ICANIWILL mellandagsrea rabattkod
Träningskläder

ICANIWILL mellandagsrea rabattkod – extra 10% rabatt! (FITNESSFIA10)

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar

Få 10 % extra rabatt på ICANIWILL mellandagsrea mellan måndag 20/12 klockan 08:00 till 22/12 klockan 23:59. Själva julrean pågår till måndag 3/1 23:59. Min rabattkod FITNESSFIA10 ger dig 10% extra rabatt*, alltså rabatt på rabatt under hela rean!

Detta inlägg är gjort i samarbete med ICANIWILL som jag har varit ambassadör för i hela 5 år.

TILL WEBBSHOPPEN

*Gäller ej på produkter ung cancer eller outlet

ICANIWILL rabattkod mellandagsrea

Håll i hatten, eller tomteluvan, för nu drar ICANIWILL igång sin mellandagsrea med rabatt på ALLT på hela siten.

Rean drar igång den 20 december och jag vill passa på att påpeka att du troligtvis inte hinner få det du köper innan jul, men så är det ju en extra tidig mellandagsrea. Passa därför på att köpa något fint till dig själv att boosta nya träningsåret med – det ska jag göra.

ICANIWILL rabattkod mellandagsrea

Låt mig ge ytterligare en anledning till att slå till på träningskläder på mellandagsrean hos ICANIWILL – du får nämligen 10% extra rabatt på julrean i 48h. Förutom att det är rabatt på hela sortimentet får du alltså ytterligare rabatt!

Passa på att gripa tag i dina träningsfavoriter med upp till 70% rabatt – innan någon annan gör det!

Om du inte vet vad du ska köpa kan jag tipsa om följande I Can I Will produkter:

I Can I Will mellandagsrea favoriter

Ni som följt bloggen ett tag har säkert märkt att jag i princip bara tränar i ICIW-kläder. Det är för att de verkligen har allt. Du hittar allt från träningskläder för yoga till gymmet, eller för den delen padelkläder.

Men som med allt finns det några produkter som verkligen sticker ut för mig, träningskläder och träningstillbehör som används så gott som dagligen. Här är mina favoriter från ICANIWILL:

Zip hoodie för träning (och mys)

Jag vet att jag tjatar lite om det här plagget (denna zip hoodie från ICANIWILL var även med på min lista med favoritplagg vid Black Friday) men jag kan helt enkelt inte sluta att lovorda hur bra hoodien är. Det är verkligen mitt favoritplagg som används nästan dagligen.

Sist använde jag denna zip hoodie när jag var på hot yoga. Jag var lite försenad till passet och då var det sjukt smidigt att bara “skala” av mig hoodien. Det var 38 grader varmt i salen och hög luftfuktighet, till skillnad mot -10 minus ute!

Zip hoodie träning dam
Köp Zip hoodie dam HÄR

Topp med öppen rygg – Empowering Open Back Tank

Ett annat plagg som jag använder ofta är denna topp med öppen rygg, som jag har i både svart och lila. Framsidan är väldigt enkel men baksidan är sjukt snygg. Faktiskt mycket snyggare än på bilden, det var min man som knöt rosetten (behöver jag säga mer?!).

Topp med öppen rygg träning
Träningslinne med öppen rygg HÄR

Träningslinne ICANIWILL – Everyday Racerback Tank Top

En annan favorit är everyday racerback tank top träningstopp från ICANIWILL. Detta är ett träningslinne som är lite öppet på sidan, vilket är perfekt för träning, då luften kommer in. Perfekt vid ett hårt träningspass! Linnet finns även i vitt och grått.

Träningslinne ICANIWILL - Everyday Racerback Tank Top
Köp ICANIWILL svart träningslinne HÄR

Träningsband för pullups och hemmaträning

Jag ska vara ärlig med dig – jag tränar inte supermycket hemma, men när jag gör det så tränar jag ordentligt. Då är det jättebra att ha ett litet hemmagym med träningsutrustning som tar lite plats. Det är just där dessa gummiband i 3-pack kommer in.

Förutom att träna hemma med dem tar jag med ett av dem till gymmet och använder som stöd när jag gör pull ups.

Träningsband för pullups och hemmaträning
Köp 3-pack gummiband HÄR

Handduk för styrketräning

En nyhet bland ICANIWILL produkter är denna supersmarta handduk för styrketräning. Det som är så fiffigt med handduken, förutom att den är gjord av snabbtorkande material, är att den har som en örngotts-öppning upptill som fäster över bänken. Den ramlar därför inte ner när du sitter och svettas i exempelvis leg curl maskinen.

Vanligtvis kan jag tycka att styrketräningshandduken är lite dyr, men nu är det ju rea på hela siten (och du får 10% extra rabatt med min kod FITNESSFIA10)!

Handduk för styrketräning
Köp denna styrketräningshandduk HÄR

Passa på att köpa träningskläder på mellandagsrea

Om du blev sugen på att uppdatera din träningsgarderob med kraftiga rabatter över hela siten tycker jag att du ska surfa in till ICANIWILL och köpa dig en julklapp till dig själv (eller till någon annan du gillar).

TILL WEBBSHOPPEN (Kod: FITNESSFIA10 för ytterligare 10% rabatt!)

*Gäller ej på produkter ung cancer eller outlet

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply