0
förkylningstider hälsopaket detox bota förkylning långvarig
Hälsa, Kostillskott

Förkylningstider: detox och kur mot långvarig förkylning

Inlägget bunda innehåller reklam i form av annonslänkar

Nu är det förkylningstider och högsäsong för virus och bakterieinfektioner. Vill du börja 2018 på bästa sätt ska du testa ett hälsopaket för att bygga upp immunförsvaret i tid. Just nu erbjuder greatlife.se tre olika paket med hälsan i fokus. Känner du också att du brukar bli lite förkyld och hängig i början på året? Den här mörka tiden gör att vi blir urlakade energimässigt och behöver fylla på med vitaminer och mineraler. Dessutom kan julmat och annat satt ohälsosamma spår. Då är det bra att göra en rejäl utrensning med en detox och få i sig viktiga näringsämnen.

Hälsopaket för alla behov

Att köpa ett hälsopaket till dig själv eller någon du bryr dig om är en bra investering. Kroppen behöver lite hjälp under vintermånaderna i Sverige. Immunförsvaret blir försvagat av bristen på vitaminer och färsk mat. De flesta färskvarorna, som grönsaker och frukt, har transporterats långa sträckor och innehåller begränsat med näring tyvärr. Att fylla på med kosttillskott är därför en bra idé.

Undvik långvarig förkylning

Bota långvarig förkylning med c vitamin probiotika hälsopaket
Undvik långvarig förkylning och bygg upp immunförsvaret med detta hälsopaket.

Nu är tiden för långvarig förkylning här! Jag brukade bli konstant förkyld när mitt immunförsvar var svagt, nu blir jag knappt förkyld och mina förkylningar går över på några dagar. Anledningen till detta är att jag tar multivitamin och probiotika, samt några andra kosttillskott. I det här hälsopaketet som kallas ”anti-förkylning” ingår ett C-vitaminpulver samt probiotikakapslar. Detta är en dunderkur för att undvika långvarig förkylning.

Pris: 449 kr (ordinarie pris 567)

Köp anti-förkylningspaketet här.

Undvik sjuka barn i förkylningstider

Förkylning barn, sjukt barn förkylning bota
Sjuka barn gör ingen glad. Detta paket bygger upp ditt barns immunförsvar.

Barn som går på förskola eller skola tenderar att smitta varandra i en evig karusell av virus och förkylning. Bygg upp dina barns immunförsvar och undvik att drabbas hårt av dessa förkylningstider. Sjuka barn är det ingen som blir glad av, det skär i ett mammahjärta att se sitt lilla barn snörvla och ligga i feberfrossor. För att inte tala om vinterkräksjukan som går varje år. I detta förkylningspaket för barn ingår

Pris: 398 kr (ordinarie pris 577)

Köp förkylningspaket för barn här.

Nytt år med detox

Hälsopaket detox detoxpulver detox smoothie
Gör en detox med detta näringspulver och probiotikakapslar.

Känner du att det blev lite för mycket av det goda i jul och nyår? Jag har sagt det förr och jag säger det igen, goda vanor skapas långsiktigt och inte genom snabba kurer. Med det sagt kan du ändå hjälpa kroppen att rivstarta med detox. Det funkar både fysiskt och mentalt, då du ställer in dig på att komma i fas. Detta detoxpaket består probiotika bäst i test (som jag själv tar dagligen) samt ett detoxpulver som är bra att ha i exempelvis mitt recept på green juice detox smoothie. Detta bygger även upp ett försvar mot förkylningar.

Pris: 449 kr (ordinarie pris 567)

Köp detoxpaketet till kampanjpris.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply