0
Sporttoppar och träningslinnen, Träningskläder, Träningstights

Stronger Ice Cream collection review

Inlägget bunda innehåller reklam i form av annonslänkar

Stronger Ice Cream lanserades i dagarna och stora delar av kollektionen har redan sålt slut! Jag och min syster har testat lila och ljusblå tights. Syrran passade även på att skaffa en crop top medan jag satsade på en vit träningströja från en tidigare kollektion. Är du sugen på att skaffa somriga träningskläder så ska du definitivt slå till på något av plaggen från Stronger Ice Cream Collection!

Stronger Ice Cream collection

Den härliga somriga Stronger Ice Cream kollektionen innehåller bubbelgumsfärgade träningskläder med California vibes. Bilderna verkar vara tagna på Venice beach i LA. Den amerikanska solkustens motsvarighet till American dream syns tydligt som inspiration: med pastellfärger, rullskridskor och badvaktstorn. Det var några år sedan jag besökte LA och den här kollektionen får mig verkligen att åka tillbaka, helst nu!

Så vad vad är det för träningskläder i Stronger Ice Cream collection?

Crush och soda tights & sporttopp

Stronger ice cream punch soda tights
Stronger punch och soda tights klarade bryggan-testet

Då de många av träningskläderna var slutsålda fick vi ta vad som fanns kvar. Valet föll på Crush lila tights och för syrran Soda ljusblå tights. Vi ville inte ha matchande toppar, Crush & Soda sporttoppar utan istället kontrastera med vitt upptill. Mer om dessa träningskläder lite längre ner.

Vi är båda supernöjda med våra träningstights. Jag tycker att Soda tights, de ljusblåa, var snäppet snyggare än mina. Men, så har syrran en snygg solbränna efter några månaders utlandsvistelse. Kanske jag får stjäla tillbaka dessa när jag fått lite solexponering själv!

Tightsen sitter i alla fall väldigt bra. De har hög midja och bra passform. Jag föredrar dessa Stronger träningstights jämfört med dem som har ett resårband i midjan. Jag tycker att tjocka resårband kan skapa lite ofrivillig muffin-top. Då är det skönare med en hög midja som håller byxorna ordentligt på plats och samtidigt skapar en snygg siluett. Dessutom är träningstights med högre midja att föredra när man vill träna med endast sporttopp upptill. Det är mer mindre naket så.

Köp våra snygga tights här

Stronger Punch och Pop tights & sportbh

Stronger pop tights stronger punch tights
Stronger Pop tights och sportbh samt Stronger Punch tights och sporttopp. Bildkälla: Stronger

Det var Stronger Punch mönstrade träningstights och Stronger Pop tights som först sålde slut. Det finns fortfarande kvar enstaka sporttoppar från denna modell. Jag har sett att företaget pushat den här delen av kollektionen hårt på sociala medier och min systerdotter önskar sig verkligen ett set.

Personligen tyckte jag att Stronger träningskläder Pop och Punch var lite för barnsliga. Kalla mig gammal, men jag tror att dem är mer framtagna för en yngre publik. Jättesnygga tycker jag verkligen att de är, men kanske hellre på någon under 18 år än på mig.

Köp Punch och Pop här

Stronger crop top och träningslinne

Stronger crop top träningslinne Stronger
Stronger crop top i ljusblått och vitt (finns även i rosa) samt träningslinne Stronger i rosa (finns även i vitt).

I Stronger Ice Cream kollektionen fanns även sjukt snygga crop tops. Syrran valde en vit crop top, men den finns även i ljusblått och rosa. Vitt känns väldigt fräscht till sommaren tycker jag. Den blåa och rosa crop toppen passar till de matchande shortsen som även finns i kollektionen.

Det syrran framförallt gillade med sin Stronger crop top var att den hade en inbyggd bh. Så skönt att slippa tänka på att ha en sportbh under, då det lätt lyser igenom.

Ett vanligt träningslinne finns även i vitt och rosa om man hellre vill ha något heltäckande.

Köp crop top och linne här

Stronger shorts rosa & ljusblå

Stronger shorts
Stronger shorts ljusrosa och ljusblå. Bildkälla: Stronger

Slutligen så innehåller Stronger Ice Cream collection även två par shorts. Dessa har en lite annorlunda design, de känns lite fluffigare. Jag vågade inte prova dessa med risken för att de skulle sitta lite för pösigt framtill. På bilderna på Instagram ser de dock väldigt snygga ut. Vad tror ni? Är det någon som provat deras shorts?

Köp shortsen här

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply