Stronger träningstighs snygga tights från Stroger med mönster
Träningskläder, Träningstights

Stronger träningstights med mönster

Jag har fallit för Stronger träningstights med fina mönster från naturen. Det svenska träningsmärket Stronger, som grundades 2013, har enligt dem själva inspirerats av starka kvinnor och naturen. Stronger träningstights känns väldigt mycket Brasilien, med deras fina Amazonia- och djurmönster. Tyvärr finns de inte att få tag på här än, så det får vänta tills jag är hemma i Sverige.

Stronger träningstights för starka kvinnor

Stronger träningstights är designade för starka kvinnor med en aktiv livsstil. Företaget Stronger säger att de inte bara gör träningskläder för kvinnor som redan är starka, utan för alla kvinnor som vill bli starkare än de var igår. Tränigstights från Stonger är en hyllning till den inneboende styrkan i varje kvinna. Stronger menar att när du är den starkaste versionen av dig själv i varje aspekt av ditt liv, kommer du att se så vacker ut som du känner dig. Inspirationen till Stronger träningstighs för kvinnor kommer från naturens energi och styrka. Förutom träningstights har Stronger även träningsbhar/träningstoppar.

Stronger träningstights Vietnam med mönster

Stronger träningtights vietnam mönstrade gröna snygga

Snygga mönstrade tights från Stronger, modellen Vietnam

Stronger träningstights i mönster Vietnam, med härliga blommor och växter. Alla träningstights från Stronger har en bred midjeresår för att forma kroppen på ett snyggt sätt. Den breda resåren i midjan gör även att tightsen sitter på plats vid rörelse. Vietnam träningstights från Stronger är tillverkade av ett material som andas. Materialet transporterar bort fukt och torkar snabbt, vilket gör att du håller dig fräsch. Det finns även en snygg matchande sportbh till dessa fina tights. Köp Stronger träningstights Vietnam med fint tropiskt mönster här.

Stronger tights Amazona med djungelmönster

Stronger träningstights Amazona med mönster snygga svart blå

Fina träningstights från Stronger med mönsterr från Amazonas

Stronger tights modell Amazona är ett par fina träningstights med djungelmönster. Amazona för mina tankar till styrkan hos en Amazon-kvinna, en kvinna som är stark och överlever alla situationer. Amazona träningstights från Stronger har en svart bas och ett blått mönster. Den breda midjeresåren håller byxorna på plats och har texten Stronger skriven hela vägen runt. Det finns även en superfin matchande sporttopp till dessa fina tights. Materialet av polyester och elastan är stretchigt och fuktavvisande. Köp Amazona träningstights från Stronger här.

Stronger Militia snygga camo-tights

Militia träningstights från stronger med camo-mönster camo-tights

Camo-träningstights från Stronger modell Militia

Snygga camo-tights från Stronger design Militia. Dessa camouflage-träningstights är snygga och känns inte billiga som många andra tights med kamouflage-design. Designen känns istället modern och fräsch. Träningstightsens vackra färger samspelar väl med de vita detaljerna. Stronger Militia har en bred vit midjeresår med en liten logga framtill. Midjeresåren hjälper till att forma kroppen och att hålla tightsen på plats. Stronger träningstights med camo-mönster finns att köpa här.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply