leopard träningstights leopardmönster tights
Träningstights

Leopard träningstights – de 9 snyggaste modellerna just nu!


Jag har nya leopard träningstights! Ett mönster som konstant är lika trendigt och aktuellt är leopardmönstret. Vi har sett det som ett mönster tryckt på klädesplagg från så långt tillbaka som från mitten av 1900 talet. Idag är mönstret en vanlig detalj i allt från klädesplagg till inredning i så som väskor, kuddar och tröjor. En plats som leopardmönstret verkligen synts på under den senaste tiden är på träningsplagg, och därför tänkte jag idag tipsa om några olika leopard träningstights med det djur-inspirerade mönstret!

Mina ljusa leopardmönstrade träningstights kommer från bubbleroom.se och dem hittar du HÄR.

Roar leopard träningstights från Stronger

leopard tights stronger träningstights

Klassiska träningstights med leopardmönster från Stronger.

Stronger är ett märke som verkligen står i framkant när det gäller mönstrade träningskläder, och då är så klart inte leopardmönstret ett undantag! Denna modell på träningstights har en normalhög midja med en ganska bred resår som ger både bekvämlighet och en extra stil-touch! Leopardmönstret är den mest klassiska varianten med orange-gula toner och svarta leopardfläckar. Förutom detta har också dessa tights Strongers signaturränder runt låret vilket gör tightsen ännu snyggare.

KÖP DEM HÄR.

Grey Roar lopardtights från Stronger

roar stronger tights leopard träningstights mönster

Roar träningstights i diskret leopardmönster.

Du behöver inte välja det klassiska leopardmönstret för att välja ett par leopardtights från Stronger! De har också gjort en variant i gråskala som passar dig extra bra om du inte vill gå all in med orange-gult, vilket också gör det enklare att matcha till andra träningsplagg. Dessa tights är av samma modell som de ”vanliga” Roar-tightsen, och har också samma signaturränder som dem.

KÖP DEM HÄR.

Panther Reflective tights från Stronger

träningstights stronger svarta leopard tights

Jag älskar dessa diskreta svarta leopard tights

Dessa tights är precis som de två tidigare tightsen också från Stronger, men dessa är lite mer nedtonade i sitt leopardmönster. Istället för att printa leopardfläckarna på tyget så har man här använt sig av reflektiva delar som i rätt ljus ger en hint om leopardmönstret. Dessa är dessutom högmidjade till skillnad från de andra två, och det faktum att dessa har en dold ficka för värdesaker samt reflexdelar gör dem perfekta för utomhusträning!

KÖP DEM HÄR.

BT Comfort Thigh träningstights från Adidas by Stella McCartney

träningstights Adidas Stella McCartney tiräningskläder

Leopard träningstights från Adidas by Stella McCartney

Designern Stella McCartney – dotter till Beatles-medlemmen Paul McCartney – har under en tid nu designat träningskläder för Adidas. Denna modell har ett fantastiskt grått leopardmönster över en svart grund som ger ett underbart utseende. Här är inte hela byxan täckt av leopardmönster då man valt att bryta av med svarta och prickiga delar istället. Adidas är kända för sin kvalité och Stella för sina designkunskaper – så detta kan inte bli annat än bra.

KÖP DEM HÄR.

onpLeopard Babe AOP HW tights från Only Play

träningstights rosa leopard tights

Rosa leopardtights, animal print ed en skimrande feminin touch!

Dessa tights har en annorlunda färg för att vara leopardmönstrade – rosa! Det är kul att se andra färger användas till det klassiska mönstret. Only Play har här lyckats göra ett par lekfulla träningstights med leopardmönster som skiftar från ljust lila till grått över den rosa bakgrunden. Tightsen är högmidjade med en bred och bekväm resår.

KÖP DEM HÄR.

ICIW Animal Grey Leopard Tights

i can i will leoard tights

I can I will leopardmönstrade tights

Ett annat märke som kan det här med mönstrade plagg är ICIW. Här har de gjort ett par väldigt snygga tights med ett leopardmönster i gråa och svarta toner. Bakgrundsfärgen är gråmelerad och leopardfläckarna svarta. Dessa tights har en hög midja som inte glider nedåt under träningen.

KÖP DEM HÄR.

ICIW Animal White Tights från I Can I Will

leopardmönstrade träningstights

ICANIWILL leopardmönstrade träningstights i en ljusare modell.

ICIW har även ett par leopardmönstrade tights som går mer i vitt. Förutom färgen så är dessa och de tidigare tightsen likadana i modell med samma höga midja och bekväma material. Denna färgkombon för mina tankar direkt till snöleoparder och det ser riktigt fräscht ut med ett par ljusare leopard träningstights!

KÖP DEM HÄR.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply