Stronger set svart safari review
Sporttoppar och träningslinnen, Träningskläder, Träningstights

Stronger svart set & Safari collection review


Stronger Safari collection är en ny kollektion med fina färger och spännande djurmönster. Jag skulle säga att det är en av märkets mest mångsidiga kollektioner med något för alla smaker. Själv föll jag för ett svart set med lite längre sporttopp. När vårvädret visade sig från sin finaste sida passade jag på att testa mina nya träningskläder under en härlig powerwalk.

På bilden har jag på mig Madagaskar ett svart Stronger set som jag tycker sitter supersnyggt!

Stronger Safari kollektionen

Stronger Safari lanserades i början på mars och vissa av produkterna sålde slut direkt. Det är inte så konstigt med tanke på att dessa träningskläder är supersnygga. Jag valde själv det enfärgade setet Madagaskar men kollektionen har flera safari-inspirerade mönster att välja på.

Stronger Madagaskar tights + sporttopp

Stronger Madagaskar

Stronger Madagaskar set i svart och rött

Detta Stronger set Madagaskar är min favorit då jag gillar stilrena och enkla träningskläder allra bäst (även om jag har stor variation i min träningsgarderob). Det blev ett svart set för mig då jag redan har flera röda träningstights och svart passar som bekant till allt.

Jag gillar att toppen går ner lite längre. Det jag kan ha att anmärka på är att toppen inte är vadderad, något som jag föredrar pga friktionen mot brösten som inte alltid är så angenäm vid träning. Trots det är dessa träningskläder jättesköna och snygga. Men, bryr du dig om det så ska du välja någon av sportbhåarna nedan som är vadderade.

Köp hela Safari-kollektionen här.

Stronger Voodoo set

Stronger voodoo tights sportbh

Häftiga Stronger träningskläder voodoo

Voodoo är en religiös kult som praktiseras i Karibien och södra USA, med inslag av traditionella afrikansk magi och religiösa ritualer. Voodoo präglas av trolldom och andar och så gör även detta coola Stronger set. Fjädrar och svart magi är temat i designen.

Köp hela Safari-kollektionen här.

Stronger mönstrade tights och topp Congo

Stronger Congo Night set topp tights

Stronger Congo set både i vanlig och i Night version.

Snyggt djungelinspirerat set från Stronger med namnet Congo och Congo Night i svart – så snyggt! Jag gillar att toppen går ner lite längre och att det är tights med hög midja i diskreta färger. Personligen hade jag nog valt ett svart set, men det vita setet känns lite mer vårigt och andas yoga. Jag förflyttar tankarna till ett yoga retreat någonstans på Bali. Det hade väl varit underbart?

Köp hela Safari-kollektionen här.

Stronger leopardtights Panther

Stronger leopard tights svarta

Supersnygga svarta Stronger leopard tights

Jag har tidigare skrivit om dessa leopard tights i ett tidigare inlägg eftersom jag tycker att de är såååå snygga. Tyvärr var de slut i min storlek och som ni såg ovan blev det istället Madagaskar setet. Jag gillar detta diskreta leopardmönster “Panther Reflective” som har reflekterande tryck. Materialet har dessutom lätt kompression och en bred midjeresår som jag föredrar på mina tights. Detta är mycket köpvärt set av topp och träningstights från Stronger.

Köp hela Safari-kollektionen här.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply