0
Gå ner i vikt mat gratis ebok om kost och hälsa
Kost och mat

GRATIS E-BOK: Gå ner i vikt utan jobbiga dieter

Inlägget bunda innehåller reklam i form av annonslänkar

Vill du gå ner i vikt men har tröttnat på jobbiga dieter som lovar mycket men håller lite? Jag hade också tröttnat, rejält. Med enkla metoder och långsiktighet har jag ändrat hela min inställning till kost. Det som tidigare var en plåga några gånger per år, då vågen visade lite extra, har nu bytts till att jag har en jämn vikt och mycket mer energi. Så många människor har frågat mig hur jag gjort och därför har jag valt att sammanställa en e-bok om att gå ner i vikt via kost. Boken behandlar även om hur du ska äta om vill bygga muskler.

Kosten är 80 % – gå ner i vikt med fokus på bra kost

Bokens titel är Kosten är 80 % och handlar om hur viktig kosten är för att gå ner i vikt och bygga muskler. Många har föreställningen att ”om jag bara börjar träna på gym så kommer kilona att rasa”. Fel, fel, fel. Om du däremot börjar att äta rätt, och med det menar jag enligt ditt energibehov, kan du ganska snabbt märka resultat på vågen.

mat är kärlek, vegansk mat
Mat är kärlek. Vacker mat som vi mår bra av ger oss energi.

Jag är inget för dieter, jag tror att de är till för att locka vår reptilhjärna som vill ha snabba enkla resultat. Min bok handlar om långsiktighet, att bygga vanor och rutiner som håller hela livet ut. Att helt enkelt hitta ett sunt förhållningssätt till kost. Mat är livet, mat är kärlek. Ändå så handlar i stort sett alla dieter om att plåga sig själv genom att exempelvis utesluta vissa livsmedel. Fel igen! Uteslut bara viss mat om du har allergier eller om den får dig att må dåligt. Kroppen har ett fantastiskt sätt att berätta för dig vad du behöver, men tyvärr har vi slutat lyssna på den. Ät bara när du är hungrig och stoppa inte i dig sånt som du sedan mår dåligt av.

Av mig kommer du aldrig få höra ät 1000 kalorier per dag och gå ner i vikt. Jag kommer aldrig säga till dig att inte äta det eller det, men jag kan rekommendera dig att dra ner på vissa saker. Livet är kort och vi måste få unna oss, problemet är när vi känner att vi ”förtjänar” mat för att vi är stressade, ledsna eller av någon annan anledning. Då äter vi fast vi inte är hungriga och vi äter ofta saker som vi inte behöver.

Sandra Friberg recenserar boken på Youtube

I det här Youtube-klippet recenserar Instagram-profilen och träningsexperten Sandra Friberg min e-bok Kosten är 80 %. Prenumerera på hennes YT-kanal för inspirerande hemmaträning (länk i slutet av videon).

Hur får jag tag på din gratis e-bok?

Du får tag på min gratis e-bok Kosten är 80 % genom att fylla i formuläret här nedan. Boken skickas därefter till din mailadress.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Tess Mabon november 6, 2017 at 5:27 e m

  Tack för tipset Fia! Nu ska jag bara gå till min epost och kolla att den inte försvinner i skräpposten.
  Nyfiken på om du har testat mindful eating?
  Det har jag gjort och gillar det.

 • Reply AngelicasVärld november 6, 2017 at 9:01 e m

  Men gud va fint att ge ut boken gratis!

 • Leave a Reply