Stronger tights med mönster
Träningskläder, Träningstights

7 Snygga Stronger träningstights med mönster 2020


Jag har fallit för Stronger träningstights med fina mönster. Det svenska träningsmärket Stronger, som grundades 2013, har enligt dem själva inspirerats av starka kvinnor och naturen. Jag älskar att känna mig empowered och det gör jag verkligen i dessa fina träningskläder. I detta inlägg hittar du inspiration om du är på jakt efter lite nya inköp till din träningsgarderob. Enjoy!

På bilden har jag topp och träningstights Yosemite som du kan köpa HÄR.

Stronger träningstights för starka kvinnor

Stronger träningstights är designade för starka kvinnor med en aktiv livsstil. Företaget Stronger säger att de inte bara gör träningskläder för kvinnor som redan är starka, utan för alla kvinnor som vill bli starkare än de var igår. Tränigstights från Stonger är en hyllning till den inneboende styrkan i varje kvinna. Stronger menar att när du är den starkaste versionen av dig själv i varje aspekt av ditt liv, kommer du att se så vacker ut som du känner dig. Inspirationen till Stronger träningstighs för kvinnor kommer från naturens energi och styrka. Förutom träningstights har Stronger även träningsbhar/träningstoppar.

Ett varumärke så som Stronger känner iallafall jag att jag vill vara med och stötta. Jag har tidigare testat en del av deras träningstights och jag tycker väldigt mycket om dem! De är bekväma och håller alltid hög kvalité – ofta blir just deras träningskläder mina favoriter i min träningsgarderob.

4 snabba fakta om Stronger:

  • Stronger är ett svenskt varumärke
  • Grundades 2013
  • Inspirerat av naturen
  • Fri frakt till hela Sverige

Snygga träningstights från Stronger

Nu tänkte jag dela med mig av några av mina favoriter bland Strongers sortiment av träningstights. Det jag oftast dras till är deras underbara designer och tryck på tightsen. Ofta är det naturmotiv och det känns som att det verkligen finns något för alla! Färgerna är väl utvalda och så gott som alltid så är det lätt att styla dem med en träningstopp eller en tröja som man redan har hemma. Här kommer mina favoriter från Stronger år 2019!

Naturmönstrade träningstights Yosemite

Tights Stronger Yosemite

Exotiska mönster och gröna färger – perfekt för oss som längtar till värmen!

Här är de Stronger träningstights som jag har på mig på bilden ovan. Det är en helt ny modell med naturinspirerat motiv! Just Yosemite har lite varmare färger vilket passar bra denna säsong. Jag tycker om att Stronger har valt att använda grönt som “accentfärg” på midjebandet och lår-detaljerna istället för det klassiska vita. Det blir nytt och spännande!

Fun fact: Dessa tights är uppkallade efter Yosemite och den indianstam som bodde där, för att du också ska kunna känna dig som en riktig krigare!

KÖP HÄR.

Stronger Vietnam tights med mönster

Stronger Vietnam tights

Snygga mönstrade tights från Stronger, modellen Vietnam

Klassiska bästsäljare. Här har du Stronger Vietnam träningstights med mönster av härliga blommor och växter. Alla tights från Stronger har en bred midjeresår för att forma kroppen på ett snyggt sätt. Den breda resåren i midjan gör även att tightsen sitter på plats vid rörelse. Vietnam träningstights är tillverkade av ett material som andas. Materialet transporterar bort fukt och torkar snabbt, vilket gör att du håller dig fräsch. Det finns även en snygg matchande sportbh till dessa fina tights.

KÖP HÄR.

Mörka träningstights med snyggt färgglatt mönster

Svarta tights med mönster Stronger

Voodoo tights från Stronger

Dessa tights är ganska nya i Strongers kollektion – och så himla snygga! Modellen på dessa tights följer märkets övriga tights, med bred midja och mjukt tyg. Jag älskar designen på dessa då färgen är genomgående mörk men ändå med några färgstänk. Detta gör att tightsen blir otroligt lätta att styla. I princip vilken topp eller tröja som helst kommer se bra ut till dessa träningstights. Ett tips är att satsa på en träningstopp i någon av de färger som återfinns i tightsen – det bli riktigt snyggt!

KÖP HÄR.

Peppiga Stronger träningstights med serietidnings-mönster

Serietidnings mönster tights Stronger Ice cream

Sockersött och motiverande – helt perfekt!

Stronger har gjort det igen – något helt nytt! Jag älskar företag som vågar ta ut svängarna och testa nya saker, det är precis vad Stronger har gjort med dessa tights. Dessa tights är en del av Ice Cream-kollektionen som jag skrev om tidigare.

Serietidningsinspirerade motiv och peppande texter tillsammans med massor av färg och söta saker – det kan inte bli fel! Du kanske är rädd för att dessa blir svåra att para ihop med andra plagg – men oroa dig inte! En enkel vit, svart, grå eller blå topp passar hur bra som helst till dessa underbara tights. Toppen att ha lite motivation på benen när orken tryter.

KÖP HÄR.

Marquina träningstights med marmormönster

Marmor tights Stronger

Hårt stenmönster – men mjukt och bekvämt tyg

Marmor- och stenmönster har länge varit otroligt trendigt. Nu ser vi mönstret överallt och till och med på träningskläder! Här är ett exempel på ett par riktigt snygga Stronger träningstights som designats kring denna trend. Dessa tights känns otroligt enkla att styla då de är i enkelt svart och vitt. Oavsett om du vill bära mycket färg eller en enkel svart träningströja så passar dessa tights bra. Vill du istället ha en ljusare variant så har Stronger också en likadan modell med svart mönster på ljus botten!

KÖP HÄR.

Leopardmönstrade träningstights

Stronger leopard tights

Kanske kan dessa tights få ditt inre rovdjur att komma fram?

Djurmönster i alla former har länge varit otroligt populärt. Leopardmönstret räknas numera som ett klassiskt mönster, och dessutom är det riktigt snyggt! Här har Stronger tagit fram Roar, ett par träningstights med just leopardmönster. I deras egen beskrivning av dessa tights skriver de att “Nu kan du bli den coolaste katten på gymmet.” Det är något särskilt med leopardmönstret, det känns vilt, starkt och samtidigt vackert – känslor som vi alla borde känna på och på väg till gymmet!

KÖP HÄR.

Tights med ormskinnsmönster

Stronger träning tights ormskinn mönster

Plocka fram din djuriska sida med dessa ormskinns-tights.

Den senaste kollektionen med träningstights från Stronger 2020 innehåller dessa ormskinn-mönstrade tights. Modellen heter “Rattle” som i rattlesnake ( på svenska). Jag kan ärligt talat erkänna att jag är ganska rädd för ormar, men dessa tights skrämmer mig inte det minsta.

Det som är bra med tightsen är att de är svart-vita vilket gör att de verkligen passar till allt. Dessutom finns det en riktigt snygg matchande crop-top.

KÖP HÄR.

Militärgröna träningstights

Stronger gröna tights

Skogsgrön, militärgrön eller mörkgrön? Snygga är de i alla fall!

Stronger är experter på att göra snygga mönstrade tights – men man får inte glömma bort de enfärgade varianterna. Ni som efter detta inlägg om Stronger mönstrade tights trots allt letar efter ett par enkla enfärgade träningstights har här deras klassiska modell.

Dessa är i en vacker mörkgrön färg och har precis som de mönstrade tightsen också en bred bekväm midja, detaljer kring låret och en liten logga. Ibland är det skönt att kunna vända sig till enfärgade plagg, kanske för att du känner för enklare plagg – kanske för att du vill matcha dem med en mönstrad tröja. Oavsett vad så är dessa tights ett bra basplagg i din träningsgarderob!

KÖP HÄR.

Var du kan köpa Stronger tights

Jag hoppas verkligen att du blev inspirerade av alla fina tights från Stronger. Som ett sista ord för dagens inlägg kan jag inte annat än att rekommendera deras träningstights! Jag har sagt det förut och jag säger det igen – de är bekväma, mjuka och hållbara. Som grädden på moset så är de också riktigt riktigt snygga och lätta att bära!

Här hittar du alla kollektionerna.

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply