Proteinpulver utan sötningsmedel med smak
Kostillskott

Proteinpulver utan sötningsmedel – bästa sorten

Många undrar om det finns ett proteinpulver utan sötningsmedel – svaret är ja! Jag är inte den enda personen som har en mage som inte tål sötningsmedel och till oss finns ett proteinpulver med smak utan sötningsmedel. Jag använder naturellt proteinpulver till vardags och tycker att det funkar bra. Vill du ha ett smaksatt proteinpulver utan sötningsmedel ska du prova Holistic vassleprotein som bland annat finns i smakerna vanilj och choklad. Jag använder det bland annat när jag gör proteinpannkakor med banan.

Varför jag inte äter sötningsmedel

Den främsta anledningen till att jag inte äter sötningsmedel är att min mage sväller upp av det. Hur illa det blir beror på vilken typ av sötningsmedel det är. Kommer ihåg att en väninna blandade ett glas saft till mig när vi nyss lärt känna varandra. Hon använde saftmärket Fun light som innehåller aspartam, enligt mig den värsta sortens sötningsmedel. Jag drack för att vara artig och tänkte att det kanske ändå inte var någon fara. Det tog dock inte särskilt lång tid innan magen svällde upp som en ballong. Jag såg gravid ut. Sedan dess undviker jag sötningsmedel helt och hållet. Jag hann prova stevia några gånger innan också men gillade inte smaken.

Holistic proteinpulver med smak utan sötningsmedel och socker

Holistic protein är ett vassleprotein (whey) gjort på mjölk från svenska kor. Holistic proteinpulver finns med vaniljsmak och chokladsmak. Proteinet är ultrafiltrerat, innehåller matsmältningsenzymer och innehåller både essentiella och icke essentiella aminosyror. Jag skrev i mitt inlägg om proteinpulver för kvinnor att just vassleprotein är det proteinpulvret som har högst biologiskt värde. Detta beror på att Whey har en bra balans av lättupptagliga aminosyror. Proteinpulvret innehåller inga sötningsmedel eller tillsatt socker. Jag har provat Holistic proteinpulver i vaniljsmak några gånger på en juice-bar i Stockholm och tyckte att det smakade bra.

Holistic proteinpulver med vaniljsmak utan sötningsmedel

Proteinpulver utan sötningsmedel med vaniljsmak

Svenska Holistic gör ett proteinpulver med vaniljsmak utan sötningsmedel

När jag läser omdömena om Holistic proteinpulver utan sötningsmedel, så verkar det som att de flesta föredrar deras proteinpulver med vaniljsmak. Jag har köpt protein-shakes med Holistic vaniljprotein på en juice-bar några gånger och var nöjd med smaken. Jag gillar att proteinet är gjort på svensk mjölk. Proteinet innehåller även äkta vanilj, vilket ger det en bättre smak än de artificiella vaniljprotein-pulvren på marknaden. Köp Holistic proteinpulver med vaniljsmak här.

Holistic proteinpulver utan sötningsmedel med chokladsmak

Holistic proteinpulver utan sötningsmedel chokladsmak

Holistic proteinpulver med chokladsmak utan sötningsmedel

Omdömena kring Holistic proteinpulver utan sötningsmedel med chokladsmak verkar vara lite olika. Även om de flesta tycks föredra vaniljsmaken så finns det dem som lovordar chokladsmaken också. Proteinpulvret innehåller kakaopulver, chokladarom och vaniljarom. Köp Holistic proteinpulver med chokladsmak här.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Varför du behöver Multivitamin för att uppnå dina hälso- och träningsmål! - Fitnessfia augusti 31, 2017 at 2:13 e m

    […] och uppskattar multivitaminets sanna värde och dess betydelse för dina hälso- och träningsmål. Proteintillskott i all ära, men utan multivitamin kan du inte uppnå din fulla fysiska […]

  • Leave a Reply