Snygga oversize träningslinnen
Sporttoppar och träningslinnen, Träningskläder

Snygga oversize träningslinnen

Det är otroligt skönt att träna i oversize träningslinnen eftersom de både är luftiga och inte klämmer åt. Om man svettas mycket är det skönt med ventilationen som man får genom att ha lite mer löst sittande träningstoppar. Oversize linnen brukar även kallas lose fit träningslinnen eller träningslinnen med lös passform. Jag bär gärna mina oversize träningslinnen ihop med träningstights med hög midja.

Snygga oversize träningslinnen från Nike

Snyggt oversize träningslinne från Nike

Min favoritfärg bland snygga oversize träningslinnen från Nike

Letar du ett snyggt oversize träningslinne så ska du satsa på ett från Nike. De har flera liknande modeller som sitter så skönt. Jag brukar ta en storlek större än vad jag normalt har. Gillar att de blir lite längre nedtill för de där dagarna på gymmet då man verkligen inte är sugen på att ha tighta kläder. Materialet i de löst sittande träningslinnena är lätt och luftigt. Baksidan har så kallad brottarrygg vilket gör det öppet i ryggen. Du hittar de snyggaste oversize träningslinnena från Nike här.

Träningslinne från Even & Odd med “side boobs”

Even and odd träningslinne

Snyggt träningslinne från Even & Odd med öppen sida

Detta träningslinne från Even & Odd finns i flera fina färger. Jag gillar att det är öppet under armarna, för att det ventilerar skönt och så kan en snygg sportbh sticka fram lite. Köp snygga träningslinnen från Even & Odd här.

Träningslinne från Adidas löst sittande

Adidas träningslinne oversize löst sittande

Snyggt svart Adidas träningslinne lose fit

Även Adidas har snygga löst sittande oversize träningslinnen. Den här träningstoppen i svart är min favorit från Adidas. Träningslinnet är stilrent, smickrande och har en fin struktur. Det passar garanterat till allt. Träningslinnet finns även i vinrött om du vågar dig på lite mer färg. Köp fina träningslinnen från Adidas här.

Träningslinne med text Weights before dates

Träningslinne med text weights before dates

En absolut favorit för dig som tränar med lösa vikter

Jag var bara tvungen att ta med det här kaxiga linnet med texten weights before dates. Budskapet säger allt, stirra allt du vill, men jag lyfter hellre vikter än går på dejt. Älskar den här avslappnade looken ihop med det roliga trycket. Köp fina träningslinnen med text här.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply