0
Bästa ICANIWILL tights bäst i test
Träningstights

Bästa ICANIWILL tights: bäst i test av 9 modeller

Inlägget bunda innehåller reklam i form av annonslänkar

Min relation med ICANIWILL tights sträcker sig faktiskt längre än de 5 år som jag varit ambassadör för märket. Gymshark och Nike i all ära, men jag föredrar att handla svenska märken. Dessutom har ICIW fantastisk kvalitet och otroligt snabb leverans.

Men vad skiljer egentligen olika ICIW tights mellan varandra? Det tänkte jag gå igenom idag och ge min recension till varje modell.

Kom ihåg att spara 100-lappar med min rabattkod FITNESSFIA20 som ger 20% rabatt på hela sortimentet (gäller ej rea).

HANDLA TIGHTS HÄR

ICANIWILL tights recension av 9 modeller

ICANIWILL tights recension
Att träna är kul i nya träningskläder. Här kör jag lite core-övningar i mitt knallblå set från scrunch-kollektionen. Med min rabattkod FITNESSFIA20 får du 20 % rabatt på allt (utom rea). HANDLA HÄR

Let the fun begin! Här nedan kommer du få utförlig information om alla de tights som jag provat.

ICIW Logo tights

ICIW Logo tights
Logo tights ICANIWILL och sportbh finns många fina färger att välja på. OBS! använd min rabattkod FITNESSFIA20 för 20 % rabatt på allt utom rea. HANDLA HÄR

Just Logo tights var troligtvis den produkt som satte ICANIWILL på kartan. När dessa lanserades blev de snabbt populära.

Dessa tights ingår faktiskt i Define seamless-kollektionen, även om jag tycker att de borde vara i en egen kategori. Nu finns de dessutom i en design: scrunch tights:

ICANIWILL scrunch tights
ICANIWILL tights Logo scrunch HÄR (ICANIWILL rabattkod FITNESSFIA20 ger 20 % rabatt på allt utom outlet!)

Jag tycker att dessa ICIW tights är jättefina men jag gillar inte tights med resårband i midjan. Det passar helt enkelt inte min kropp, jag tycker att man får en muffin top (dvs att det blir som en bilring ovanför resåren, låter sötare på engelska inte sant?).

Vad jag gillar med Logo ICANIWILL tights är att de inte har någon söm mitt på fram för att undvika cameltoe (det gäller även Logo scrunch).

Jag gillar även de fina färgerna tightsen finns i.

Mitt betyg: 💪💪💪 (av 5 möjliga 💪)

ICANIWILL Define seamless tights

ICANIWILL Define seamless tights
ICANIWILL tights modell Define seamless är en av mina favoriter, här i en babyblå färg (love it!). Se säsongens nya färger HÄR (kom ihåg att ange min ICIW rabattkod FITNESSFIA20 för 20 % rabatt på allt på siten utom rea-varor)

Define Seamless tights har fått ett helt eget inlägg, eftersom det finns så mycket att säga om dessa fantastiska ICANIWILL träningstights. Jag tänkte ändå försöka att summera lite om olika egenskaper tightsen har.

Först och främst finns de i olika varianter. Här ser ni min absoluta favorit som är Define seamless träningstights med ficka:

ICANIWILL träningstights med ficka dam
Mina favoriter i Define seamless-kollektionen är Pocket tights, hur bra är det inte med en mobilficka på träningstights? Köp dem HÄR (ange FITNESSFIA20 i kassan för 20 % rabatt på allt utom rea)

En annan variant är ICANIWILL Define seamless ribbed tights. Dessa är som de låter, ribbade i tyget. Det är en feature som blivit väldigt populär under de senaste åren, men i ärlighetens namn är jag inget big fan.

Kanske är det att jag inte förstår grejen helt enkelt?

Dessutom ogillar jag att Ribbed ICIW tights tyvärr inte riktigt är squat proof i ljusa färger. Det är absolut inte katastrof på något sätt, och jagj bryr mig i ärlighetens namn inte om det syns lite trosa när jag squattar, men jag vet att många andra gör det. Så här ser det ut (don’t mind the sweat):

Squat proof tights
Vissa färger av ICIW Define seamless tights är inte squat proof, jag tycker inte att det är så illa men det är något att ändå tänka på. Nu finns Ribbed seamless tights i flera mörkare färger för säsongen, som inte är lika genomskinnliga. Spana in sortimentet HÄR (rabattkod FITNESSFIA20 ger alltid 20 % rabatt)

Utöver olika design och material finns ICANIWILL Define Seamless tights i många olika färger, och färgerna byts ut flera gånger per säsong. Under våren ser vi lite ljusare färger och hösten lite mörkare, precis som i vanligt mode. Under året lanserades Tie Dye-kollektionen, batikmönstrade tights i olika färger, som verkligen är superfin.

En annan nyhet är mid waist, dvs normal midja. ICANIWILL Define seamless har normalt sett hög midja, något som många med mig uppskattar. Det finns dock personer som hellre föredrar normal midja och dessa tights är då för dig.

ICANIWILL Träningstights normal midja tights
Om du föredrar normal midja finns nu ICIW Define seamless tights i tre färger för dig (svart, grå och grön). Handla dessa skönheter HÄR (glöm inte min ICANIWILL rabattkod som ger dig 20 %, ange FITNESSFIA20 i kassan!)

Mitt betyg:

  • ICIW Define seamless pocket: 💪💪💪💪💪 (av 5 möjliga 💪)
  • Vanliga ICIW Define seamless: 💪💪💪💪 (av 5 möjliga 💪)
  • Ribbed Define seamless: 💪💪💪 (av 5 möjliga 💪)

ICANIWILL scrunch tights

ICANIWILL scrunch tights
Här tränar jag upp min lilla rumpa i scrunch tights. Köp scrunch tights (och allt annat hos ICIW) med 15 % rabatt! Använd koden FITNESSFIA20 och handla HÄR

Nu kommer vi till mina absoluta favoriter, scrunch tights!

Jag förstår verkligen att inte alla är bekväma med tights som framhäver rumpan, och jag borde kanske som 37-åring hålla mig borta från dem, men vet du vad? Jag bryr mig inte! Dessa tights framhäver min rumpa på bästa möjliga sätt, och så länge jag kan kommer jag att låta min rumpa få ta plats!

Scrunch tights finns just nu i tre varianter: vanliga scrunch tights, scrunch seamless och scrunch V-shape tights. Jag föredrar den sistnämnda.

Vad är då skillnaden? Jo, V-shape har en v-formad söm baktill som ytterligare framhäver rumpan medan de vanliga scrunch-tightsen har en normal rektangulär söm ovanför scrunchen. Se här:

Icaniwill scrunch tights v-shape
Det kan vara lite svårt att se skillnaden på bilden eftersom den normala scrunch-midjan även den går ner lite, men den är inte lika markerad som på v-shape. Köp alla ICANIWILL tights med scrunch HÄR (ange FITNESSFIA20 för en härlig 20 % rabatt i kassan)

Hur är då ICANIWILL seamless scrunch tights? Jag har än så länge bara mina röda träningstights i denna modell och de använder jag mest under vinterhalvåret. Anledningen är att de är lite varmare, seamless tyg har ju en tendens att vara lite tjockare.

Jag använder dem även när jag ska köra ett riktigt intensivt benpass, där jag vet att det behövs lite extra skydd och slitstyrka i tyget.

Mitt betyg:

  • ICIW scrunch v-shape: 💪💪💪💪💪 (av 5 möjliga 💪)
  • ICANIWILL scrunch tights: 💪💪💪💪 (av 5 möjliga 💪)
  • ICIW scrunch seamless tights: 💪💪💪💪 (av 5 möjliga 💪)

Mercury: fodrade träningstights

ICANIWILL fodrade träningstights löpning
Mercury fleecetights i grönt och svart. Passa på att ladda upp inför vintern med dessa varma fodrade tights. KÖP HÄR (FITNESSFIA20 ger 20 % rabatt!)

När Mercury-kollektionen lanserades i våras var det nog många med mig som jublade högt. Äntligen hade ICANIWILL fodrade träningstights och andra utmärkta funktionsplagg för utomhusträning under de kallare månaderna på året (vilket typ är alla om man bor i Sverige).

Tillsammans med min syster testade vi dessa fodrade tights under ett löppass. Jag har sedan dess använt dessa tights både vid träning, men även under kyligare dagar då jag tagit mina döttrar till lek i lekparken (ja, de glider bra i rutschkanan).

Vad jag särskilt gillar med dessa tights, förutom att det är skönt med fleecefoder som värmer, är de båda fickorna på sidorna. Under löppass är det nödvändigt med fickor, på gymmet är det välkommet men inte nödvändigt, tycker jag.

Att det finns reflexer både fram och bak i tyget är viktigt för att synas ordentlig i mörkret!

En hög midja och snörning i resåren gör att byxorna sitter på plats. Dock ska jag säga att dessa tights inte är supersnygga för baken, men det är mitt minsta fokus när jag är ute och springer i kylan.

Mitt betyg: ICANIWILL fodrade tights: 💪💪💪💪 (av 5 möjliga 💪)

ICANIWILL Nimble tights

Nimble ICANIWILL tights är en klassiker som funnits med under många år. Det som gjort dessa byxor så populära är att du kan klippa av dem till önskad storlek. Ja, du läste rätt!

Utöver det har de en extra hög midja, faktiskt den högsta jag varit med om, och så finns de i många fina färger.

Vad jag dock inte gillar med dessa tights är att jag tycker att de glider ner och korvar sig i midjan. Därför har jag inte gjort någon mer utförlig recension av dem.

Samtidigt har jag en kompis som verkligen älskar dem, så det där med att de åker ner kanske beror på vilken kroppstyp man har eller hur man rör sig? Oavsett är dessa inte bland mina favoriter.

Mitt betyg: ICANIWILL fodrade tights: 💪💪 (av 5 möjliga 💪)

De som inte fått komma med i detta inlägg är Ultimate training, Blick tights (samarbete med Angelica Blick) och Smash (för padel och tennis). Min tidigare favorit som jag skrivit mycket om Queen mesh tycks vara en utgående modell, så den har jag också lämnat därhän i detta inlägg.

Även Classic tights kom tyvärr inte med denna gång, men jag lovar att uppdatera inlägget med dessa framöver.

ICANIWILL tights storlek

Jag har storlek medium på de allra flesta av ICIW tights men tänk på att storleken kan variera utifrån modell. Exempelvis tenderar seamless tights att vara lite mindre i storleken än tights i vanligt funktionstyg. Är du på gränsen till en lite större storlek skulle jag rekommendera att istället välja den.

Vissa butiker säger istället att man ska gå ner en storlek, men det beror ju på hur tight du är ok med att de sitter. Visst ska de sitta tight men det blir inte snyggt att se ut som en stoppad korv i en för liten storlek.

Här finns en storlekstabell med ungefärliga mått:

ICANIWILL tights storlek

Och så här mäter du vilken storlek du har:

Storlek tights ICIW
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply