0
Fitnessfia hälsoblogg träningsblogg fitnessblogg
Livsstil

Fitnessfia tränings- och hälsoblogg firar 1 år!

Inlägget bunda innehåller reklam i form av annonslänkar

När jag startade min hälsoblogg med inriktning mot träning och kost för ett år sedan kunde jag bara drömma om hur bra det skulle gå – och hur kul det faktiskt skulle vara. Under ett helt år har jag haft den stora äran att inspirera och bli inspirerad av er fantastiska läsare. Nu är det hela 14000 sidvisningar per månad och min gratis e-bok om kost och hälsa har laddats ner nära 650 gånger.

Vad det innebär att driva en hälsoblogg

Att ha en hälsoblogg är mycket jobb men det ger minst lika mycket tillbaka. När jag började blogga hade jag som mål att få inspirera så många som möjligt att gå den hälsosamma vägen. Jag hade själv haft en lång period av ohälsa och flera extrakilon (läs mer om mig Fitnessfia). Jag hittade styrketräning och la om min kost. Det var inga enorma förändringar som krävdes och absolut ingen lågkaloridiet. Det var helt enkelt sunda vanor och träning som ledde till att jag idag kan säga att jag har en god hälsa.

Vad jag lärt mig under mitt första år

Mycket av vad jag lärt mig under 2017 har varit från er läsare och följare i sociala medier. Samtidigt som jag har haft förmånen att inspirera många, har jag samtidigt fått så oerhört mycket inspiration tillbaka. Jag har dessutom oerhört mycket att tacka min PT och kompis i Rio vid namn Michele. Hon har lärt mig teknik och pressat mig så att jag lärt mig mina gränser. Ett annat tack vill jag rikta till mina härliga följare och ”kollegor” på Instagram, framförallt Sandra Friberg.

Vill du också starta en träningsblogg? Läs mina 7 tips om hur du startar en fitnessblogg.

Mål med min blogg 2018

I år kommer jag satsa extra mycket på att göra enkla och roliga inlägg om träning. Jag vill inspirera att testa nya saker som gummiband träning och kettlebells övningar. Dessutom har jag flera roliga samarbeten som kommer att leda till mer inspiration kring kosttillskott, nyttiga recept, mode och annat roligt.

Nu hemkommen från varma Rio de Janeiro till kalla Stockholm, är det dags att satsa fullt på bloggen. Under det här året kommer min träningsblogg att vara min huvudsakliga sysselsättning. Det känns både roligt och utmanande, men samtidigt lite läskigt.

Jag ser verkligen fram emot vad 2018 har att ge och jag hoppas att ni vill följa med mig på resan.

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply