0
gavelo tränings tights 2020
Träningskläder, Träningstights

5 Nya Snygga Gavelo Tights med kompression 2020

Inlägget bunda innehåller reklam i form av annonslänkar

Gavelo tights är inspirerade av vibbarna på västkusten i USA, särskilt i Los Angeles. Det blir en spännande mix när värmen i L.A. möter det svala nordiska klimatet, ett möte som avspeglar sig tydligt i träningstightsen. Jag gillar att Gavelo träningstights är tillverkade av återvunna PET-flaskor. Miljötänk är något som står mig varmt om hjärtat! Här kommer mina 5 favoriter bland Gavelo träningstights 2020.

Kompressionstights från Gavelo

Det finns en mängd olika kompressionstights från Gavelo i olika färger och mönster. Deras träningstights har en bred resår och relativt hög midja vilket är mycket smickrande för figuren. Även sömmar och detaljer är väl genomtänkta för att framhäva dina former och skapa visuella illusioner.

Storlek Gavelo tights

Gavelo tights är små i storlekarna
Storleks-tabell för Gavelo träningstights dam. Kompressionstights är normalt sett lite små i storlekarna och därför rekommenderas jag att gå upp en storlek om du ligger på gränsen.

Tänk på att just kompressionstights tenderar att vara lite mindre i storlekarna så om du väljer mellan två olika storlekar på Gavelo tights bör du välja de större. Alla deras träningstights är tillverkade av ett miljövänligt material som inte blir genomskinligt. Trycken är dessutom invävda i tyget, vilket gör att det inte slits ut eller ser konstigt ut när materialet sträcks (som på billiga tights).

Rosa Gavelo tights med flamingo-mönster

rosa gavelo tights flamingo kompression
Mina favoriter är dessa rosa gavelo tights med flamingo-mönster.

De populära rosa Gavelo tights med flamingos är mina absoluta favoriter av nyheterna 2020. Kombinera Happy flamingo med ett enfärgat linne i svart eller vitt, eller varför inte en topp i samma rosa färg? Oavsett är dessa snygga Gavelo tights ett måste för dig som gillar mönstrade träningstights. Den snygga designen, med välplacerade sömmar och mönster, framhäver de kvinnliga formerna på ett smickrande sätt. Emblemet Gavelo står på benet och på midjeresåren.

Köp dessa rosa Gavelo träningstights HÄR.

Gavelo POP Scrunch tights

Svarta Gavelo scrunch tränings tights med hög midja
Dessa svarta scrunch tränings-tights är perfekta för att framhäva rumpan efter alla dina squats!

Dessa snygga Gavelo träningstights med scrunch er ett måste i varje squat-narkomans träningsgarderob. Dessa tights framhäver rumpan på ett optimalt sätt. För er som följt min blogg vet ni att jag älskar scruncbutt tights (så mycket att jag skrev ett inlägg om scrunch tights). Det jag gillar med dessa är att de är svarta och kan utgöra en bas till vilken träningstopp som helst. Den breda midjeresåren gör att dessa tights håller sig på plats, något som är väldigt viktigt när man styrketränar!

Köp dessa svarta scrunchtights HÄR.

Gula träningstights från Gavelo

Gavelo gula träningstights med hög midja
Citron-gula träniningstights ger härliga sommarvibbar på gymmet!

Happy limone gula träningstights från Gavelo har en snygg citroninspirerad design. Dessa färggranna kompressionstights kan användas till allt från styrketräning till yoga, de passar i alla träningsmiljöer. Den uppfriskande citron-designen, i kombination med olika sömmar, framhäver din figur på bästa sätt. Den lätta kompressionen är effektiv samtidigt som stretchen inte gör att de blir genomskinliga, som hos så många andra tights. Den höga midjan med bred resårlinning ger den bästa möjliga passformen kring magen. Tillverkade av 73 procent återvunnet material.

Köp dessa gula träningstights från Gavelo HÄR.

Svarta tights med mesh-detaljer

gavelo svarta träningstights mesh
Moderna och snygga svarta Gavelo tights med mesh-detaljer

Meshtights kom starkt redan 2018 och är fortfarande populära. Anledningen är inte bara att det är snyggt, utan även för att det hjälper till med ventilationen. Svettiga pass blir lite mer behagliga helt enkelt. Materialet är av lätt kompression och har 360° stretch. Den breda midjeresåren ger maximalt stöd och komfort och V-formen baktill formar på bästa sätt. Tightsen är tillverkade av 73 procent polyester från återvunna petflaskor och 17 procent lycra. Perfekta för löpning!

Köp dessa svarta Gavelo träningstights HÄR.

Svarta Gavelo tights med mönster

Svarta gavelo tights mönster
Svarta träningstights från Gavelo med coolt mönster.

Dessa fina träningstights tonar från svart till vitt i ett mönster som för tankarna till ett futuristiskt spindelnät. Det snygga mönstret följer benen och slimmar kroppen samt framhäver rumpan. Materialet i dessa Marvelizzy träningstights från Gavelo är av de av återvunnet material. Den breda resåren i midjan stramar till och håller in. Att använda kompressionstights under och efter träningen medför att musklerna återhämtar sig snabbare.

Köp dessa mönstrade tights från Gavelo HÄR.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply