

Nike leopard tights svarta glitter
Jag älskar dessa diskreta svarta leopard tights. KÖP HÄR

Dessa Nike leopardtights är helt annorlunda från de vi sett tidigare i detta inlägg. Istället för att printa leopardfläckarna på tyget så har man här använt sig av glittermönster som i rätt ljus ger en hint om leopardmönstret. Snyggt även för en chill dag på stan.

Dessa finns dessutom även i större storlekar.

Tightsen är tillverkade av 50 % återvunnen polyester. Baktill har de en liten ficka för nyckel. De är bekvämt högmidjade och squatproof vilket gör dem perfekta för ett svettigt träningspass.

KÖP DEM HÄR

Nike leopardtights Dri-FIT One

Om du hellre vill ha ett par vanliga Nike leopardtights har de också det alternativet. Dessa är väldigt lika de Aimn tights jag har på mig på huvudbilden till inlägget.

Nike leopardtights Dri-FIT One
Snygga klassiska Nike leopard träningstights. KÖP HÄR

Jag gillar att de här tightsen har en varm och snygg look, vilket passar så bra till en svart, vit eller varför inte en galen neonfärg på toppen?

Det finns även en snygg matchande sportbh som kan anas på bilden.

Det jag gillar med Nike är att de blivit bra på att erbjuda träningskläder och träningstights i stora storlekar. Det är dags att mode-branschen blir mer inkluderande, alla har rätt att träna i snygga träningskläder!

KÖP DEM HÄR

Träningstights från Adidas by Stella McCartney

träningstights Adidas Stella McCartney tiräningskläder
Leopard träningstights från Adidas by Stella McCartney. KÖP HÄR

Designern Stella McCartney – dotter till Beatles-medlemmen Paul McCartney – har under en tid nu designat träningskläder för Adidas.

Denna modell har ett fantastiskt grått leopardmönster över en svart grund som ger ett underbart utseende. Här är inte hela byxan täckt av leopardmönster då man valt att bryta av med svarta och prickiga delar istället.

Adidas är kända för sin kvalité och Stella för sina designkunskaper – så detta kan inte bli annat än bra.

KÖP DEM HÄR

Blå leo tights från Ananacy

Träningstights Anarchy tights
Blå leopardtights, animal print med en skimrande feminin touch! KÖP HÄR

Du behöver inte välja det klassiska leopardmönstret för att välja ett par leopardtights. Dessa tights har en annorlunda färg för att vara leopardmönstrade – nämligen blå. Det är kul att se andra färger användas till det klassiska mönstret!

Anarchy har här lyckats göra ett par lekfulla träningstights med leopardmönster som skiftar från mörkblått till ljusblått med vita och svarta accenter.

Tightsen är högmidjade med en bred och bekväm resår.

KÖP DEM HÄR

Pink Soda by ASOS tights leopard

Pink Soda by ASOS tights leopard
Leopardtights med svarta revärer i sidorna från Pink Soda. KÖP HÄR

Även dessa snygga Pink Soda tights i leopard är väl värda en plats i den här listan. Det som gör att dessa träningstights sticker ut är de svarta revärerna på insidan av låret, som gör att de är extra smickrande för figuren.

KÖP DEM HÄR

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply