0
Allt för hälsan rabattkod 2022
Hälsa, Träning

Allt för hälsan rabattkod (2023): 30 % rabatt på inträdet!

Inlägget bunda innehåller reklam i form av annonslänkar

Den 10-12 november är det äntligen dags för Allt för hälsan 2023. Jag ser så fram emot denna mässa som jag besöker varje år! Mässans fokus är lustfylld träning, att träning ska vara glädjefyllt för både hjärta och hjärna. Dessutom går mässan samtidigt som Stockholm food & wine och Bak- & chokladfestivalen.

Just nu får du som läsare hela 30% rabatt på inträdet med min Allt för hälsan rabattkod FITNESSFIA30.

BOKA HÄR

När är Allt för hälsan mässan?

Den 10-12 november i Stockholmsmässan i Älvsjö. Att ta sig till Älvsjö är lätt, du kan åka pendeltåg till Älvsjö station från Centralstationen.

Vad är Allt för hälsan?

Allt för hälsan är en hälso- och träningsmässa i tre dagar i Älvsjömässan i Stockholm. Under mässan kan du inspireras och delta i träning, yoga, dans och föreläsningar. Dessutom finns ett stort antal utställningar.

Passa på att njuta av din egentid under Allt för hälsan eller gå med en kompis, det ska jag göra!

Vad kan man förvänta sig på mässan?

Allt för hälsan mässan 2023
@alltforhalsan.se

Under Allt för hälsan 2023 kommer du kunna testa på nya träningsformer. Jag kan starkt rekommendera Hale breathwork som jag deltog i förra mässan. Det var helt underbart att se hur andetaget kan ha en så stor inverkan på hela kroppen. Du får öva på att andas och att hålla andan längre än vad det känns som att du kan.

Sedan dess har jag jobbat mycket med min andning i olika situationer, framförallt när jag har migrän. Magigskt och så effektivt. Det finns pass både den 10 och 11 november.

Rekommenderat: Recept på goda och nyttiga juice shots

Det finns även en föreläsning om goda bakterier och maghälsa den 11 november som jag tror kommer att vara väldigt intressant.

Om du går på lördagen kan jag verkligen rekommendera yoga med Healing yoga med Jennie Liljefors från Altromondo Yoga. Passet börjar kl 9 och pågår till 10.30.

Pressfrukost hälsosam frukost Allt för hälsan 2018
Supertrevlig pressfrukost på Allt för hälsan mässan 2018

Det finns även drop in friskvård. Till fantastiska mässpriser kan du testa på olika typer av massage och behandlingar.

Missa inte heller alla inspirerande föreläsningar. Själv är jag nyfiken på vad Karoline Pettersson har att säga på temat Få resultat genom att äta dig mätt på riktig mat! eftersom det är en filosofi som jag också står för.

Jag har varit på plats i flera år och kan verkligen rekommendera ett besök.

3 mässor i 1

Inte nog med att du får inträde till Allt för hälsan, du kan även fritt besöka de andra mässorna Stockholm food & wine och Bak- & chokladfestivalen. Jag tycker att de kombinerat ihop 3 fantastiska mässor som alla gör sitt för hälsan.

Läs även: 7 anledningar till att det är nyttigt med mörk choklad (varje dag)

Så för biljettpriset får du alltså väldigt mycket för pengarna!

Montrar och utställare

Det var faktiskt på Allt för hälsan som jag först fick kontakt med I Can I Will och blev ambassadör för deras träningskläder. Tyvärr ställer de inte ut på mässan i år men du hittar exempelvis Aimn på plats.

The House Fitness rolig träning
På plats på en tidigare mässa tog jag denna bild på en av montrarna med ett budskap som jag skriver under på.

En stor överraskning för mig var att Polismyndigheten kommer att ställa ut i år, undrar vad temat är där? Jag är supernyfiken.

Det brukar finnas smakprover av olika former, och hittar du inget att smaka på Allt för hälsan kan du smita förbi någon av chokladutställarna på den andra mässan. MUMS!

Mässan pågår hela helgen och jag rekommenderar verkligen ett besök.

Allt för hälsan rabattkod

Allt för hälsan 2022 rabattkod lägg till

Min rabattkod FITNESSFIA30 ger 30 % rabatt på inträdet.

BOKA HÄR

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply