0
seamless tights icaniwill crop top iciw
Träningskläder, Träningstights

Dessa seamless IcanIwill tights är helt rätt just nu!

Inlägget bunda innehåller reklam i form av annonslänkar


IcanIwill tights är heta och att den nya kollektionen har nya varianter av seamless tights som är ännu hetare. Tidigare sömlösa I can I will träningstights var snygga även de, men dessa är snäppet vassare! Den här typen av smickrande tights har setts på de flesta stora influencers på Instagram. De tre nya färgerna på IcanIwill tights är supersnygga!

OBS! min I Can I Will rabattkod FITNESSFIA15 ger 15% på alla träningskläder från ICIW – KLICKA HÄR

En närmare titt på senaste IcanIwill tights

röda träningskläder iciw
Det finns så mycket snygga träningskläder från IcanIwill som gör träningen roligare

IcanIwill tights i seamless design är tillverkade helt utan synliga sömmar. Seamless tights är som sagt trendigare än någonsin. Den diskreta men ack så figursmickrande designen, med kontraster i tyget, gör att de feminina formerna framträder mer. Dessa träningstights är slimmande samtidigt som de framhäver rumpan. Färgerna är inspirerande som en endorfinkick inför träningspasset så vem behöver PWO (pre workout)?

Passform och storlek ICIW tights

rosa träningstights seamless tights
Ribbade rosa seamless träningstights från den nya kollektionen.

Köp de rosa tightsen HÄR

Jag skulle säga att passform och storlek hos ICIW tights är lite mindre. Är du på gränsen till en lite större storlek skulle jag rekommendera att istället välja den. Jag är mellan S och M, och väljer hellre M eftersom just dessa seamless tights är väldigt figursydda.

Vissa butiker säger att man ska gå ner en storlek, men det beror ju på hur tight du är ok med att de sitter. Visst ska de sitta tight men det blir inte snyggt att se ut som en stoppad korv i en för liten storlek.

Här finns en storlekstabell med ungefärliga mått:

tights icaniwill storlek

Material seamless tights

IcanIwill seamless tights seamless I can I will träningstights
IcanIwill tights seamless, sömlösa tights svarta, gröna, röda och grå.

Köp alla tights HÄR

Enligt dem själva har dessa seamless tights en bra fuktavledningsfunktion vilket går att diskutera. Det här är inte de bästa tightsen för dig som svettas jättemycket och ska köra ditt hårdaste pass. De funkar betydligt bättre för lite lugnare pass på gymmet eller löpning utomhus. De är sjukt bekväma eftersom de är sömlösa, det är inget som skaver emot någonstans.

Slutsatsen är att dessa IcanIwill tights inspirerar till träning och får dig garanterat att vilja träna mer! De sitter så bra genom hög midja och formande passform.

Läs gärna mitt omfattande inlägg om I can I will träningskläder.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply