0
Snygg träningsväska praktisk gymbag
Träningstillbehör

11 Snygga träningsväskor och gymbags 2021

Inlägget bunda innehåller reklam i form av annonslänkar

Snygga träningsväskor gör träningen lättare och mer organiserad. Om du är så duktig att du tar dig till träningen kan du lika gärna unna dig att göra det i stil. En bra träningsväska ska ha gott om utrymme, vara snygg till vanliga kläder och lätt att bära med sig. Nu är det väl dags att uppdatera din gamla sunkiga gymväska som du har haft i år och dar, den som inte längre fyller sitt syfte? I detta inlägg får du tips inför ditt köp av träningsväska både i form av saker att tänka på och konkreta tips på snygga gymväskor!

Träningsväskor 2021

Det är verkligen värt att lägga några hundralappar på en bra träningsväska, för att undvika att din hårborste helt plötslig sticker ut genom någon trasig söm. Jag har valt att fokusera på snygga träningsväskor med olika fack för skor, träningskläder och värdesaker/mobil. Alla modeller nedan har både axelrem och bärhandtag (förutom ryggsäcken), för att lättare kunna variera och avlasta kroppen.

Vad finns det då för snygga träningsväskor 2021? Jo, en hel del faktiskt! Här nedan tipsar jag om mina favorit gymbags som finns att köpa just nu. Oavsett vilka krav du har på din träningsväska så hoppas jag att du kommer hitta någon du tycker om här nedan.

Stilren träningsväska från Nike i flera färger

nike gymväska svart rosa vit
En klassisk gymbag från Nike i flera fina färger!

För dig som hänger mycket på gymmet och vill ha en snygg och stilren väska passar denna perfekt! Snygg design som dessutom finns i flera olika färger: svart, vit, ljuslila och rosa. I väskan finns mindre fack samt ett yttre mindre fack. Dessutom har den en smart avdelare i väskan som gör att du lätt kan hålla skorna från kläderna, och dina svettiga träningstights från de rena vardagskläderna?

KÖP HÄR

Stor svart träningsväska från Stronger

Stronger väska svart gymväska
Svart är praktiskt när det kommer till gymväskor. Denna Stronger gymbag är både praktisk och stilren!

Denna väska får plats med allt som behövs för en match eller ett träningspass med mycket utrustning! Nertill finns ett fack som är perfekt för skor som måste hållas från resten av innehållet i väskan. Detta skofack avskiljs med dragkedjor vilket gör väskan väldigt organiserad. I väskan har du ytterligare mindre fack som passar bra till mindre saker. Dessutom är väskan otroligt stilren och den passar bra till alla dina tränings- och vardagskläder.

KÖP HÄR

Rosa gymväska från Aimn

Gymbag rosa gymväska Aimn träningsväska
Rosa träningsväska från Aimn i snygg retro design. Love it!

En härlig rosa gymväska från Aimn för dig som gillar färg! Denna feminina väska är perfekt för träningen då den är lättviktig och smidig att bära med sig. Om du känner att denna träningsväska är för rosa kan jag berätta för dig att den även finns i en snygg grön variant!

KÖP HÄR

Modern träningsväska med bra förvaring

Gymväska Nike gymbag rymlig stilren svart grå
Rymlig gymbag med massor med plats för träningskläder och tillbehör. Jobbdatorn får också plats!

Denna väska ser otroligt modern ut och passar de flesta stilar otroligt bra. Det är dessutom inte bara utseendet som är modernt – utan även väskans egenskaper. Den har givetvis ett separat fack för dina skor, men även flera andra fack både med och utan dragkedja. Genom dessa förvaringsmöjligheter kan du hålla koll på alla dina saker. Öppningen till det stora facket är stor och gör därmed också att du får en bra överblick över alla saker, istället för att behöva gräva genom allt för att hitta något.

KÖP HÄR

DAY träningsväska

Färgglad gymväska dam träningsväska DAY
DAY väska som egentligen inte är en gymväska men som passar perfekt till träningen. Inte tråkig som många andra gymväskor kan upplevas.

Du som vill ha lite mer färg i ditt liv kan vända dig till denna snygga DAY väska! Detta är inte en gymväska per se MEN tittar du runt på gymmet kommer du se hur populär denna typ av väska är. Anledningen är att den är en perfekt storlek OCH att väskan finns i flera snygga färger! Jag gillar att denna väska inte är gigantisk, det gör den perfekt för enkla träningar på gymmet eller när du inte behöver ha all din träningsutrustning i en väska.

KÖP HÄR

Fred Perry väska i skinnimitation

Fred Perry gymbag i skinn gymväska skinnimitation
Fred Perry har lyckats göra en riktigt snygg gymbag i läder (imitation). Supersnygg!

Här är en träningsväska som ser mer vardaglig ut än sportig – men med samma bra egenskaper som en renodlad träningsväska! Den är gjord i fejkskinn vilket är bra både för djuren och planeten, men den ser lika exklusiv ut som om den vore gjord i äkta skinn. Du kan hänga den över axeln med ett långt axelband eller bära den i handtagen. Den har ett separat fack för skor/ svettiga kläder, samt ett stort fack för resten av dina saker. I det stora facket finns det små fack, och likaså på utsidan av väskan. En rymlig träningsbag som även användas som weekendbag eller resväska.

KÖP HÄR

Nike sportig ryggsäck

Sportig Nike ryggsäck gymmet gym-ryggsäck
En sportig gym-ryggsäck är kanske det mest praktiska av alla former av väskor. Bär din utrustning på ryggen och ha armarna fria till annat.

Självklart fungerar även en ryggsäck bra som träningsväska! Denna lite mer sportiga variant från Nike passar lika bra till gymmet och träningen som till skolan/ jobbet. Den har en laptopficka för att hålla datorn borta från resten av innehållet i ryggsäcken. Banden är vadderade och alltså bekväma att bära ryggsäcken med oavsett vilken vikt du packar den med. Behöver du lite extra pack-utrymme så har den smarta band på utsidan där du ex. kan fästa en jacka eller tröja!

KÖP HÄR

Under Armour svart träningsväska

Under armour gymväska svart.
Under Armour gymväska i en klassisk och tidlös modell. Denna väska finns dessutom i flera storlekar och färger.

Här har Under Armour gjort en enkel träningsväska som har allt man behöver. Handtag att bära den i, skofack och flera små fack med dragkedja för småsaker. Mer än så kanske du inte behöver. Jag gillar att hela väskan är svart, det gör den väldigt diskret och stilren. Den här träningsbagen är enkel och tar inte för mycket uppmärksamhet från resten av din träningsoutfit.

KÖP HÄR

Inspiration träningsväskor

Är det fortfarande svårt att välja en träningsväska? Kika på inspirationsbilderna jag skapat här nedan och kanske får du lite mer idéer om vad det är du vill ha som träningsväska.

Beiga träningsskor HÄR / Vattenflaska HÄR / Träningshandskar HÄR / Träningsväska HÄR

Tröja HÄR / Träningstights HÄR / Nike skor HÄR / Gymbag HÄR

En bra träningsväska

När man tänker på viktiga tillbehör till träningen så är det oftast träningskläder, skor och utrustning som är det första som kommer till ens tankar. Något som är minst lika viktigt – om inte viktigare – är väskan du lägger alla dessa saker i! En praktisk gymbag är något som alla som tränar behöver, oavsett om du gymmar, spelar fotboll eller utövar friidrott.

Kriterier som en gymväska måste uppfylla

En bra träningsväska måste uppfylla några olika kriterier, självklart beror detta lite på vilken form av träning du håller på med. Vissa idrotter som kräver mer utrustning kräver att en träningsväska är större, men utöver storleken finns det några saker att tänka på.

Se till att du har någonstans att förvara alla saker i din väska på ett sätt som du tycker om! Om du gillar att ha flera olika fack och att alltså kunna vara väldigt organiserad så kanske den bästa idén inte är att du köper en väska som bara är ett enda stort fack. Leta istället efter något med noga utvalda fickor och fack.

Om du utövar en utomhussport så kan det vara klokt att skaffa en väska med ett separat fack för smutsiga träningsskor. Hittar du en väska som du gillar men som inte har detta så kan det vara smart att istället skaffa en separat påse att förvara skorna i för att hålla resten av utrustningen hel och ren.

Självklart kan också utseendet på väskan vara viktigt. Du kommer ändå bära omkring på den både på väg till och från träningarna – och kanske även under träningen. Skaffa en väska som du gillar i både användbarhet och utseendemässigt så kommer det bli ett lyckat köp!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply