Gråa träningstights stronger nike under armour
Träningskläder, Träningstights

Gråa Träningstights – Största trenden bland träningskläder 2018


Gråa träningstights ses överallt på sociala medier och därför ägnar jag ett helt blogginlägg åt denna trend. Grått är en färg/ton, precis som svart eller vitt, som passar till alla andra färger. Jag gillar att kombinera grått med antingen ljusrosa eller med knalliga färger. De flesta trendiga grå tights på marknaden har en seamless känsla för en snyggare siluett. Här har jag listat mina tre favoriter av träningstights i grått just nu.

Trendiga träningskläder 2018

Jag älskar att skriva om träningstrender och mode inom träningskläder. Jag har bland annat skrivit om om active wear och årets viktigaste träningstrender. Snygga träningskläder får mig alltid på bra humör och jag tror att det är ett recept på bättre träningsresultat. Är det något jag lägger pengar på så är det snygga träningstights. Jag sparar hellre in på träningstoppar eftersom jag tycker att snygga träningstights ger ett större intryck för de pengar man spenderar. Här nedan hittar du mina tre gråa favoriter just nu.

Stronger Gråa Träningstights modell Buddha

Stronger gråa träningstights seamless

Snygga gråa träningstights från Stronger

Gråa träningstights från Stronger med seamless-känsla. Jag har skrivit om Stronger träningstights tidigare eftersom jag tycker de är så snygga. Det här är jättefina grå tights i ett fuktreducerande material, som gör att materialet torkar under tiden du tränar. Den breda resåren med och tightsens höga midja gör att passformen blir perfekt. Det klassiska Stronger trycket med två linjer syns på ena benet och midjeresåren har logotext.

Satsa på ett svenskt sportmärke och köp dessa gråa Stronger träningstights här.

Grå Nike träningstights modell Pro Cool

Grå Nike träningstights

Gråa träningstights från Nike i snygg design

Gråa träningstights från Nike. Nike är alltid helrätt och med dessa gråa tights är du så rätt i år. Dessa figursydda “slim fit” grå träningstights har cut outs i mesh som ventilerar. Den snygga elastiska midjeresåren formar midjan och ger en snygg siluett. Tightsen är tillverkade av Nike Dri-Fit material som andas och ventilerar under träning. Nike-logotyp syns framtid och Nike står skrivet i midjan. Ett mycket bra köp i år.

Köp dessa och andra grå tights här.

Under Armour gråa tights modell favorite legging

Under Armour gråa tights träning

Under Armour gråa tights med snygg passform

Gråa tights från Under Armour – trendigare än så här blir det inte. Dessa mjuka träningstights i en stretchig bomullsblandning är mina absoluta favoriter. Materialet Charged Cotton är av Under Armours patenterade “Signature Moisture Transport System”, med en snabbtorkande sammansättning som torkar snabbare än vanlig bomull. Dessa gråa träningstights har en flexibel midjeresår med tryckt Under Armour-logo.

Köp dessa och fler grå tights för träning här.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply