0
Fin yogaväska ekologisk bomull
Träningstillbehör, Yogakläder

Yogaväska – de tre snyggaste modellerna just nu

Inlägget bunda innehåller reklam i form av annonslänkar

En yogaväska är väl värd att köpa om du investerat i din egen yogamatta. En väska till din yogamatta skyddar den från att bli smutsig, blöt och skadad. Den största anledningen till att köpa en är trots det att det blir lättare att bära runt och förvara mattan. En yogaväska ger även möjligheten att förvara yogatillbehör som yogafilt, yogahandduk, yogablock och yoga-straps.

– Det här inlägget innehåller annonslänkar till Yogia.se där du kan hitta fina yogaväskor i olika varianter –

Att välja yogaväska

När du ska köpa yogaväska finns det några saker att tänka på:

  1. Hur mycket plats behöver du? Ska fler saker än själva yogamattan få plats?
  2. Vilket material ska den vara av? Ska den exempelvis stå emot väta?
  3. Vilken modell och design passar dig bäst?

Ofta är valet av väska till yogamatta en blandning mellan funktion och estetik. För samtidigt som du vill att väskan ska vara praktisk vill du säkert även att den är snygg runt din axel när du är på väg till och från din klass.

Det finns idag ett brett utbud av yogaväskor i alla stilar, i olika färger och mönster. Du kan välja allt från en bohemisk yogaväska till en stilren sådan. Dessutom finns det exempelvis vattenavstötande och ekologiska väskor.

Väska till yogamatta – mina tre favoriter!

En väska till min fina yogamatta är ett måste för mig, i den förvarar jag mina yogatillbehör, framförallt mina klossar, min filt och mina straps. Här är några tips för dig som är i behov av en ny yogaväska.

Yogiraj lila väska till yogamatta

yogaväska ekologisk bomull lila

Min fina lila yogaväska i ekologisk bomull. Som du ser få jag plats med både yogamatta, yogablock, yogastrap och yogahandduk/filt.

När jag såg denna yogaväska från Yogiraj kände jag mig väldigt dragen till den och det är faktiskt inte så konstigt. Färgen lila är förknippad med kron-chakrat som länkar det enskilda och det universella. Det är en färg för människor som söker andlig fulländning. Lila står även för gott omdöme. Det sägs att om du omger dig med lila, kommer du att ha sinnesfrid. Vem behöver inte mer av det?

Väskan från Yogiraj är tillverkad av ekologisk bomull enligt Global Organic Textile Standard (GOTS). Den har en liten ficka för mindre saker som plånbok och mobiltelefon. Väskan rymmer mattor upp till 66 cm bredd och har tillräckligt med utrymme för yogatillbehör.

Köp alla väskor för yoga här.

Yogaväska Ananda från Yogapeople

Yogaväska Yogapeople med mönster blommor

Vacker yogaväska från YogaPeople

En av mina absoluta favoriter bland yogaväskor är väskan Ananda från YogaPeople. Med sin romantiska bohem chic i lite vintage-stil kan du glida in på yogapasset med klassens snyggaste väska. Som om det inte vore nog med att den är snygg, är designen även helt genomtänkt. Axelbanden kan användas som yogastraps och väskan har ventilationshål, så att yogamattan hålls fräsch. Yogamattor med en bredd på upp till 70 cm får plats. Material av canvas och praktisk ficka utanpå för nycklar, kort etc.

Köp alla väskor för yoga här.

Yogaväska Manduka – Mystique Odyssey

Yogaväska manduka Mystique Odyssey

Snygg yogaväska från Manduka

Denna Manduka yogaväska är tillverkad av naturbomull som inte utsatts för en kemisk blekningsprocess. Färgen som använts för att göra det batik-liknande mönstret är giftfri. Väskan har färgats för hand, vilket resulterat i ett vackert hantverk och en unik design för varje väska. Jag älskar den bohemiska looken, som samtidigt känns modern och på något vis stilren. Manduka är kända för sina kvalitetsprodukter inom yoga och den här yogaväskan svarar upp till deras kvalitetsstämpel.

Köp alla väskor för yoga här.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply