0
Nypozin fördelar
Kostillskott

Nypozin fördelar & rekommendationer kring användning

Inlägget bunda innehåller reklam i form av annonslänkar

Har du stela och ömma leder som blir värre av kylan? Du är inte ensam! Faktum är att en stor del av Sveriges befolkning lider av någon typ av smärta och stelhet. Det kan ha flera olika orsaker: ålder, inflammation eller vitaminbrist. Den goda nyheten är att Nypozin kan hjälpa dig, läs mer om hur i detta inlägg.

Vad är Nypozin?

Nypozin är ett kosttillskott som bland annat säljs receptfritt på apoteket för dig med stela och smärtsamma leder. Tabletterna innehåller en kombination av nyponextrakt, kondroitin från nötkreatur och Ester-C. Det är nyponextraktet som utgör större delen av kosttillskottet som sägs kunna behandla smärta i leder. Dessutom hjälper den höga koncentrationen av vitamin C till genom att behålla en normal broskfunktion.

Vad är Nypozin bra mot?

Vad är Nypozin bra mot
Nypozin är framförallt bra mot smärta och stelhet i leder. Det höga innehållet av c-vitamin främjar även immunförsvaret.

Nypozin har på grund av sitt innehåll av nypon, flera fördelar för användaren. Inte minst att det sägs kunna lindra smärta och stelhet i leder, det är även en boost för ditt immunförsvar.

Andra fördelar med att använda Nypozin:

 • Nypon har en hög halt av fytokemikalier som stärker ditt immunförsvar och håller kroppen stark mot ovälkomna bakterier i uringångarna.
 • Fytokemikalierna i nypon hjälper kroppens celler att hålla sig unga och friska.
 • Främjar en hälsosam flora i kroppen, vilket är bra både inför och under graviditet.
 • Tar bort överflödig vätska, ödem och hjälper till att hålla en stabil kroppsvikt.
 • Lugnar och behandlar akne och pormaskar.
 • Förbättrar hudens kvalitet och färg.
 • Lindrar huvudvärk.
 • Stärker kroppens immunsystem under vintersäsongen.
 • Förbättrar blodcirkulationen.
 • Förbättrar kvaliteten på hår, naglar, tänder.
 • Hjälper till att bli av med överdriven svettning.
 • Skyddar nervsystemet.

Jag förespråkar en aktiv livsstil och en hälsosam kost för att råda bot på smärta och krämpor, men ibland kan kroppen behöva lite hjälp på traven. Vid dessa tillfällen kan det därför vara bra att tillföra extra näring, vitaminer och mineraler i form av kosttillskott som kan lindra dina besvär.

Läs även: Probiotika Bäst i Test

Nypozin biverkningar

Det finns inga kända biverkningar när det kommer till att äta kosttillskottet Nypozin. Dock finns det milda biverkningar rapporterade när det kommer till ett intag av nypon.

Nypon är vätskedrivande och kan, om det intas i större mängd, orsaka uttorkning. Nyponet har dessutom en milt laxerande effekt. Alltså bör du vara försiktig med denna typ av kosttillskott om du äter vätskedrivande mediciner, rådfråga din läkare först.

Förutom detta är det inga konstigheter att inta varken Nypozin eller nypon. Men se till att inte överkonsumera!

Nypozin salva

Nypozin finns i salva för ömmande och svullna leder. Perfekt för dig som vill ha lokal behandling! Salvan är receptfri men ändå en medicintekniskt kontrollerad produkt. Den används främst för en kylande effekt med antiinflammatoriska egenskaper på smärtande leder.

Nypozin salva bör du använda dagligen i området där du upplever smärta och svullnad. Applicera en riklig mängd salva och låt torka in. Upprepa två till tre gånger om dagen för bästa effekt. Salvan bör användas dagligen i upp till en månads tid för förbättring.

nypozin salva för onda leder
Låter detta som något för dig? I så fall hittar du salvan HÄR

Nypozin tabletter

För de som känner att de behöver tillföra alla nyttigheter som kommer med både nypon och C-vitamin finns det även tabletter. Den största skillnaden på salvan och tabletterna är att salvan verkar lokalt, medan tabletterna tas upp av hela kroppen. Detta kan vara en fördel om du till exempel har ont i flera leder.

nypozin tabletter kosttillskott nypon
För dig som vill testa Nypozin i tablettform hittar du dem HÄR

Nypozin pulver

Nypozin är ett mångsidigt kosttillskott som även finns i pulverform. Det passar dig som gillar att göra smoothies, bowls och andra härliga blandningar i mixern. Självklart kan du inta pulvret genom att blanda ut med vanligt vatten också.

nypozin pulver kosttillskott nypon
Pulvret innehåller precis som tabletterna höga koncentrationer av nypon och vitamin C. Du hittar det HÄR
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply