0
bikinitrosa scrunch butt trosa bikini
Badkläder

Bikinitrosa med scrunch butt – snyggaste modellerna för din rumpa!

Inlägget bunda innehåller reklam i form av annonslänkar


Visa upp din fina rumpa och dina träningsresultat i en bikinitrosa med scrunch butt. Jag är inte bortskämd med en stor rumpa genetiskt som är så populärt nu, även om jag tränat mig fram till det bästa jag kan (läs mer: så får man större rumpa av träning). Så man får göra det bästa man kan av det man har – och då är scrunch bikinitrosor mitt fuskigaste trick. I det här inlägget tänkte jag visa några av mina favoriter bland scrunch butt-bikinis och ett DIY-projekt för att sy scrunch på vanliga bikinitrosor på 10 min.

Vad innebär scrunch butt?

Scrunch kommer efter det engelska ordet för skrynkla ihop. Scrunch butt är alltså en söm baktill på bikinitrosan (eller vanliga trosor) som skrynklar ihop sig. Effekten detta skapar är att trosorna liksom formas mer efter rumpans kontur. Det skapar en rundare rumpa. Den här typ av modell kallas ofta för Brazilian bikini. Detta eftersom brasilianarna är besatta av att visa upp sina rumpor på bästa sätt har den här modellen blivit standard i landet.

Vad är en Scrunch bikini-trosa?

Scunch butt bikinitrosor har en ”rynkad” söm baktill som drar in trosorna mellan skinkorna, vilket ger rumpan en smickrande form. Dessa bikinitrosor finns i alla former och storlekar och växer enormt i popularitet på marknaden. Många har upptäckt fördelarna med en ”brasiliansk bikinitrosa” som framhäver den sexigare, mer feminina looken. Denna designfunktion fungerar för att accentuera din baksida och för att ge en mer smickrande och bekväm passform. Vanliga bikinitrosor blir lätt hängiga där bak och osmickrande för rumpan.

Göra egna scrunch bikinitrosor eller köpa?

Har du tänkt på att gamla bikinitrosor ofta blir hängiga i rumpan efter användning? Med mitt enkla DIY-hack lite längre ner kan du motverka det och ge nytt liv till dem. En annan större anledning till att själv sy scrunch är bristen på utbud av dessa scrunch bikinitrosor. Det finns så många fina bikinisar på marknaden som inte har rynk baktill. Med nål, tråd och 10 min kan du snabbt förvandla dina favoriter till att få bättre passform.

Nedan hittar du några riktigt fina bikinis att köpa om du hellre vill ha helt nya scrunch bikinitrosor.

Om du hellre vill köpa bikinitrosor med scrunch butt

När jag letade runt på nätet efter bikinitrosor med scrunch butt upptäckte jag att Nelly.com har störst utbud av snygga scrunch butt bikini. De har flera olika modeller, med eller utan knytband, med volanger, i olika färger och form.

Svart bikinitrosa med scrunch butt (finns i flera färger!)

svart bikinitrosa med scrunch

Svart kan aldrig bli fel och därför har jag en svart bikinitrosa med scrunch butt precis i denna modell. Fördelen är att man kan matcha alla svarta bikinitoppar i svart (eller annan färg) med dessa. Vad som är bra att dessa bikinitrosor med scrunch butt finns i flera andra olika färger, tex grön, blå, mönstrad, bronze osv om man vill ha lite variation. Jag gillar att det finns band i sidan så att man kan anpassa storleken på trosan.

KÖP BIKININ HÄR.

Lulifama Mönstrade scrunch butt bikini trosor

lulifama bikini brasiliansk trosor med söm bak

Kanske är det för att jag bott i Brasilien som jag blir så sjukt kär den här mönstrade scrunch butt bikinin från Lulufama. Färgerna och mönstret är så glada tycker jag och de framhäver garanterat din fina bränna. Scrunch butt trosorna gör att din rumpa ser riktigt snygg och välformad ut.

KÖP BIKININ HÄR.

Röd scrunch butt bikini (finns i flera fina färger)

röda bikinitrosor scruch brasilianska

Samma modell av bikinitrosa med scrunch butt som jag har på bilden men mina är i en mörkare färg. Det här är en supersexig scrunch butt bikini som är perfekt för beachen. Den röda färgen drar garanterat till sig blickar och studier visar att kvinnor som bär rött uppfattas mer attraktiva av män. De finns i flera andra färger om du hellre föredrar något mer neutralt. Oavsett färg blir är de hur snygga på som helst!

KÖP BIKININ HÄR.

Calvin Klein halvstring bikinitrosor

calvin klein bikini trosa scrunch

En Calvin Klein bikini i härlig ärtfärg. CK har de senaste åren satsat stenhårt på sina badklädes-kollektioner. Dessa bikinitrosor är lite högre i midjan och klassiska halvstring. Jag gillar att det här är en bikini som inte är för alla, det är lite av en statement-bikini för den som verkligen gillar starka färger. Count me in!

KÖP BIKININ HÄR.

Rosa bikini från Pieces

Rosa bikini scruch trosa

Rosa bikini från Pieces med volanger och brasilianska bikinitrosor. Den här bikinin är så feminin och cute, jag älskar den verkligen! Dessutom finns den i en ljusblå-grön variant. Bikiniöverdelen är verkligen pricken över i:et i den här looken.

KÖP BIKININ HÄR.

DIY hack bikinitrosor scrunch butt på 10 min

Om du även göra scrunch butt av gamla bikinitrosor kan du med det här DIY-hacket. Det tar bara ca 10 minuter och du behöver ingen symaskin. Perfekt om du har vanliga trosor liggandes hemma som börjat hänga lite i baken.

Nog med småpratet – nu är du säkert väldigt sugen på att komma igång. Så det du behöver förbereda med är följande:

  • Bikinitrosor
  • Nål och tråd
  • Sax
  • Penna, som inte lyser igenom men som syns på fodertyget

Då kör vi igång!

Steg 1 – nål och tråd

scrunch butt bikinitrosor gör själv
Gör om vanliga bikinitrosor till scrunch butt bikinitrosor supersnabbt!

Väl ut en tråd som matchar tyget, små fragment kan komma att synas av den på utsidan så det är viktigt att den smälter in. Till det här fina färgglada tyget valde jag en tråd i gult, samma som basfärgen i plagget. Du trär sedan på och drar igenom tråden så att den blir dubbel. Knyt en rejäl knut på slutet.

Jag har sett vissa personer använda tandtråd till det här och då bara ett lager, detta har jag inte testat själv. Gör du det får du gärna kommentera nedan om hur det funkade.

Steg 2 – rita upp en linje

Sy om bikinitrosor rynk scrunch
Rita upp en linje längs med bikinitrosorna, så blir det lättare att följa.

Jag använde en blyertspenna för att rita upp en linje på tyget. Rita rakt under lappen och ner mot grenen. Har du ett par mörkare bikinitrosor kan du behöva använda en ljusare penna av något slag. Det finns speciella såna vita pennor i sy-affären men det är inte nödvändigt, du kan säkert använda något du har hemma.

Steg 3 – säkra tråden

sy brasiliansk bikini från vanlig bikinitrosa
Säkra tråden ordentligt så att den inte går igenom tyget!

Det första misstaget jag gjorde när jag gjorde om mina första scrunch bikinitrosor var att inte säkra tråden tillräckligt. Börja inifrån trosan och sy ett litet stygn. Alltså från insidan, till utsidan och tillbaka på samma plats. Gör sedan en ordentlig knut med den knuten som du gjorde i steg 1. Om du vill vara helt säker kan du sy ett stygn i innertyget och säkra det med knuten.

Bikinitrosor utsätts för mycket rörelse så det är viktigt att detta håller.

Steg 4 – sy

sy bikini scrunch butt av vanliga bikinitrosor
Trä på tyget på nålen, in och ut med korta små stygn.

I det här steget är det dags att sy! Följ linjen och trä på tyget på nålen som om du skrynklar ihop det. Gör små korta stygn, jag tog ungefär en halv cm mellan varje stygn.

Nu kan du välja hur långt du vill att scrunchen ska gå. Vissa vill ha hela vägen, andra tycker att det är snyggt att stanna någonstans mitt på. I detta fall valde jag att stanna ca 2/3 ner till grenen. Fördelen med den här tekniken är att det är lätt att klippa upp och börja om, ifall du vill ha scrunchen på ett annat sätt.

Säkra tråden genom att sy ett stygn i innertyget och upprepa igen för att det ska bli ordentligt.

Dina brasilianska bikinitrosor med scrunch är klara!

Och voila…

göra scrunch bikini brasilianska bikinitrosor rynkade
När bikinitrosorna ligger ner syns det inte så mycket att de blivit omgjorda.

Det ser inte ut som något hänt men det har det. Så här ser de ut på:

Scrunh bikinitrosor DIY
Det var svårt att ta en bra bild på mig själv.

Det finns en annan lite mer avancerad metod som jag kan ta upp i ett annat inlägg. Den metoden kräver dock symaskin och lite mer hjälpmedel.

Vad tycker ni om bikinitrosorna förresten? Jag älskar tropiska mönster. Dessa och fler snygga bikinis hittar ni HÄR.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply