0
Naturellt proteinpulver
Kostillskott

Bästa naturellt proteinpulver utan smak: de två godaste sorterna

Inlägget bunda innehåller reklam i form av annonslänkar

Jag använder alltid naturellt proteinpulver eftersom jag ogillar den kemiska smaken av smaksatt proteinpulver. Smaksatt proteinpulver innehåller dessutom ofta innehåller sötningsmedel som min mage är jättekänslig mot. I det här inlägget listar jag mina favoriter bland naturellt proteinpulver utan smak!

Varför jag tar proteinpulver

Många menar att det är onödigt att dricka proteinpulver, men jag har väldigt svårt att få i mig tillräckligt med protein i kosten.

Jag är ingen stor köttätare, men äter kyckling nästan varje dag. Äter även mycket ägg, framförallt äggvitor. Dessutom försöker jag att få i mig proteiner via bönor och andra vegetariska livsmedel men det är svårt att äta ren protein eftersom de ofta innehåller mycket kolhydrater.

Jag tycker även att en shake med naturellt proteinpulver är bra att ta efter träningen, då det går snabbt och är törstsläckande. Jag lägger även till lite kreatin i min shake om jag är i en muskelbyggarfas.

Fördelar med proteinpulver utan smak

Det finns flera fördelar med att använda proteinpulver utan smak:

  1. Det är mångsidigt: Icke-smaksatt proteinpulver kan tillsättas i en mängd olika livsmedel och recept utan att ändra smaken. Det gör det enkelt att införliva i din kost och ger dig möjlighet att få proteinets fördelar utan att ändra smaken på dina favoritrecept.
  2. Det smakar bättre. Jag vet att många gillar den konstgjorda smaken av smaksatt proteinpulver men det gör inte jag. Jag föredrar hellre den neutrala smaken.
  3. Det passar för personer med allergier eller känsligheter: Vissa personer kan vara allergiska mot tillsatserna i smaksatta proteinpulver, såsom artificiella sötningsmedel eller smaker. Icke-smaksatt proteinpulver är ett bra alternativ för dessa individer eftersom det inte innehåller dessa ingredienser.
  4. Det kan ha färre kalorier: Vissa smaksatta proteinpulver innehåller tillsatt socker och eller andra ämnen som kan öka kaloriinnehållet. Icke-smaksatt proteinpulver har inte dessa tillsatser, vilket gör det till ett lägre kalorialternativ.

Naturlig smaksättning av naturellt proteinpulver

Jag gillar att tillsätta färska eller frysta jordgubbar om jag vill ha en proteinshake med jordgubbssmak. Vaniljessens eller torkad vanilj om jag vill ha vaniljsmak. När jag gör proteinshakes av chokladsmak använder jag kakakopulver och naturellt proteinpulver. Det adderar visserligen fett och socker till proteinshaken men naturellt proteinpulver funkar bättre med min mage och smakar godare.

Olika typer av proteinpulver utan smak

Det finns olika typer av naturellt proteinpulver på marknaden. Jag själv använder whey-protein som är ett mjölkprotein. Jag har provat proteinpulver med soja (bild nedan) men jag gillade inte smaken.

Mina favoriter – bästa naturella proteinpulvret med Whey

Bästa naturella proteinpulvret
Min beställning av naturellt proteinpulver från Star Nutrition (gillade inte sojaproteinet). Köp HÄR

Jag har hunnit prova en hel del proteinpulver utan smak som finns på marknaden. Mina favoriter kommer från Star nutrition som säljs av Gymgrossisten samt Body science som säljs av MMsports.

Bäst! Star nutrition naturellt proteinpulver

Naturellt proteinpulver star nutrition gymgrossisten
Star Nutrition, Gymgrossistens naturella proteinpulver. Köp HÄR

Proteinpulver utan smak från Star nutrition är min absoluta favorit. Tycker att proteinpulvret löses upp snabbare än med andra proteinpulver. Smaken är också väldigt neutral på Star nutritions naturella proteinpulver.

De finns i whey-80 och whey-100 men enligt killen i kassan är det ingen större skillnad förutom lite mer proteininnehåll i whey-100. Numer köper jag alltid proteinpulver online för jag tycker att det är smidigare.

Köp Star Nutrition proteinpulver utan smak här.

Bra! Body science proteinpulver utan smak

Naturellt proteinpulver utan smak
Naturellt proteinpulver – protein utan smak från bodyscience MMSports. Köp HÄR

Body science naturellt proteinpulver är min andra favorit och faktiskt den jag använder just idag. Den löser upp sig lite sämre än den från Star nutrition med i övrigt är jag lika nöjd med det här proteinpulvret.

Jag köpte proteinpulver från Body science på grund av att de hade en kampanj och jättebra rabatt om man köpte fler än tre. Jag köpte därför flera förpackningar naturellt proteinpulver till mig och passade samtidigt på att köpa proteinpulver med vaniljsmak till min sambo.

Köp proteinpulver från Body Science utan smak här.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Robert juni 22, 2023 at 12:58 e m

    Har funderat på att testa naturellt proteinpulver och smaksätta själv precis som du beskriver att du gör, mest för att eftersmaken av aspartam hos de smaksatta varianterna står mig upp i halsen. Ger det ett försök!

  • Leave a Reply