0
Sporttoppar och träningslinnen, Träningskläder

Sport bh stora storlekar – bäst i test sportbh för stora bröst

Inlägget bunda innehåller reklam i form av annonslänkar

Att hitta en bra sport bh stora storlekar som passar för stora bröst kan vara riktigt svårt. Stor byst behöver mycket stöd, speciellt vid aktiviteter som löpning, aerobics och spinning. På marknaden finns en mängd sportbehåar som påstås vara för stora bröst, men där storlekarna sällan går över D. I det här inlägget har jag skrivit om två modeller av sportbehå för stora bröst som har fått bästa betyg av användare och i test.

Bästa sport bh stora storlekar

Jag har själv inte väldigt stora bröst, men de har växt från en DD-kupa till en E-kupa (minst) nu när jag är gravid. Därför blev det helt plötsligt akut att hitta en sport bh i större storlek. Jag här ännu inte köpt utan tänkte först dela med mig av min research. Jag väljer mellan dessa två sportbh bäst i test.

Sport bh med bra stöd större bröst D E F G H kupa
Hur mycket brösten studsar när vi rör oss. Detta kan vara värt att tänka på när vi ska investera i en bra sportbh.

När jag gjorde research kring vilken sportbh för stor byst som är bäst fanns det tre modeller som hyllades. Shock absorber är den som användarna verkar gilla och lovorda mest. Det är en bra modell av sportbh för stora bröst som rekommenderas. När Friskis och Svettis testade sportbehåar vann en annat märke, Swegmark movement, i kategorin sportbehå för stora bröst.

Shock absorber sport bh för stora bröst

Shock absorber sport bh för stora bröst G-kupa, F-kupa
Shock Absorber är den bästa sportbhn för stora bröst enligt recensioner av dem som köpt produkten.

Modellen Ultimate run är den shock absorber sport bh för stora bröst som nämnts mest på forum. Ultimate run finns i storlekarna A-G (65-85). Det är en sportbehå som använder sig av den senaste tekniken vad gäller design. När du gör skumpiga övningar som löpning eller hopp, rör sig brösten i formen av en liggande 8 i Shock absorber. På så sätt minskar bröstens rörelse med hela 78 procent. Shock absorber är speciellt framtagen för aktiviteter som kräver mycket stöd.

Insidan i Shock absorber sport bh är sömlös och under armarna är sömmarna speciellt sydda för att öka komforten och minska att huden irriteras och skavs. Axelbanden är vadderade och breda samt är konstruerade för att inte gldia av axeln vid rörelse. Modellen har formpressade kupor och har en vadderad hysköppning baktill. Shock absorber sportbh för stora bröst är tillverkad av ett fuktavvisande material, så att du håller dig torrare under ett träningspass. De som använder den här sportbehån säger att modellen Ultimate run har något större kupor och lite tightare omfång runt midjan än storleken visar. Sportbehån finns i svart, vitt och multifärg.

KÖP SPORTBEHÅN I SVART OCH FÄRG HÄR

KÖP SPORTBEHÅN I VITT HÄR

Bäst i test sport bh Swegmark Movement

Swegmark sport bh stor storlek F G H kupa
Swegmark movement bäst i test bland sportbh för stora bröst enligt Friskis medlemstidning.

Swegmark movement sport bh vann bäst i test bland sport bh stora storlekar, för stora bröst när Friskis och Svettis testade olika sportbehåar (se testet här). En av användarna av Swegmark sport bh sa: ”Snygg och funktionell sport-bh. Jag valde en storlek större omfång under bysten än jag brukar och då sitter den perfekt.” Swegmark Movement finns i storlekarna 75B-100F.

Swegmark of Sweden har designat och tillverkat behåar i över 50 års tid, med fokus på passform för sport bh stora storlekar samt funktionalitet och kvalitet. Movement sportbehå från Swegmark är tillverkad av CoolMax-material vilket gör att sportbhn transporterar bort fukt och håller dig torr. Kuporna är formpressade med dubbla lager tyg för att minska friktionen mot huden. Swegmark Movement sportbh har breda, reglerbara och vadderade axelband för bästa komfort. Sportbehån knäpps bak med Soft Seal.

KÖP SPORTBH:N I FLERA FÄRGER HÄR.

Bubblaren: Stay in Place High support bra

stay in place sportbh för storbystade

Stay in place är företaget som enligt namnet ska hålla allt på plats. Denna sport bh för storbystade med high impact (kraftigt stöd) är en favorit bland många men recensionerna är lite blandade. Alla verkar i alla fall tycka att spännet i ryggen är super. En användare säger att sportbehån håller allt på plats perfekt när man sätter den i racerback-läge. Den invändning som verkar finnas är att den är lite trång runt om.

Använd rabattkoden HELLOSIP15 (gäller till 31/12-2021) via DENNA LÄNK för 15% rabatt

Slutsats: bästa sport bh för storbystade

Alla kroppar är olika, alla bystar lika så. Jag skulle därför rekommendera att beställa hem en av varje av dessa sportbehåar för storbystade. Du kan då testa hemma vilken som passar just DIN byst bäst! Skicka sedan tillbaka om det var någon modell du inte gillade.

Passform är en viktig faktor för att kunna träna bekvämt, men det är även andra faktorer som styr. Det är därför nästan omöjligt att säga vilken sportbh som är bäst i test. Det är inte tvättmaskiner vi jämför här utan ett plagg som ska sitta på en unik kropp, eller hur?

Om du köpte någon av sportbh:arna listade ovan, eller har andra rekommendationer får du gärna lämna en kommentar här nedan. Tack på förhand!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Karin juni 15, 2021 at 2:30 e m

  Shock absorber är en BH som verkligen håller brösten på plats. Jag har den som vardags BH eftersom min rygg behöver avlastning även när jag inte tränar.
  Stay in place hade en modell vars kuper inte var vadderade för några år sedan. Den modellen var min favorit BH då den både gav stöd och inte tryckte ihop brösten till en limpa. Tyvärr kan man inte få tag i på utan vaddering. Mvh Karin

  • Reply Fitnessfia juni 15, 2021 at 2:47 e m

   Att ha ”limp-bröst” är verkligen inte kul. Rolig liknelse dock! Tack för din input Karin!

   Kram Fitnessfia

  Leave a Reply