Rea träningskläder rea billiga träningstights
Sporttoppar och träningslinnen, Träningskläder, Träningstights

Rea träningskläder – nu kan du fynda med upp till 70% rabatt

Rea träningskläder! Nu har jag klickat hem några perfekta plagg för att utöka min träningsgarderob. Här nedan kan ni se vad det blev för något. Om du letar efter billiga träningskläder är det verkligen nu du ska passa på. Många butiker har mellandagsrea med upp till 70% rabatt på allt från deras egna märken till Nike och Under Armour.

– Det här inlägget innehåller annonslänkar till bubbleroom.se

Träningskläder rea – detta köpte jag

Rea träningskläder billiga träningskläder sportkläder billigt

Inköpen blev ett reflekterande set, ett träningslinne och en träningstopp

Det reflekterande träningssetet kommer att vara mycket bra i vår när det blir varmare ute men när det samtidigt är mörkt. Vi tror att vi syns för bilarna mer än vad vi gör. Smarta träningskläder och träningsutrustning med inbyggda reflexer är en billig investering för att rädda livet på sig själv. Vilket kanonfynd för 175 kr respektive 199 kr! Du kan köpa setet och andra reavaror HÄR.

Den svarta toppen med nätdetaljer köpte jag för att ha något lite mer påklätt att ha på mig på gymmet. Som ni kanske vet föredrar jag att träna i träningstopp och träningstights med hög midja. Ibland kan det dock känna sig lite mer bekvämt att något mer täckande (exempelvis vid mens). Köp toppen (125 kr) och andra reavaror HÄR.

Den färgglada sporttoppen blev lite av en chansning. Jag gillar färger och mönster och tror att denna sportbh kan liva upp träningen lite. Tycker om toppar som går ner lite. Priset var endast 75 kr så jag tyckte mig ha råd att våga chansa. Får hoppas att den passar. Köp denna billiga sportbh och andra reavaror HÄR.

Andra rea träningskläder att hålla ögonen på

Det går verkligen att fynda rea träningskläder i år! Här är några bra köp att fundera på:

Rea träningstights

Rea träningstights billiga Fila Odd Molly

Rea träningstights från Fila och Odd Molly

3/4 Rosa träningstights från Fila med snygga svarta detaljer. Dessa bjuder på en färgexplosion som piggar upp i vintermörkret. De är dessutom på rea för endast 279 kr. Du kan fynda dessa och många andra träningstights på rea HÄR.

Odd Molly tights med snyggt mönster. Med 25 % rabatt på dessa träningstights i snygg design behöver kan du glida runt på gymmet som en stjärna. Det snirkliga mönstret påminner om fyrverkerier på en natthimmel tycker jag. Köp dessa och flera andra träningsbyxor på rea HÄR.

Rea Under Armour träningstoppar och sportbh

Rea Under Armour sportbh och träningslinne rabatt billigt

Rea Under Armour sportbh och träningslinne

Svart och grå Under Armour sportbh som passar till allt. Den här klassiska sporttoppen är ett bra plagg att ha i din träningsgarderob. Dessutom är den ju på rea! Just nu kostar den endast 249 kr med 30% rabatt. Skynda dig att fynda Under Armour rea HÄR.

Rött Under Armour träningslinne som ger din träningsoutfit en extra färgklick. Priset är otroligt bra, 149 kr, och du får mycket kvalitet för pengarna. Behöver du nytt inför träningssäsongen 2018 bör du absolut slå till. Köp alla reaprodukter från Under Armour HÄR.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply