0
flexibla gymkort swiftr bruce fitnesscollection
Träning

Flexibla gymkort – jämförelse av Swiftr, Fitnesscollection & Bruce

Inlägget bunda innehåller reklam i form av annonslänkar

Flexibla gymkort är något som dykt som ett koncept i Sverige de senaste åren. Jag hade själv ett flexibelt gymkort när jag bodde i Rio de Janeiro och gjorde därför lite research. Jag gillade verkligen friheten det ger men har inte bestämt mig än om hur jag ska göra, jag trivs så bra på Sats. Om du undrar vad flexibla gymkort och vilket utbud som finns ska du läsa detta blogginlägg.

Flexibla gymkort

Ett flexibelt gymkort är helt enkelt ett gymkort som ger dig tillgång till flera olika träningsanläggningar och gruppträningspass. Du kan träna på vanligt gym men också yogastudios, kampsport och alla möjliga typer av träningsanläggningar. Detta istället för att binda sig till ett gym eller en träningskedja så får du ett större urval, en större bredd och helt enkelt mer att välja mellan.

Ofta betalar du en månadsavgift som baseras på om du är villig att ingå i ett uppbindningsavtal eller ej. De flesta erbjuder lägre månadskostnader om du binder dig i 12 månader. Då är det extra viktigt att veta att du väljer ett gymkort som verkligen passar dig och som ger dig det du vill ha.

Olika flexibla gymkort

Som tidigare nämnt så finns det idag ett antal olika gymkort som fungerar på detta vis, och de som är absolut vanligast är Swiftr, Fitnesscollection och Bruce. Alla dessa har liknande träningsformer men skillnaden ligger i priserna och vilka studios de erbjuder. Om du vill välja mellan dessa så behöver du såklart information om vilka skillnaderna är, vilket jag skrivit ihop en guide om här nedan.

Swiftr gymkort

Swiftr gymkort medlemsskap

Swiftr är det av de tre företagen som jämförs här som har störst geografisk spridning på sina anläggningar. Antalet studios är självfallet störst i Stockholm, Malmö och Göteborg, men Swiftr har även anslutna anläggningar i bla. Örebro, Helsingborg och Västerås.

Swiftr erbjuder 3 olika priser – Light: 490kr/mån, Unlimited 365: 590kr/mån och Unlimited 690kr/månad. Det som är skillnaderna mellan dessa priser är antalet träningstillfällen man får per månad och om en bindningstid finns eller inte. För Light har du möjlighet att träna 5 gånger i månaden utan bindningstid. Unlimited 365 ger dig obegränsat antal träningstillfällen med bindningstid i 12 månader. Unlinited ger dig också obegränsat antal träningstillfällen fast utan bindningstid.

Fitnesscollection gymkort

Fitnesscollection gymkort medlemsskap app

Fitnesscollection har över 140 anslutna gym och träningsanläggningar i Stockholm och Göteborg, men inga anläggningar utanför dessa områden.

Fitnesscollecton har två olika paket som varierar i pris beroende på om man vill binda upp sig eller inte. Det första kallas Flex och ger dig 5 träningstillfällen per månad till priset av 340 kronor om du väljer att binda upp dig eller 390 om du vill vara obunden. Det andra alternativet kallar dem Core och det ger dig möjlighet att träna obegränsat hos deras partners. För detta får du betala 590 kr om du vill binda upp dig eller 790 kr om du vill vara obunden.

Bruce gymkort

Bruce gym medlemsskap gymkort

Bruce har liksom Fitnesscollection sina anläggningar endast i Stockholm och Göteborg. Inga anläggningar utanför dessa ställen vilket bara passar dig som bor just i Stockholm eller Göteborg.

Bruce har två olika prisplaner att välja mellan – BRUCE Löpande för 799 kr i månaden och BRUCE Commit för 599 kr i månaden. Båda dessa ger obegränsat med träning. Den enda skillnaden är att Commit är bundet i 12 månader och ger dig möjlighet att pausa upp till 50 dagar per år.

Flexibelt gymkort eller ej?

Så, vilket kort känns rätt för dig? Kolla igenom deras specifika utbud av träningsanläggningar. Försök hitta det som stämmer mest överens med hur just du vill träna!

Läs gärna dessa inlägg med träningsinspiration

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply