leopard träningstights leopardmönster tights
Träningstights

Leopard träningstights – de 11 snyggaste modellerna just nu!

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar

Jag har nya leopard träningstights! Ett mönster som konstant är lika trendigt och aktuellt är leopardmönstret. Vi har sett det som ett mönster tryckt på klädesplagg från så långt tillbaka som från mitten av 1900 talet. Idag är mönstret en vanlig detalj i allt från klädesplagg till inredning i så som väskor, kuddar och tröjor. En plats som leopardmönstret verkligen synts på under den senaste tiden är på träningsplagg, och därför tänkte jag idag tipsa om några olika leopard träningstights med det djur-inspirerade mönstret!

Mina ljusa leopardmönstrade träningstights kommer från bubbleroom.se och dem hittar du HÄR.

Zara Lizzy leopardtights Stronger

Stronger leopard tights

Först ut i listan är dessa snygga Stronger leopardtights som är resultatet av ett samarbete med Monica Geuze. Om du inte vet vem Monica Geuze är kan jag berätta att hon är en av Hollands största influencers. Jag vet inte så mycket om henne, men jag kan verkligen konstatera att detta samarbete har flera riktigt snygga plagg. Så detta är helt klart min favorit bland leopardtights. Se till att lägg vantarna på dem innan de försvinner – de är nämligen limited edition!

KÖP DEM HÄR

Leo Stripe Tights

leo amin aimn tights gym
Modernt leopardmönster i härlig färgskala.

Aim’n har nyligen släppt dessa riktigt snygga tights i en modern version av leopardmönstret! Leopardfläckarna är stora och i en lugn och härlig färgpalett. Tightsen är högmidjade (superbekvämt!) och de är gjorda av ett tyg som är delvis återvunnet. På låret syns den snygga Aim’n loggan tillsammans med snygga ränder som går runt benet. Gillar du att matcha så finns en matchande sport-bh i samma snygga leopardmönster!

KÖP DEM HÄR

Roar leopard träningstights från Stronger

leopard tights stronger träningstights
Klassiska träningstights med leopardmönster från Stronger.

Stronger är ett märke som verkligen står i framkant när det gäller mönstrade träningskläder, och då är så klart inte leopardmönstret ett undantag! Denna modell på träningstights har en normalhög midja med en ganska bred resår som ger både bekvämlighet och en extra stil-touch! Leopardmönstret är den mest klassiska varianten med orange-gula toner och svarta leopardfläckar. Förutom detta har också dessa tights Strongers signaturränder runt låret vilket gör tightsen ännu snyggare.

KÖP DEM HÄR

Casall svarta tights med leopard print

casall tights svarta leopard print träningstights

Ett annat märke som kan det här med mönstrade plagg är Casall. Här har de gjort ett par väldigt snygga tights med ett leopardmönster i gråskala som passar dig extra bra om du inte vill gå all in med orange-gult, vilket också gör det enklare att matcha till andra träningsplagg. Bakgrundsfärgen är grå och leopardfläckarna svarta. Dessa tights har en hög midja som inte glider nedåt under träningen.

KÖP DEM HÄR

Metallic tights med animal print

Glansiga träningstights casall leopard print metallic

Ytterligare ett par Casall träningstights med leopardmönster – dessa med en härlig metallic finish vilket gör att de glänser snyggt. Jag gillar att de här tightsen har en varm och snygg look, vilket passar så bra till en svart, vit eller varför inte en galen neonfärg på toppen?

KÖP DEM HÄR

Träningstights från Adidas by Stella McCartney

träningstights Adidas Stella McCartney tiräningskläder
Leopard träningstights från Adidas by Stella McCartney

Designern Stella McCartney – dotter till Beatles-medlemmen Paul McCartney – har under en tid nu designat träningskläder för Adidas. Denna modell har ett fantastiskt grått leopardmönster över en svart grund som ger ett underbart utseende. Här är inte hela byxan täckt av leopardmönster då man valt att bryta av med svarta och prickiga delar istället. Adidas är kända för sin kvalité och Stella för sina designkunskaper – så detta kan inte bli annat än bra.

KÖP DEM HÄR

Panther Reflective tights från Stronger

träningstights stronger svarta leopard tights
Jag älskar dessa diskreta svarta leopard tights

Dessa tights är precis som de två tidigare tightsen också från Stronger, men dessa är lite mer nedtonade i sitt leopardmönster. Istället för att printa leopardfläckarna på tyget så har man här använt sig av reflektiva delar som i rätt ljus ger en hint om leopardmönstret. Dessa är dessutom högmidjade till skillnad från de andra två, och det faktum att dessa har en dold ficka för värdesaker samt reflexdelar gör dem perfekta för utomhusträning!

KÖP DEM HÄR

Rosa leo tights från Only Play

träningstights rosa leopard tights
Rosa leopardtights, animal print ed en skimrande feminin touch!

Du behöver inte välja det klassiska leopardmönstret för att välja ett par leopardtights. Dessa tights har en annorlunda färg för att vara leopardmönstrade – nämligen rosa! Det är kul att se andra färger användas till det klassiska mönstret. Only Play har här lyckats göra ett par lekfulla träningstights med leopardmönster som skiftar från ljust lila till grått över den rosa bakgrunden. Tightsen är högmidjade med en bred och bekväm resår.

KÖP DEM HÄR

Puma tights med leopardmönster

puma tights leopard mönster

Även dessa snygga Puma träningstights i leopard är väl värda en plats i den här listan. Puma som normalt sett gör ganska sparsmakad design har här hakat på trenden med animal print. Dessa är klassiska i sin design men har revärer på sidan som gör under för figuren.

KÖP DEM HÄR

I Can I Will leopardmönstrade tights

leopardmönstrade träningstights
ICANIWILL leopardmönstrade träningstights i en ljusare modell.

ICIW har även ett par leopardmönstrade tights som går mer i vitt. Förutom färgen så är dessa och de tidigare tightsen likadana i modell med samma höga midja och bekväma material. Denna färgkombon för mina tankar direkt till snöleoparder och det ser riktigt fräscht ut med ett par ljusare leopard träningstights!

KÖP DEM HÄR (Koden FITNESSFIA15 ger 15% rabatt)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply