ICANIWILL rea träningskläder sommarrea
Träningskläder

ICANIWILL rea: mina reafavoriter (+rabattkod)

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar

Nu är säsongens ICANIWILL rea igång! Varje år har I Can I Will två riktigt stora reor förutom Black Friday och det är deras årliga sommarrea och julrea. Utöver det har de några kortare reakampanjer under året. Sommarrean pågår över en månad men populära produkter tar slut snabbare än smör smälter i solsken. Så det gäller alltså att passa på!

Mellan 29/6 och 6/7 ger koden FITNESSFIA10 10% extra på det reapriset. Min ordinarie ICANIWILL rabattkod gäller alltså inte under rean. Handla på rean genom denna LÄNK

OBS! Rean pågår fram till den 31 juli men min extra rabattkod gäller endast under angiven period!

Mina favoriter på sommarens ICANIWILL rea 2022

När det är rea har vi människor en tendens att fastna för röda priser och köpa det som är billigast. Jag tror att de allra flesta har “reafynd” som hänger oanvända inne i garderoben.

Därför vill jag uppmuntra till att inte bara se till priset när du handlar på årets ICANIWILL sommarrea. Tänk istället på basics vad gäller träningskläder, sånt som du använder ofta.

ICANIWILL wear you

Gå inte bananas och köp något färgglatt om du är en person som bara använder monokrona färger, bara för att det är billigt. Satsa då istället på träningskläder som du använder ofta när du tränar.

Det är nämligen rea på allt!

Även om det kanske “bara” är 30% rabatt på de där svarta träningstightsen du vet att du kommer att använda, jämfört med 60% på vita korta shorts för padel som egentligen inte är “du” (och du spelar inte ens padel), så tycker jag att du ska lägga dina pengar på dina säkra kort.

Med det sagt… nu till mina favoriter!!!

1. ICANIWILL jumpsuit (25% + 10% rabatt)

ICANIWILL jumpsuit träning
Det var kärlek vid första ögonkastet när jag såg att ICANIWILL skulle lansera en jumpsuit för träning. Nu är den dessutom på rea! KÖP HÄR (ange kod: FITNESSFIA10 för 10% extra rabatt på rean)

När jag bodde i Brasilien blev jag för första gången varse om att man kan träna i en jumpsuit. Många av kvinnorna på gymmet i Rio hade snygga jumpsuits men det blev aldrig av att jag köpte en.

Sedan dess har jag längtat efter att de ska dyka upp bland svenska träningsmärken, så du kan tänka dig att jag hoppade av glädje när jag såg att ICIW skulle lansera en kollektion innehållande jumpsuits i 3 (!) olika färger. Jag blev så glad att jag skaffade jumpsuiten i 2 av färgerna.

Jumsuit träningskläder ICANIWILL
Här ser du även jumpsuiten i knallblått. Jag älskar verkligen den här färgen. Passa på att fynda till 10% extra rabatt på rean. Använd kod FITNESSFIA10 via denna LÄNK

Samtidigt var jag lite nervös och rädd att den inte skulle sitta bra och konstigt nog att det skulle kännas för “naket”. Kanske konstigt med tanke på att jumpsuiten täcker mer än mina vanliga träningskläder, men den är ju tight överallt och skärningen i ryggen är väldigt djup.

Jag behövde dock inte oroa mig, jumpsuiten sitter som en smäck och jag känner mig supersnygg!

Jag fattar att detta inte är ett träningsplagg för alla, och är du mer tights- och topp-person så finns det även träningstights och snygga toppar i samma kollektion.

KÖP HÄR (FITNESSFIA10 ger 10% extra rabatt till 6/7)

2. I Can I Will Define seamless tights med ficka (30% + 10% rabatt)

En klassiker som jag alltid kommer att lyfta fram i alla sammanhang. Svarta tights är ett måste i varje träningsgarderob. Denna variant av de storsäljande Define seamless tights men med tillägget att du har en ficka på sidan av benet.

I Can I Will Define seamless tights med ficka
ICANIWILL träningstights med ficka i svart. Just nu får du 10% extra rabatt på rean. Använd kod FITNESSFIA10 via denna LÄNK

Träningstights med ficka är verkligen så praktiskt. Här får du plats med mobilen och nyckeln till skåpet på gymmet, eller hemnyckeln om du tar en löprunda eller en powerwalk.

KÖP HÄR (FITNESSFIA10 ger 10% extra rabatt till 6/7)

3. ICIW shorts med scrunch (25% + 10% rabatt)

Dessa shorts finns i två längder. Jag har korta shorts i blått och cykelshorts i orange, men det finns även andra modeller i svart.

ICIW shorts med scrunch butt
De korta shortsen är perfekta att yoga i. Jag var så klart tvungen att testa om de var squatproof och de är dem, men scrunchen dras ut lite så det ser lite roligt ut haha. Passa på att köpa shortsen på sommarrean till 25+10% rabatt med min rabattkod FITNESSFIA10 handla all rea HÄR

Tyvärr är den matchande sportbhn slutsåld, men den kanske kommer in i lager igen. Det går lika bra att matcha shortsen med en svart sportbh eller ännu mer somrigare: en vit sportbh.

Cykelshorts scrunch shorts orange
Här ser du även cykelbyxorna från den nya kollektionen. Dessa finns i tre färger: svart, blått och orange. De har en praktisk ficka på ena sidan för mobiltelefon. KÖP HÄR (ange koden: FITNESSFIA10 för 10% extra rabatt på rean)

Under sommarrean är det extra mycket shorts på rea och de finns i flera längder och färger. Passa på att fynda medan det fortfarande är säsong!

KÖP HÄR (FITNESSFIA10 ger 10% extra rabatt till 6/7)

4. ICANIWILL gummiband (30% + 10% rabatt)

Det är inte bara träningskläder på sommarens ICANIWILL rea. Du kanske inte vet det men ICIW säljer massor med accessoarer och träningsredsskap. Dessa booty bands, gummiband, köpte jag för något år sedan och de används fortfarande flitigt.

ICANIWILL gummiband träning rumpa
Gummiband är ett otroligt bra träningsredskap som väger noll och ingenting, vilket gör att du kan ta med dig det överallt i sommar. Passa på med superrabatt genom min sommarkod: FITNESSFIA10 som gäller en veckan under ICANIWILL sommarrea. KÖP HÄR

Läs även: Mina bästa övningar med gummiband (ben + rumpa)

5. Shaker i metall (30% + 10% rabatt)

Mitt sista tips är att investera i världens bästa shaker av metall. Som jag har använt min! Jag har faktiskt helt gjort mig av med dem jag har i plast, för denna är så överlägsen.

Förutom att shakern är snygg är den även lätt att diska. Dessutom väger den superlite, mindre än en shake av plast. Det kanske låter som en onödig detalj, men för mig räknas varje gram när man ska bära på skor, träningsredsskap och träningskläder.

Shake av metall ICANIWILL
Shakern finns i både svart och vitt. KÖP HÄR (FITNESSFIA10 ger 10% rabatt utöver rean)

Mitt bästa sommartips till hur du svalkar dig och samtidigt fyller på med viktig energi efter ett träningspass i sommar:

Iskaffe med vaniljprotein

  1. Fyll upp ordentligt med is (jag brukar ta minst halva is-brickan med istärningar)
  2. Häll på kaffe efter smak (det är ok att det är varmt, men ta då mer is). Jag brukar ta 1-2 dl kaffe
  3. Ta två skopor vaniljprotein. I bakgrunden ovan ser du min favorit (Holistic vaniljprotein utan sötningsmedel)
  4. Toppa med valfri mjölk (jag använder barista sojamjölk)
  5. Shake it, shake it!
  6. Njut i solen efter ett tufft träningspass!

KÖP HÄR (FITNESSFIA10 ger 10% extra rabatt till 6/7)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply