Sport bh stora storlekar Sportbh för stora bröst bäst med mycket stöd
Sporttoppar och träningslinnen, Träningskläder

Sport bh stora storlekar – bästa modellerna

Att hitta en bra sport bh stora storlekar som passar för stora bröst kan vara riktigt svårt. Stor byst behöver mycket stöd, speciellt vid aktiviteter som löpning, aerobics och spinning. På marknaden finns en mängd sportbehåar som påstås vara för stora bröst, men där storlekarna sällan går över D. I det här inlägget har jag skrivit om två modeller av sportbehå för stora bröst som har fått bästa betyg av användare och i test.

Bästa sport bh stora storlekar

När jag gjorde research kring vilken sportbh för stor byst som är bäst fanns det tre modeller som hyllades. Shock absorber är den som användarna verkar gilla och lovorda mest. Det är en bra modell av sportbh för stora bröst som rekommenderas. När Friskis och Svettis testade sportbehåar vann en annat märke, Swegmark movement, i kategorin sportbehå för stora bröst.

Shock absorber sport bh för stora bröst

Shock absorber sportbh för stora bröst

Shock absorber är den bästa sportbhn för stora bröst finns i svart och vitt

Modellen Ultimate run är den shock absorber sport bh för stora bröst som nämnts mest på forum. Ultimate run finns i storlekarna A-G (65-85). Det är en sportbehå som använder sig av den senaste tekniken vad gäller design. När du gör skumpiga övningar som löpning eller hopp, rör sig brösten i formen av en liggande 8 i Shock absorber. På så sätt minskar bröstens rörelse med hela 78 procent. Shock absorber är speciellt framtagen för aktiviteter som kräver mycket stöd.

Insidan i Shock absorber sport bh är sömlös och under armarna är sömmarna speciellt sydda för att öka komforten och minska att huden irriteras och skavs. Axelbanden är vadderade och breda samt är konstruerade för att inte gldia av axeln vid rörelse. Modellen har formpressade kupor och har en vadderad hysköppning baktill. Shock absorber sportbh för stora bröst är tillverkad av ett fuktavvisande material, så att du håller dig torrare under ett träningspass. De som använder den här sportbehån säger att modellen Ultimate run har något större kupor och lite tightare omfång runt midjan än storleken visar. Sportbehån finns i svart, vitt och multifärg. Köp Ultimate Run från Shock absorber här

Bäst i test sport bh Swegmark Movement

Swegmark sportbh för stora bröst modell movement bäst i test

Swegmark movement är bäst i test bland sportbh för stora bröst

Swegmark movement sport bh vann bäst i test bland sport bh stora storlekar, för stora bröst när Friskis och Svettis testade olika sportbehåar (se testet här). En av användarna av Swegmark sport bh sa: “Snygg och funktionell sport-bh. Jag valde en storlek större omfång under bysten än jag brukar och då sitter den perfekt.” Swegmark Movement finns i storlekarna 75B-100F.

Swegmark of Sweden har designat och tillverkat behåar i över 50 års tid, med fokus på passform för sport bh stora storlekar samt funktionalitet och kvalitet. Movement sportbehå från Swegmark är tillverkad av CoolMax-material vilket gör att sportbhn transporterar bort fukt och håller dig torr. Kuporna är formpressade med dubbla lager tyg för att minska friktionen mot huden. Swegmark Movement sportbh har breda, reglerbara och vadderade axelband för bästa komfort. Sportbehån knäpps bak med Soft Seal. Köp Swegmark Movement sportbh här.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply