Brazilian bikini brasiliansk bikini i sverige
Kläder, skor och accessoarer, Mode

Brazilian bikini – satsa på en brasiliansk bikini i år

Brazilian bikini eller brasiliansk bikini som det heter är bikinis med en skärning som revolutionerat badklädesindustrin. Det som utmärker en brazilian bikini är framförallt trosorna, som generellt är mindre. Eftersom jag bor i Brasilien har jag svårt att tänka mig något annat. Jag tycker personligen att en brasiliansk bikini är mer smickrande för rumpan än en traditionell bikini. Här har jag samlat mina favoriter bland brasilianska bikinis.

Vad är en Brazilian Bikini?

Brazilian bikini bikinitrosa halvstring

Skillnaden mellan en brazilian bikini och en vanlig bikinitrosa

Brazilian bikini, den brasilianska bikinin, härstammar från Brasilien, men är nu även mycket populär i Latinamerika och i många delar av Europa. Fransmännen må ha uppfunnit bikini 1946, men det är brasilianarna som har utvecklat den och fortsätter att modernisera bikinin varje år, med mängder av olika mönster och nya stilar.

Vad som gör en bikini till en brazilian bikini är framförallt trosan, där gäller less is more. En typisk brasiliansk bikini har en bikinitrosa som är smalare över rumpan än traditionella bikinitrosor. Det är även vanligt förekommande med så kallad scrunch butt, en modell av bikinitrosa med en rynkad söm baktill. Ibland är bikinitrosorna så smala att de kallas halvstring. Brasilianska bikinis finns alltså i en rad olika skärningar och stilar: från string till smalare hipster-boyshort, alternativen för brazilian bikinis är oändliga!

Brasilianska bikinis popularitet

Brasiliansk bikini trosa

Skillnaden mellan en en vanlig “amerikansk” och en brasiliansk bikinitrosa

Brazilian bikinis har blivit mycket populära bland kändisar, toppmodeller och fashionistas över hela världen. De brasilianska bikinitrosorna kan mixas och matchas med valfri bikinitopp. Brazilian bikinis finns i en mängd olika tryck, färger och utsmyckningar.

Om du någonsin besöker Brasiliens många stränder, som den berömda Copacabana eller Ipanema, kommer du att se de många färgglada och vackert utformade bikinierna på olika kvinnor. Brasilianska bikinis finns i olika stilar och skärningar, det finns något för alla.

Den brasilianska stoltheten över kroppen

Om du reser till Brasilien kommer du att upptäcka att brasilianska kvinnor inte bara bär sina bikinier annorlunda än andra länder, det bärs dessutom med stort självförtroende. De flesta brasilianska kvinnor är stolta över sina kroppar, oavsett kroppsform och storlek. I Brasilien är en bikini ganska annorlunda från andra länder, den är vanligtvis mindre och bärs för att förbättra kvinnornas figur och sensualitet.

Mina favoriter bland brasilianska bikinis

Den brasilianska bikinin har blivit välkänd över hela världen för sitt sexiga och moderna snitt. Den syns på brasilianska kvinnor på stränderna runt om i Brasilien. De senaste åren har brazilian bikinis även blivit vanliga i Sverige. Anledningen är att dessa bikinitrosor är mycket smickrande för rumpan, de framhäver verkligen de kvinnliga formerna. Jag är därför stormförtjust i “brazilian cut” bikinis. Här är mina favoriter som finns att få tag på i Sverige.

Brasiliansk bikini med scrunch i snygg bronze-färg

Snygg brasiliansk bikini scrunch butt

Snygg brasiliansk bikini med scrunch butt

Det här är en av mina favoriter bland brasiliansk bikini. Färgen är jättesnygg mot en solbrun hud och det finns flera olika bikinitoppar att välja på. Modellen finns även i flera olika färger. Köp brasilianska bikinis i Sverige här.

Klassisk brazilian bikini med ruffle bikinitrosa

Brazilian bikini triangle bikinitrosa ruffle volang

Brazilian bikini med volang ruffle på bikintrosa och triangle

Snygg mönstrad brazilian bikini med scrunch butt och volang ruffle på bikinitrosan och triangle bhn. Färgen och mönstret tycker jag är jättefint, det är färgglatt men samtidigt ganska diskret. Knytband i sidan gör att bikinitrosorna sitter bra på plats. Köp brasilianska bikinis i Sverige här.

Färgglad och blommig bikini med scrunch butt

Blommig triangle bikini färg

Blommig bikini med scrunch butt i en härlig färg

Det här är en blommig bikini som verkligen skriker “Brasilien”. Det härliga mönstret i kombination med de starka färgerna sticker ut på badstranden. Den här modellen ser man mycket av på stränderna i Rio där jag bor. Köp brasilianska bikinis i Sverige här.

Blå och vit bikini med halvstring

Blå och vit bikini med halvstring scrunch butt

Bikini med halvstring (i alla fall nästan) och scrunch butt

Blå/vit brasiliansk bikini med halvstring och scrunch butt. Det här är en sexig och feminin bikini som inte är vulgär utan snarare elegant. Ett stort plus för att bikinibhn finns i olika kupstorlekar! Köp brasilianska bikinis i Sverige här.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply