0
Stronger tights träningstights militärgrön vinröd svart blåa
Sporttoppar och träningslinnen, Träningskläder, Träningstights

Ny kollektion med Stronger tights och toppar i fina färger

Inlägget bunda innehåller reklam i form av annonslänkar

Nya kollektionen med Stronger tights och snygga crop tops är nu här. Bolivia (militärgrön) och Etna (svart) är de senaste färgerna i del tre av lanseringen. Tidigare skrev jag även om de två andra färgerna i kollektionen, Pacific (mörkblått) och Bordeaux (vinrött). Stronger som mest varit kända för sina härliga mönster och färger har nu även hittat rätt med enfärgade träningskläder. Designen är enkel och samtidigt elegant. Här bjuder jag på några inspirationsbilder (inlägget innehåller annonslänkar).

Läs även gärna mitt tidigare inlägg om Stronger tights i spännande färger och mönster.

Stronger tights Etna

Svarta träningskläder är en klassiker som alltid är rätt. När jag hade på mig helsvart på gymmet sist här i Rio fick jag höra att jag var en ninja, en krigare. Det kändes faktiskt så, det är på något sätt en power-nyans som är riktigt sexig. Jag gillar att deras crop top går ner en bit och att dessa Stronger tights har hög midja. Det gör hela det här setet mycket smickrande för figuren.

Stronger träningskläder Bolivia

Den andra nya färgen är den här härliga militärgröna nyansen som de döpt till Bolivia. Förutom Bordeaux är det här min favorit i den nya kollektionen! Det jag gillar med grönt och vinrött är att det ser så fint ut även på bilder, medan svart och mörkblå förminskar kroppen, framhäver dessa de kvinnliga formerna. Gotta like that!

Stronger Bordeaux och Pacific

Jag skrev tidigare om det första släppet av dessa nya Stronger kläder Bordeaux och Pacific. Vinrött är min absoluta favorit, det är en fantastisk färg eller hur? Blått är fint också men lite svårare att kombinera med andra färger tycker jag. Vinrött syns just nu i alla kollektioner av träningskläder världen över och känns som ett säkert kort.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Jennifer oktober 27, 2017 at 11:51 f m

  ÄLskar Stronger, sååå snyggt 😀

 • Reply HannahSthlm/Johanna Törnqvist oktober 27, 2017 at 5:13 e m

  Opps.. träningskläder.. jag promenerar mest i UGGs.. vad duktig du ärDansade förr och då kan man ju ha leggings och topp i ”klasserna”.. saknar street-dance! Trevlig helg!/ Johanna xoxo

 • Reply Lussan oktober 28, 2017 at 12:07 f m

  Jag gillar den vinröda toppen mest, tyvärr passar dom inte alls ihop med mina favorit tights från stylebyjny.com dom är nämligen rosa. Hur är stronger i storlek och kvalitet?

  • Reply Fitnessfia oktober 28, 2017 at 1:40 f m

   Jag har bara bra erfarenheter av Stronger. Tycker att materialet är bra och inte genomskinligt som vissa andra märken. På det stora hela tycker jag att de är väldigt lika Aimn både kvalitetsmässigt och designmässigt.

  Leave a Reply