svart bikinitrosa med scrunch butt från Nelly
Kläder, skor och accessoarer, Mode

Bikinitrosa med scrunch butt – visa upp din rumpa!

Visa upp din fina rumpa och dina träningsresultat i en bikinitrosa med scrunch butt. Själv har jag jobbat stenhårt på min rumpa efter att jag flyttade till Brasilien, här är det rumpa som gäller till 100 procent. Många väljer att visa upp sin rumpa här i en stringbikini men det är lite väl att ta i för Sverige 2017. Jag kommer istället att satsa på en bikinitrosa med scrunch butt. Här är några av mina favoriter bland scrunch butt-bikinis.

Scrunch butt bikini framhäver din rumpa

Du har en snygg rumpa och den förtjänar att visas upp, framhäv din rumpa med en scrunch butt bikini-trosa. Scrunch butt är att en elastisk söm sys in baktill på bikinitrosan som drar ihop trosan. Passformen blir då bättre för din bak eftersom bikinitrosor med scrunch butt går in mellan dina skinkor.

Mina favoriter – bikinitrosor med scrunch butt

När jag letade runt på nätet efter bikinitrosor med scrunch butt upptäckte jag att Nelly.com har störst utbud av snygga scrunch butt bikini. De har flera olika modeller, med eller utan knytband, med volanger, i olika färger och form.

Svart bikinitrosa med scrunch butt från Nelly

Svart bikinitrosa med scrunch butt från Nelly

Min favorit – svart scrunch butt bikini från Nelly

Svart kan aldrig bli fel och därför kommer jag först satsa på en svart bikinitrosa med scrunch butt som jag hittade hos Nelly.com. Jag har flera bikinitoppar i svart som jag kan matcha med ett par bikinitrosor med scrunch butt. De här trosorna finns i flera olika färger, tex grön, blå, knallgul, mönstrad, bronze osv. Köp scrunch bikinitrosor här.

Mönstrade scrunch butt bikini trosor från Nelly

Snygga scrunch butt bikinitrosor

Snygga scrunch butt bikinitrosor med animal print

Kanske är det för att jag bor i Brasilien som jag blir så sjukt kär den här mönstrade scrunch butt bikinin från Nelly.com. Färgerna och mönstret är så glada tycker jag och de framhäver garanterat din fina bränna. Scrunch butt trosorna gör att din rumpa ser riktigt snygg och välformad ut. Köp scrunch bikinitrosor här.

Röd scrunch butt bikini från Nelly

Snygg scrunch butt bikinitrosa med ruffle

Snygg scrunch butt bikini med ruffle från Nelly

Jättefin bikinitrosa med scrunch butt och volang från Nelly.com Det här är en supersexig scrunch butt bikini som är perfekt för beach 2017! Jag gillar att det finns band i sidan så att man kan anpassa storleken på trosan. Snabbtorkande material av 82 procent Polyamid och 18 procent Elastan. Den röda färgen drar garanterat till sig blickar och studier visar att kvinnor som bär rött uppfattas mer attraktiva av män. De finns i flera andra färger om du hellre föredrar något mer neutralt. Oavsett färg blir de en vinnare på beachen helt klart. Köp scrunch bikinitrosor här.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply