0
Sporttoppar och träningslinnen, Träningskläder, Träningsskor, Träningstights, Träningstillbehör

Träningsoutfit inspo: så fixar du en snygg träningslook

Inlägget bunda innehåller reklam i form av annonslänkar

Det är fantastiskt hur mycket en snygg träningsoutfit kan göra för träningsmotivationen. Jag vet att jag själv blir mycket mer taggad på att träna om jag har fina kläder att träna i. En bra träningsoutfit kan inte bara öka motivationen, utan även göra träningen mer bekväm. Rätt material och passform på träningskläderna kan också göra mycket för motivationen!

Träningsmode 2021

Förra året – 2020 – var vi många som började använda träningskläder mer i vardagen. Hemmasittande och hemmajobb medförde ett behov av mjuka bekväma kläder – vilket just träningskläder är.

Detta reflekterades då i träningskläderna som fanns på marknaden. Vi såg många mjuka tyger och mer avslappnade outfits. Förmodligen kommer detta hänga med in i 2021.

Under senare år har verkligen de högmidjade träningstightsen och cykelbyxorna vuxit sig starkare – och det är inget som kommer ändras i år. Vi tackar 20-talets mode för de bekväma högmidjade tightsen.

En möjlig vändning i årets mode är en mer tennisinspirerad träningsgarderob. Allt eftersom padel växer sig större så tar vi influenser från racket-sporterna. Kanske är 2021 året då du skaffar en tenniskjol? Det går också att se på denna trend som ytterligare en 90s revival!

Kombinera ihop en snygg träningsoutfit

Att sätta ihop en snygg träningslook är roligt, men kan vara svårt eftersom det finns så mycket att välja på. Här nedan har jag försökt ge lite inspiration till olika sätt att sätta samman snygga träningskläder.

Mönstrade träningstights outfit

Mönstrade träningstights outfit
Vit crop top HÄR / Jabra träningslurar HÄR / Vita Nike skor HÄR / Stronger mönstrat set HÄR

Mönstrade träningstights kan kännas svåra att matcha med andra träningskläder – men det behöver inte vara så svårt!

Tänk på att matcha tightsen med en enfärgad överdel i någon basfärg eller i en färg som finns i tightsen. Håll andra accessoarer som träningshörlurar och skor i enkla färger också.

Träningskläder i svart och vitt

träningskläder svart vitt
Aimn svarta träningstights med hög midja HÄR / Vitt träningslinne HÄR / Svart sportbh HÄR / Fitbit Sense smartklocka HÄR / Nike vita träningsskor HÄR

Det blir aldrig fel med svart och vitt när det kommer till träningskläder. De stilrena tonerna ger ett självsäkert och modernt intryck. Träningstights med hög midja matchas med ett basic vitt träningslinne och en sportbh med mycket stöd.

Gillar du att använda teknik i din träning så kan en smart träningsklocka vara rätt för dig, som denna Fitbit Sense. Den har en rad smarta och peppande funktioner som hjälper dig i träningen. Satsa på en svart för att kunna matcha alla outfits.

Färgglada träningskläder

inspo träningskläder färgglad tränings outfit
Rosa sporttopp HÄR / Urbanears hörlurar plattan HÄR / I Can I Will beige träningstights HÄR / Nike träningsskor HÄR / Adidas träningströja HÄR

Satsa på en färgglad träningsoutfit som ger mer energi till tuff träning. Det är kul att leka med färg och det finns oändligt många möjligheter. Jag älskar att kombinera ihop snygga färggranna träningskläder.

Nu i år ser vi ofta en lite mer retro färgskala. Tänk nedtonade färger, pasteller och galna blandningar. Som här där blått, beige, lila, orange och rosa får samsas i en outfit. Det fungerar för att färgerna ligger ganska nära varandra i intensitet.

Yoga outfit

inspo snygg yoga outfit yogakläder inspiration
Sweatshirt crop top HÄR / Casall yogakloss HÄR / Sportflaska stål HÄR / Grått träningsset HÄR / Casall yogabolster HÄR / Casall yogamatta HÄR

Yoga är en populär träningsform som gärna utövas i mjuka och följsamma kläder. Detta både för bekvämlighet och för att underlätta yogaposerna.

Förutom tights och en sporttopp kan det vara bra att ha en värmande tröja, särskilt till lugnare former av yoga. Det finns även andra saker som kan vara bra att ha, som yogamatta, yogablock, yogakudde och en vattenflaska.

Rosa träningskläder

Rosa träningskläder
Aimn minibands av tyg HÄR / Aimn rosa set träningskläder HÄR / Aimn rosa träningsskor HÄR

Rosa är en fantastisk bas i en snygg träningsoutfit. Det är en färg som är lätt att kombinera och som känns härligt feminin. Det finns många olika nyanser av rosa att välja mellan, vilken passar dig bäst?

I outfiten ovan har jag valt att kombinera asseccoarer och plagg från samma märke och samma kollektion. Det gör att du får en outfit som är väldigt sammanhängande och välplanerad. Aimns träningskläder är för övrigt fantastiska, med härliga material och bra passform.

Träningsoutfit leopard

Träningsoutfit leopard träningskläder
Aimn leopard sportbh HÄR / Airpods leopard case HÄR / Nike Air Max Bella vita träningsskor med leopard HÄR / Leopard cykelshorts HÄR / Leopard träningstights Aimn HÄR

Leopardmönster är riktigt klassiskt och snyggt. Det finns många leopardmönstrade tränings-set idag, som detta fina från svenska Aimn. Setet finns med antingen hellånga tights eller cykelbyxor.

Sen finns det även leopardmönstrade accessoarer, samt leopardmönstrade Nike skor. De är både bekväma och snygga och passar till mer än bara denna outfit. Som en rolig liten grej kan du även köpa ett skyddande fodral för dina airpods i leopardmönster.

Tennisinspirerad träningsoutfit

tenniskläder tennis outfit träning
Nike träningslinne HÄR / Nike keps HÄR / Nike tenniskjol HÄR / Nikecourt Heritage Nike tennisskor HÄR

Nike är riktigt duktiga på tenniskläder. De har tenniskkjolar, skor och snygga linnen och accessoarer till.

Kanske kan denna outfit passa perfekt just på tennisplanen, eller på padelbanan. Exempelvis kjolen, skorna och kepsen skulle även kunna användas i coola outfits i vardagen.

Snygga träningskläder

Förhoppningsvis har du nu fått lite tips och idéer på snygga outfits att träna i.

Jag vill också påminna om att alla dessa plagg går att köpa separat och bygga sin egen träningsgarderob utifrån. Mixa och matcha som du själv känner, kanske älskade du de rosa träningstightsen och vill matcha dem med linnet från svart-vit kollaget – då är det bara att köra!

Välj träningskläder som du känner dig fin, bekväm och stark i.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply