0
Stronger set svart safari review
Sporttoppar och träningslinnen, Träningskläder, Träningstights

Stronger svart set – de finaste svarta träningskläderna just nu

Inlägget bunda innehåller reklam i form av annonslänkar

Stronger är ett träningsmärke som länge varit känt för två saker – signaturränderna kring benet och trevliga tryck på träningskläderna. Bladmönster och många färger i all ära, men ibland vill man bara gå back to basics och bära helsvart. Som tur är så har Stronger även träningskläder och hela set i helsvart.

Själv föll jag för ett svart set med lite längre sporttopp. När vårvädret visade sig från sin finaste sida passade jag på att testa mina nya träningskläder under en härlig powerwalk.

På bilden har jag på mig Madagaskar ett svart Stronger set som jag tycker sitter supersnyggt!

Varför köpa svarta träningskläder?

Men varför ska man då köpa svarta träningskläder om det ändå finns så pass många alternativ fulla av färg och motiv? Jo det finns flera anledningar.

Varför jag köper svarta träningskläder är för att de är bra basplagg. Svart går med allt, och även om svart är lite tråkigt så är det fortfarande riktigt snyggt! Om du vill bära plagg med mycket färg och mönster så kan du alltid bära dem tillsammans med svarta plagg, då det inte alltid är säkert att plagg med färg och mönster går att matcha med varandra.

En annan anledning kan också vara att man helt enkelt inte vill dra uppmärksamhet till sig. Ibland känner man bara för att träna i fred, och då känns det inte alltid bra om någon ska kommentera på ens kläder. Helsvart är fortfarande snyggt, men risken för att du blir uppmärksammad för dina kläder minskar. Känner du dig bekväm i svart är det självklart att du ska bära svart!

Snygga svarta träningsset

Du som känner att du vill bära svart när du tränar kan säkerligen bli glad av ett svart set. De flesta set jag tipsar om här nedan består av tights + sporttop/ sportbh. Det ger dig möjlighet att välja en matchande tröja, eller att välja någon helt annan färg på tröjan. Självklart kan du också bära setet utan tröja över – det är minst lika snyggt!

Seten jag tipsar om här nedan kommer från Stronger som är ett svenskt träningsmärke. Stronger gör träningskläder av riktigt bra kvalité, och jag är riktigt nöjd med alla plagg jag har köpt från dem!

Stronger Etna II Svarta träningskläder

Svart set Stronger träningskläder

Tights Stronger Etna II HÄR / Topp Stronger Etna II HÄR

Här har Stronger gjort ett helsvart set – med deras egen prägel på plaggen! Trots att setet är helsvart har tightsen ändå Strongers signaturränder kring vänsterbenet. Ränderna är i en nästan svart färg som syns utan att bli för mycket. Tightsen är som alla Strongers tights – högmidjade och riktigt bekväma. Dessutom har tightsen en smart ficka stor nog för mobilen! Toppen är lite längre än en ”vanlig” sport-bh, och kan därför lätt användas både som topp och bh.

Strongers Etna II är ett riktigt bra bas-set helt enkelt!

Carma – Stronger svart set träningstights och topp

Stronger svart träningsset Carma

Tights Stronger Carma HÄR / Topp Stronger Carma HÄR

Ett snyggt svart set med dekorativa vita detaljer. Även dessa tights har självklart Strongers signaturränder – här i form av vita små prickar. Dessa ränder hittar vi också på sport-bhn, som är i normallång modell med vita detaljer längs den övre delen av toppen. Även Stronger-loggorna är i vitt, och de blir snygga detaljer längs med midjebandet på tightsen och det undre bandet längs med sport-bhn.

Hela setet är snyggt tillsammans men plaggen kan också användas var för sig.

Stronger Congo Night

Congo Stronger set svart

Tights Stronger Congo Night HÄR / Topp Stronger Congo Night HÄR

Detta är ytterligare ett snyggt svart set från Stronger – men med ett spännande mönster! Mönstret är inspirerat av djungeln med stora blad som täcker både tightsen och toppen. Bladen är tryckta i en snygg gråskala, och ger intrycket av att vara helsvarta på långt avstånd. Detta set är ett bra alternativ för dig som i vanliga fall brukar dras åt det helsvarta – men som vill testa något nytt. Både toppen och tightsen är i ett härligt stretchigt material. Toppen är lite större än en vanlig sport-bh och tightsen har en riktigt hög och bekväm midja som gör att tightsen hålls uppe under hela träningspasset.

Ett svart set men med lite mer spänning helt enkelt!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply