0
Fitnessfestivalen 2018 Stockholmsmässan Fitnessfia fitnessbloggare träningslogg
Hälsa, Träning

Fitnessfestivalen 2018 – spännande möten!

Inlägget bunda innehåller reklam i form av annonslänkar

I helgen går Fitnessfestivalen 2018 av stapeln och jag är självklart på plats. Den här gången tog jag med hela familjen och även Alia fick på sig träningskläder. Eventet hålls på Stockholmsmässan och blir större och större varje år. I år är det även en kampsportsmässa samtidigt. Besöket var helt klart lyckat och jag rekommenderar verkligen alla som är tränings-intresserade att

Efterlängtade möten

Fitnessfia och Sandra Friberg Fitnessfestivalen 2018 Fitnessmässa

Det var verkligen hur kul som helst att träffa Sandra Friberg (@sandra.friberg).

Sandra Friberg som började på Instagram ungefär samtidigt som jag själv. Vi har följt varandra på Instagram i 2 år och aldrig träffats på grund av avståndet. Under hela första året var jag ju i Brasilien och Sandra bor i södra Sverige. Nu fick vi chansen att träffas och prata. Det kändes som att ämnena aldrig skulle ta slut! Det jag gillar med Sandra är att hon är så peppande. Vi har samma inställning till att hjälpa varandra att komma framåt och det har verkligen varit en framgångsfaktor för oss båda.

Maria Tingba Instagram Fitnessfia fitnesstjejer

Jag träffade även på Maria @mariatingba. Vi har följt varandra länge och hon är en superhärlig tjej!

Det var roligt att springa på Maria som är en superstark kvinna. Vi flaxade ihop men jag hade ingen chans, denna puma är superstark!

Att besöka festivalen med barn

Besöka festival med barn hörselkåpor hörselskydd barn fitnessfestivalen 2018

Viktigt att skydda de små öronen. Det var första gången vi testade hörselkåpor och Alia verkade inte misstycka.

Till dig som planerar att besöka träningsmässan med barn rekommenderar jag verkligen hörselkåpor för barnen, ljudnivån var väldigt hög i vissa delar av lokalen.

Vi hade med oss barnvagnen och det var svårt att ta sig runt. Nästa gång åker Babybjörnen på, som vi inte testat ännu.

Vad jag tyckte om Fitnessfestivalen 2018

Fitnessfestivalen 2018 i Stockholm Älvsjö Stockholmsmässan

Min man Rodrigo passade på att få lite pump i bänkpressen.

Jag tyckte att mässan var bra, men det var för mycket folk framförallt när man har med sig barn. Vi gick på lördagen, som troligtvis var den mest besökta dagen, och det var fullständigt knökat med folk. Vi fick ta vår tillflykt till restaurangen och den mindre besökta kamsportsmässan i området intill när det blev lite för mycket.

Nästa år kommer vi att gå antingen på fredagen eller söndagen istället. Med det sagt var det väldigt roligt att gå på mässan. Min man smakade på hur mycket protein-produkter som helst. Då jag inte äter sötningsmedel var utbudet väldigt begränsat för mig, men så är det ju alltid.

ICIW kläder, träningskläder I can I will

Poserar lite framför träningsutrustningen 😉

Det jag mest tar med mig från Fitnessfestivalen 2018 är alla trevliga möten med andra träningsprofiler och följare. Jag kommer definitivt att besöka mässan igen nästa år.

Guldhjärtat-galan

Guldhjärtat 2018 galan Berns salonger

Fick följa med Sandra till Guldhjärtat-galan på kvällen.

Då Sandra var nominerad i en av kategorierna (social media influenser) i Guldhjärtat 2018 fick jag följa med. Prisutdelningen hölls på Berns där priser delades ut till olika tränings- och hälsoprofiler. Det var en trevlig tillställning, men vi båda var rätt trötta efter flera timmar på mässan under dagen.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply