träningsoutfit dam gymoutfit snygga träningskläder
Sporttoppar och träningslinnen, Träningskläder, Träningsskor, Träningstights, Träningstillbehör

Träningsoutfit – så fixar du en snygg träningslook

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar

En snygg träningsoutfit hjälper dig att hitta motivationen de dagar då det känns lite tungt att gå till gymmet eller träningen. Vissa dagar kan tröskeln att ta sig iväg kännas nästan omöjligt hög, exempelvis efter en lång arbetsdag eller när du har ett Netflix-maraton som väntar på dig hemma. Snygga träningskläder kan göra en stor skillnad i din attityd till träningen. Byta ut dina slitna och fula gamla trasor till trendiga gymkläder. En helt ny träningsoutfit kan skänka dig den motivation du behöver. Hitta inspiration i dessa kollage jag satt samman.

Kombinera ihop en snygg träningslook

Att sätta ihop en snygg träningslook är roligt, men kan vara svårt eftersom det finns så mycket att välja på. Här nedan har jag försökt ge lite inspiration till olika sätt att sätta samman snygga träningskläder. Inlägget innehåller annonslänkar från Nelly och Sportamore.

Look 1: Träningskläder i svart och vitt

Svart och vita träningskläder

Träningskläder i svart och vitt, för en stilren gymlook.

Hörlurar urbanista [HÄR], Nike sporttopp [HÄR], Aimn träningstights [HÄR], Nike sportflaska [HÄR], Adidas träningsskor [HÄR], Casall hopprep [HÄR]

Det blir aldrig fel med svart och vitt när det kommer till träningskläder. De stilrena tonerna ger ett självsäkert och modernt intryck. Träningstights med hög midja matchas med en snygg sporttopp och skor i samma skala. Skulle du vilja bryta av med lite färg kan du satsa på ett oversize träningslinne i valfri kulör. Personligen tycker jag att det nästan är coolare att endast hålla sig till svart och vitt med denna träningsoutfit.

Look 2: Färgglada träningskläder

Träningsoutfit färgglada träningskläder

Färgglada träningskläder som piggar upp träningen.

Bluetooth träningshörlurar Monster [HÄR], Sporttopp Röhnisch [HÄR], Träningstights Reebook [HÄR], Casall motståndsband [HÄR], Nike träningsskor [HÄR], Röhnisch vattenflaska [HÄR]

Satsa på en färgglad träningsoutfit som ger mer energi till tuff träning. Det är kul att leka med färg och det finns oändligt många möjligheter. Jag älskar att kombinera ihop snygga färggranna träningskläder. Dessa snygga lila träningstights passar utmärkt ihop med den blå träningstoppen. Lägg sedan till ett bara lysande gröna bluetooth träningshörlurar och en snygg blommig vattenflaska. Packa ner träningsbanden och snöra på dig träningsskorna. Nu är du redo för allt från zumba till crossfit!

Look 3: Rosa träningskläder

Rosa träningskläder nike

Härliga rosa träningskläder, för en feminin och tuff träningsstil.

Kari Traa träningsväska [HÄR], Odd Molly träningstights [HÄR], Nike gymhandskar [HÄR], Kari Traa träningstshirt [HÄR], Nike sportskor [HÄR], Casall hantlar [HÄR]

Rosa är en fantastisk bas i en snygg träningsoutfit. Det är en färg som är lätt att kombinera och som känns härligt feminin. Dessa snygga Odd Molly träningstights har rosa inslag i sömmar och blommor. Det gör att de passar utmärkt ihop med den knalliga rosa träningströjan och väskan med rosa detaljer. Till det har jag valt att lägga till svarta sportskor och gymhandskar för att runda av. Med hantlarna är du även redo för spontan träning hemma.

Look 4: Träningsoutfit i dova färger

Träningskläder grå grön rosa

Härlig träningsoutfit i dova, sobra färger. Kombinationen av grått, grönt och rosa är en stor hit!

Aimn sporttopp [HÄR], Aimn tights [HÄR], BKR sportflaska [HÄR], Träningshoodie Stella Mccartney/Adidas [HÄR], Urbanista bluetooth hörlurar [HÄR], Nike springskor [HÄR]

Grått, grönt och ljusrosa är sobra färger som har blivit oerhört populära de senaste åren. Det är något romantiskt, fräscht och lite oskyldigt över denna färgskala. Jag valde här en grå bas i träningstightsen, vilka även visar upp dina former på ett snyggt sätt. Till det en snygg grön sporttopp och en rosa träningshoodie. På med ett par snygga vita bluetooth träningshörlurar som spelar peppande träningsmusik. De matchande rosa skorna och sportflaskan blir pricken över i:et i denna träningsoutfit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply