0
Spara 10% rabatt på ICANIWILL mellandagsrea med min rabattkod FITNESSFIA10
Träningskläder

ICANIWILL mellandagsrea rabattkod: extra 10% rabatt! (FITNESSFIA10)

Inlägget bunda innehåller reklam i form av annonslänkar

Min rabattkod FITNESSFIA10 ger dig 10% extra rabatt* på ICANIWILL mellandagsrea mellan måndagen den 18 december och måndagen den 9 januari. Priserna är redan nedsatta med upp till 70% och du får alltså rabatt på rabatt under hela rean!

Detta inlägg är gjort i samarbete med ICANIWILL som jag har varit ambassadör för sedan 2018.

TILL REAN (ange: FITNESSFIA10 i kassan)

*Gäller ej på produkter ung cancer eller outlet

ICANIWILL rabattkod mellandagsrea

Håll i hatten, eller tomteluvan, för nu drar ICANIWILL igång sin mellandagsrea med rabatt på ALLT på hela siten.

Rean startar igång den 18 december och passar dig som fått lite julpengar eller som vill investera i din hälsa inför nya året. Jag vill passa på att påpeka att du troligtvis inte hinner få hem det du köpt innan jul, men så är det ju en extra tidig mellandagsrea.

Låt mig ge ytterligare en anledning till att slå till på träningskläder på mellandagsrean hos ICANIWILL – du får nämligen 10% extra rabatt på julrean i en hel vecka med min influencer rabattkod FITNESSFIA10. Förutom att priserna redan är kraftigt nedsatta på hela sortimentet får du alltså ytterligare rabatt!

Om du inte vet vad du ska köpa kan jag tipsa om följande I Can I Will produkter:

I Can I Will mellandagsrea favoriter

Ni som följt bloggen ett tag har säkert märkt att jag i princip bara tränar i ICIW-kläder. Jag har varit ambassadör för ICANIWILL i många år och älskar verkligen deras träningskläder.

Förutom att ha snygga träningskläder för kvinnor har de även ett stort sortiment av träningskläder för män. Jag kan säga så mycket som så att min man älskar mitt ambassadörskap lika mycket som jag 😉

ICANIWILL har verkligen allt i form av träningskläder. Dessutom hittar du träningstillbehör och redskap. Jag är mest på gymmet när jag tränar, men sortimentet passar lika bra för exempelvis yoga och löpning.

Men som med allt finns det några produkter som verkligen sticker ut för mig, träningskläder och träningstillbehör som används så gott som dagligen.

Här är mina favoriter från ICANIWILL just nu:

ICANIWILL flare tights

ICANIWILL flare tights rea ICIW mellandagsrea utsvängda tights
Nu finns det några nya härliga färger för säsongen, förutom de svarta som varit min favorit. Köp utsvängda tights till 25 % rabatt HÄR (min rabattkod FITNESSFIA10 ger ytterligare 10 % rabatt i kassan)

Jag vet att ”jazzbyxor” för tankarna tillbaka till tonårstiden och barndomen för många av er som läser min blogg. För vissa kanske det känns helt fel att ta på sig ett par utsvängda träningsbyxor efter ett decennium av stuprörstights. Tro mig, jag var en tvivlarna och en sån som tänkte: jag är kanske för gammal för dessa?

När jag la alla dumma tankar åt sidan och till slut beställde ett par, bara för att prova, så slutade det med att ICIW flare tights blev detta års absoluta favoriter för mig.

Förutom flare tights finns även träningstights med raka ben i sortimentet. Dessa är superfina och härliga att gå runt i hemma, men inte inte mina favoriter att träna i:

Jazzbyxor rosa yogabyxor utställda
Nimble tights med raka ben till 20-35 % rabatt HÄR (min rabattkod FITNESSFIA10 ger ytterligare 10 % rabatt i kassan)

ICANIWILL shorts herr

Om det är ett typ av herrplagg som min man använt flitigt så är det shorts från ICIW. Det är hans absoluta favoritplagg från ICANIWILL. Förutom att träna i shortsen, och använda dem som active wear, använder han faktist även shortsen som badshorts.

ICANIWILL shorts herr ICIW
Denna modell heter Ultimate training shorts och finns i flera färger till 25 % rabatt HÄR (min rabattkod FITNESSFIA10 ger ytterligare 10 % rabatt i kassan)

Jag älskar verkligen när ett plagg eller en pryl kan användas på olika sätt. Det gör att man får fler användningar ut av varje sak, vilket både sparar plats och är bättre för miljön.

När jag packar resväskan tänker jag alltid på kapselgarderob och multi use. Så när vi ändå är inne på att använda något på flera olika sätt måste jag tipsa om denna superpraktiska mesh-väska.

Förutom att fungera som träningsväska är detta den perfekta strand och poolväskan. Och inte bara det, den är en supersmidigt alternativ till plastkassar när du handlar.

Mesh väska ICANIWILL recension
Väskan är på rea med 20% rabatt. Tyvärr är den dock precis slutsåld (vilket jag kan förstå!), men håll utkik efter den framöver!

Träna på resa med smarta träningstillbehör (gummiband)

Träna på resa gummiband
Flera olika varianter av gummiband till 20 % rabatt just nu. Handla HÄR. (min rabattkod FITNESSFIA10 ger ytterligare 10 % rabatt i kassan)

Du som läser bloggen har säkert redan sett mitt inlägg om att träna på resa. Om inte så gör gärna det, särskilt om du funderar på hur du kan hålla dig aktiv när du reser eller har semester.

Just nu befinner jag mig på semester i Brasilien, och jag gillar att resa lätt. Därför reste vi hit endast med en stor väska för vår familj på 4 personer. Då är det alldeles utmärkt att ta med sig några gummiband, eftersom dessa tar nästan noll plats i väskan. De har använts flitigt kan jag lova!

Så det var allt från detta års tips men jag har några supertips på REA-fynd från tidigare år, som fortfarande säljs, och som är mina favoriter:

ICIW svarta träningskläder REA

ICIW svarta träningskläder REA
ICANIWILL define seamless svarta träningstights med ficka till 30 % rabatt HÄR / Svart sportbh HÄR / Vita tubsockor för träning 20 % rabatt HÄR (FITNESSFIA10 ger ytterligare 10 % rabatt i checkout)

Nytt år nya träningsvanor? Eller kör du på med samma träning som funkat så bra hittills? Oavsett är svarta baskläder i träningsgarderoben ett måste.

Även om jag älskar färg så har jag dagar då jag bara vill ha svart (du vet de där dagarna när PMS-monstret terroriserar som värst).

Jag tycker även om att kombinera ett par svarta tights med en färgglad topp, eller tvärt om.

Du har väl inte heller missat träningstrenden med tubsockor? Vita tubsockor passar på alla tights. Kanske en lite konstig trend men det är väldigt varmt och skönt om anklarna under vintern kan jag lova!

Zip hoodie för träning (och mys)

Zip hoodie träning dam
Köp Svart ICIW Zip hoodie dam till 20 % rabatt HÄR och brun till 50 % rabatt HÄR (ange rabattkod FITNESSFIA10 för ytterligare 10 % rabatt i checkout)

Jag vet att jag tjatar lite om det här plagget (denna zip hoodie från ICANIWILL var även med på min lista med favoritplagg vid Black Friday) men jag kan helt enkelt inte sluta att lovorda hur bra hoodien är. Det är verkligen mitt favoritplagg som används nästan dagligen.

Sist använde jag denna zip hoodie när jag var på hot yoga. Jag var lite försenad till passet och då var det sjukt smidigt att bara ”skala” av mig hoodien. Det var 38 grader varmt i salen och hög luftfuktighet, till skillnad mot -10 minus ute!

Träningsband för pullups och hemmaträning

Träningsband för pullups och hemmaträning
Köp 3-pack gummiband till 25 % rabatt HÄR (ange FITNESSFIA10 för ytterligare 10 % rabatt i checkout)

Jag ska vara ärlig med dig – jag tränar inte supermycket hemma, men när jag gör det så tränar jag ordentligt. Då är det jättebra att ha ett litet hemmagym med träningsutrustning som tar lite plats. Det är just där dessa gummiband i 3-pack kommer in.

Förutom att träna hemma med dem tar jag med ett av dem till gymmet och använder som stöd när jag gör pull ups.

Passa på att köpa träningskläder på mellandagsrea

Om du blev sugen på att uppdatera din träningsgarderob med kraftiga rabatter över hela siten tycker jag att du ska surfa in till ICANIWILL och köpa något fint till dig själv att boosta nya träningsåret med. Det ska i alla fall jag göra.

Så passa på att gripa tag i dina träningsfavoriter med upp till 70% rabatt – innan någon annan gör det!

TILL WEBBSHOPPEN (Kod: FITNESSFIA10 för ytterligare 10% rabatt!)

*Gäller ej på produkter ung cancer eller outlet

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply