0
ICANIWILL rabattkod mellandagsrea
Träningskläder

ICANIWILL mellandagsrea rabattkod: extra 10% rabatt! (FITNESSFIA10)

Inlägget bunda innehåller reklam i form av annonslänkar

Få 10 % extra rabatt på ICANIWILL mellandagsrea mellan måndag 19 december klockan till måndag 8 januari 23:59. Min rabattkod FITNESSFIA10 ger dig 10% extra rabatt* från den 27 december till 3 januari, alltså rabatt på rabatt under hela rean!

Detta inlägg är gjort i samarbete med ICANIWILL som jag har varit ambassadör för sedan 2018.

TILL REAN (ange: FITNESSFIA10 i kassan)

*Gäller ej på produkter ung cancer eller outlet

ICANIWILL rabattkod mellandagsrea

Håll i hatten, eller tomteluvan, för nu drar ICANIWILL igång sin mellandagsrea med rabatt på ALLT på hela siten.

Rean drar igång den 19 december och jag vill passa på att påpeka att du troligtvis inte hinner få det du köper innan jul, men så är det ju en extra tidig mellandagsrea. Passa därför på att köpa något fint till dig själv att boosta nya träningsåret med – det ska jag göra.

Låt mig ge ytterligare en anledning till att slå till på träningskläder på mellandagsrean hos ICANIWILL – du får nämligen 10% extra rabatt på julrean i en hel vecka. Förutom att det redan är stor REA på hela sortimentet får du alltså ytterligare rabatt!

Passa på att gripa tag i dina träningsfavoriter med upp till 70% rabatt – innan någon annan gör det!

Om du inte vet vad du ska köpa kan jag tipsa om följande I Can I Will produkter:

I Can I Will mellandagsrea favoriter

Ni som följt bloggen ett tag har säkert märkt att jag i princip bara tränar i ICIW-kläder. Det är för att de verkligen har allt. Du hittar allt från träningskläder för yoga till gymmet, eller för den delen padelkläder.

Men som med allt finns det några produkter som verkligen sticker ut för mig, träningskläder och träningstillbehör som används så gott som dagligen.

I årets inlägg om ICIW julrea fick även min man vara med. I och med mitt ambassadörskap har även han fått fördelen att testa olika plagg från ICANIWILL herr.

Här är våra favoriter från ICANIWILL just nu:

ICANIWILL väst herr

ICANIWILL väst herr varm väst träning
Svart väst med 45% rabatt HÄR / Hoodie 20 % rabatt i tre olika färger HÄR (rabattkod FITNESSFIA10 ger ytterligare 10 % rabatt i kassan)

Om det är ett herrplagg som använts flitigt, under den halvdana vintern vi haft hittills, så är det definitivt denna svarta ICIW väst. Nu är västen på hela 45 % rabatt. Med min extra rabattkod blir det hela 55 % rabatt!

Tidigare under hösten lanserade ICANIWILL kollektionen Training club med plagg i rött, grönt och svart. Just Hoodies är något min man använder dagligen och dessa har blivit hans favorit.

Här ser du även Training club träningshoodie i grönt:

Training club grön hoodie träning ICIW
Training club träningshoodie 20 % rabatt, finns i tre olika färger HÄR (koden: FITNESSFIA10 ger ytterligare 10 % rabatt i kassan)

Det här är alltså den röda hoodien som du såg ovan, men i skogsgrönt. Om du inte är mycket för färg finns Training club ICANIWILL hoodie även i svart.

Nu går vi över till damkläder på rea:

ICIW svarta träningskläder REA

ICIW svarta träningskläder REA
ICANIWILL define seamless svarta träningstights med ficka till 25 % rabatt HÄR / Svart sportbh HÄR / Vita tubsockor för träning 25 % rabatt HÄR (FITNESSFIA10 ger ytterligare 10 % rabatt i checkout)

Nytt år nya träningsvanor? Eller kör du på med samma träning som funkat så bra hittills? Oavsett är svarta baskläder i träningsgarderoben ett måste.

Även om jag älskar färg så har jag dagar då jag bara vill ha svart (du vet de där dagarna när PMS-monstret terroriserar som värst).

Jag tycker även om att kombinera ett par svarta tights med en färgglad topp, eller tvärt om.

Du har väl inte heller missat träningstrenden med tubsockor? Vita tubsockor passar på alla tights. Kanske en lite konstig trend men det är väldigt varmt och skönt om anklarna under vintern kan jag lova!

Zip hoodie för träning (och mys)

Zip hoodie träning dam
Köp ICIW Zip hoodie dam till 25 % rabatt HÄR (ange rabattkod FITNESSFIA10 för ytterligare 10 % rabatt i checkout)

Jag vet att jag tjatar lite om det här plagget (denna zip hoodie från ICANIWILL var även med på min lista med favoritplagg vid Black Friday) men jag kan helt enkelt inte sluta att lovorda hur bra hoodien är. Det är verkligen mitt favoritplagg som används nästan dagligen.

Sist använde jag denna zip hoodie när jag var på hot yoga. Jag var lite försenad till passet och då var det sjukt smidigt att bara ”skala” av mig hoodien. Det var 38 grader varmt i salen och hög luftfuktighet, till skillnad mot -10 minus ute!

Träningslinne ICANIWILL – Everyday Racerback Tank Top

Träningslinne ICANIWILL - Everyday Racerback Tank Top
Köp ICANIWILL svart träningslinne med 25 % rabatt HÄR (rabattkod FITNESSFIA10 ger ytterligare 10 % rabatt i kassan)

En annan favorit är Everyday racerback tank top träningstopp från ICANIWILL. Detta är ett träningslinne som är lite öppet på sidan, vilket är perfekt för träning, då luften kommer in. Perfekt vid ett hårt träningspass!

Träningsband för pullups och hemmaträning

Träningsband för pullups och hemmaträning
Köp 3-pack gummiband till 25 % rabatt HÄR (ange FITNESSFIA10 för ytterligare 10 % rabatt i checkout)

Jag ska vara ärlig med dig – jag tränar inte supermycket hemma, men när jag gör det så tränar jag ordentligt. Då är det jättebra att ha ett litet hemmagym med träningsutrustning som tar lite plats. Det är just där dessa gummiband i 3-pack kommer in.

Förutom att träna hemma med dem tar jag med ett av dem till gymmet och använder som stöd när jag gör pull ups.

Passa på att köpa träningskläder på mellandagsrea

Om du blev sugen på att uppdatera din träningsgarderob med kraftiga rabatter över hela siten tycker jag att du ska surfa in till ICANIWILL och köpa dig en julklapp till dig själv (eller till någon annan du gillar).

TILL WEBBSHOPPEN (Kod: FITNESSFIA10 för ytterligare 10% rabatt!)

*Gäller ej på produkter ung cancer eller outlet

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply