0
ICANIWILL rea träningskläder sommarrea
Träningskläder

ICANIWILL rea: mina reafavoriter (+10% rabattkod)

Inlägget bunda innehåller reklam i form av annonslänkar

Nu är säsongens ICANIWILL rea igång! Varje år har I Can I Will två riktigt stora reor förutom Black Friday och det är deras årliga sommarrea och julrea. Utöver det har de några kortare reakampanjer under året. Sommarrean pågår över en månad men populära produkter tar slut snabbare än smör smälter i solsken. Så det gäller alltså att passa på!

Mellan 26/6 och 2/7 ger koden FITNESSFIA10 ytterligare 10% på det reapriset. Min ordinarie ICANIWILL rabattkod gäller alltså inte under rean. Handla på rean genom denna LÄNK

OBS! Rean pågår fram till den 18 augusti men min extra rabattkod gäller endast under angiven period!

Mina favoriter på sommarens ICANIWILL rea 2023

ICANIWILL rea 2023

När det är rea har vi människor en tendens att fastna för röda priser och köpa det som är billigast. Jag tror att de allra flesta har ”reafynd” som hänger oanvända inne i garderoben.

Därför vill jag uppmuntra till att inte bara se till priset när du handlar på årets ICANIWILL sommarrea. Tänk istället på basics vad gäller träningskläder, sånt som du använder ofta.

Gå inte bananas och köp något färgglatt om du är en person som bara använder monokrona färger, bara för att det är billigt. Satsa då istället på träningskläder som du använder ofta när du tränar.

Det är nämligen rea på allt!

Även om det kanske ”bara” är 30% rabatt på de där svarta träningstightsen du vet att du kommer att använda, jämfört med 60% på en crop top i ärtgrönt som egentligen inte är ”du” (och du vet egentligen att du aldrig kommer att använda den), så tycker jag att du ska lägga dina pengar på dina säkra kort.

Med det sagt… nu till mina favoriter!!!

Revive tights med Mesh på sidorna (30 % + 10 % rabatt)

Svarta träningstights med mesh
Jag älskar verkligen dessa nya Revive tights, så bra passform och härligt luftiga under träningspasset. Nu till 40 % rabatt med min rabattkod FITNESSFIA10 handla HÄR

En nyhet bland ICANIWILL:s utbud av träningskläder är dessa meshtights. Mesh har varit borta från tighs-marknaden under de senaste två åren, vilket är synd. Mesh är fantastiskt för att skapa mer luftgenomströmning, vilket passar extra bra för ett hårt träningspass.

KÖP HÄR (FITNESSFIA10 ger 10% extra rabatt till 6/7)

Träningsväska i mesh (20% + 10% rabatt)

Väska i mesh träningsväska
Passa på att köpa sommarens bästa väska för ALLT till hela 30 % rabatt. Använd min rabattkod FITNESSFIA10 i kassan. KÖP HÄR

Nu när vi är inne på mesh så vill jag fortsatt rekommendera denna praktiska och fina ICIW träningsväska. Jag har använt min i stort sett dagligen sedan jag fick hem den. Detta är den perfekta väskan för stranden, för att handla och självklart för träningen.

KÖP HÄR (FITNESSFIA10 ger 10% extra rabatt till 6/7)

ICANIWILL gummiband (25% + 10% rabatt)

Det är inte bara träningskläder på sommarens ICANIWILL rea. Du kanske inte vet det men ICIW säljer massor med accessoarer och träningsredsskap. Dessa booty bands, gummiband, köpte jag för något år sedan och de används fortfarande flitigt.

ICANIWILL gummiband träning rumpa
Gummiband är ett otroligt bra träningsredskap som väger noll och ingenting, vilket gör att du kan ta med dig det överallt i sommar. Passa på med superrabatt genom min sommarkod: FITNESSFIA10 som gäller en veckan under ICANIWILL sommarrea KÖP HÄR. Min jumpsuit är också på rea KÖP HÄR

En annan variant på minibands som också är en storfavorit är dessa gummiband i tyg:

Gummiband träning resa tyg resår
Minibands eller gummiband – kärt barn har många namn. Varianten av tyg använder jag för tyngre övningar som hip thrusts och breda leg press. Köp med 10% ytterligare rabatt HÄR (använd koden FITNESSFIA10)

Ett miniband i tyg ger lite annat motstånd en ett vanligt av gummi. Jag använder exempelvis dessa av tyg när jag gör hip thrusts, medan jag använder dem av gummi för att göra armövningar. Om du vill veta mer om skillnaden har jag gjort ett helt inlägg om bästa minibands för olika typer av träning.

Läs även: Mina bästa övningar med gummiband (ben + rumpa)

Dessutom är min fina jumpsuit på rea i 3 olika färger: blå (60 + 10 %), orange (60 + 10 %) och svart (35 + 10%)! När jag bodde i Brasilien blev jag för första gången varse om att man kan träna i en jumpsuit. Många av kvinnorna på gymmet i Rio hade snygga jumpsuits men det blev aldrig av att jag köpte en. Nu har jag två från jumpsuits från ICANIWILL och jag älskar dem!

KÖP HÄR (FITNESSFIA10 ger 10% extra rabatt till 2/7)

ICIW löparshorts (20% + 10% rabatt)

ICANIWILL löparshorts med ficka
För löparentusiasten är dessa shorts ett måste! Undershortsen har mobilficka och ger skydd mot lårskav! Finns på rean HÄR (FITNESSFIA10 ger ytterligare 10%)

Dessa shorts finns i två längder. Jag har korta shorts i blått och cykelshorts i orange, men det finns även andra modeller i svart.

Under sommarrean är det extra mycket shorts på rea och de finns i flera längder och färger. Passa på att fynda medan det fortfarande är säsong!

KÖP HÄR (FITNESSFIA10 ger 10% extra rabatt till 2/7)

I Can I Will Define seamless tights med ficka (30% + 10% rabatt)

En klassiker som jag alltid kommer att lyfta fram i alla sammanhang. Svarta tights är ett måste i varje träningsgarderob. Denna variant av de storsäljande Define seamless tights men med tillägget att du har en ficka på sidan av benet.

I Can I Will Define seamless tights med ficka
ICANIWILL träningstights med ficka i svart. Just nu får du 10% extra rabatt på rean. Använd kod FITNESSFIA10 via denna LÄNK

Träningstights med ficka är verkligen så praktiskt. Här får du plats med mobilen och nyckeln till skåpet på gymmet, eller hemnyckeln om du tar en löprunda eller en powerwalk.

KÖP HÄR (FITNESSFIA10 ger 10% extra rabatt till 6/7)

Träningstrosa string seamless för träning (25 % + 10 % rabatt)

Träningstrosa string seamless för träning
Ett måste för träningen är dessa seamless träningstrosor. Finns att köpa i flera färger, styckvis eller i 3-pack, HÄR

ICANIWILL seamless träningstrosor i string finns i två olika modeller: ”sofit” eller ”invisible”. Jag har båda sorter och tycker att dem båda är soft och invisible haha. ”Soft” har en söm bak så de är inte rent tekniskt seamless, men det känns så. ”Invisible” har inga sömmar.

Det jag verkligen blir glad för, och som gör mig extra stolt över att vara ambassadör, är att ICIW inte bara gjort en hudfärg för dessa trosor (trosorna finns i tre ”hudfärger”). Det är så tröttsamt att hudfärg alltid ska vara beige, medan det i verkligheten inte alls är så. Självklart vet jag att inte alla exakta hudfärger är representerade, men det finns ändå mer att välja på än vanligt.

KÖP HÄR (FITNESSFIA10 ger 10% extra rabatt till 2/7)

Sammanfattning

ICANIWILL:s sommarrea för 2023 är en bra möjlighet att fynda träningskläder och andra produkter till rabatterade priser. Koden FITNESSFIA10 ger ytterligare 10% rabatt på reapriset mellan den 26 juni och 2 juli. Det kan vara en fördel att använda den koden under den angivna perioden för att få ännu bättre pris på dina köp.

Reor är vanligtvis ett tillfälle då många lockas av låga priser och ibland köper saker som de inte använder i slutändan. Jag vill påminna om att handla medvetet och inte bara fokusera på priset. Tänk istället på vilka träningskläder och produkter som du verkligen kommer att använda regelbundet.

Tack för att du läste mitt inlägg om mina favoriter på årets ICANIWILL sommarrea. Jag hoppas att du hittar det du letar efter som passar din stil och användningsbehov. Ha en trevlig shoppingupplevelse!

Glöm för guds skull inte att använda min extra rabattkod på 10%. Lägg till FITNESSFIA10 i kassan.

HANDLA REA HÄR

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply