0
Gymshark tights seamless tävling vinn
Blogg-tävlingar, Träningskläder, Träningstights

Frågor om min Gymshark tävling (storlekar, frakt, hur vinnaren utses)

Inlägget bunda innehåller reklam i form av annonslänkar

Min Gymshark tävling där jag tävlar ut valfria Gymshark tights närmar sig sitt slut. Tävlingen avslutas den 23 november, dagen innan årets Black Friday. Jag har fått en hel del frågor kring tävlingen och kring Gymshark tights generellt. Här nedan svarar jag på några av dem!

OBS! Tävlingen är nu avslutad. Följ mig på Instagram för fler giveaways här: @_fitnessfia

Hur vinner man ett par Gymshark tights?

Gymshark tights tävling giveaway vinn rabattkod
Gymshark tights tävling, här har jag på mig gråa seamless tights från Gymshark.

För att vinna går du in på min Gymshark tävling (klicka på länken) och svarar på frågan, samt registrerar din mailadress. För att öka dina chanser att vinna kan du samla extra poäng genom att följa mina sidor på sociala medier och genom att referera kompisar att delta i tävlingen. Efter det väljer mitt tävlings-plugin (program) en vinnare. Ju fler poäng desto större chans att vinna.

Vinnaren presenteras här på bloggen, på Instagram och Facebook den 26 november. Lycka till!

Gymshark tights syns överallt på sociala medier och du har nu chansen att vinna en valfri modell av deras träningstights. Jag vill ge tillbaka till en av mina läsare eller följare på sociala medier för allt stöd jag fått från er (tävlingen är naturligtvis öppen för nya följare/läsare också). Gymshark själva är inte inblandade i den här tävlingen utan det är ett helt eget initiativ. Jag har själv gråa seamless Gymshark tights på bilden.

Gymshark seamless tights gymshark storlekar
Här svingar jag i ringarna med mina fina Gymshark seamless tights som kan bli dina (eller valfria andra) i min Gymshark tävling.

Så här gör du för att vinna Gymshark tights

Att delta i tävlingen om att vinna Gymshark tights är väldigt enkelt. Allt du behöver göra är att:

  1. Registrera dig här: Gymshark-tävling.
  2. Bekräfta din e-postadress.
  3. Det var allt!

För att öka dina chanser och samla tävlingspoäng kan du även följa mig på sociala medier och dela tävlingen (om dina vänner och bekanta går med i tävlingen får du 3 extra tävlingspoäng). Länkar och information får du när du registrerar dig till tävlingen. Höga poäng ger störst chans att vinna.

Gymshark tights tävling
Kanske någon av dessa snygga Gymshark tights blir dina innan jul!

Får man verkligen välja vilka träningstights man vill?

Yes, så länge de finns i lager!

Hur länge pågår tävlingen?

Fram till den 23 november.

När utses vinnaren?

Den 26 november annonserar jag ut vinnaren på bloggen och i mina kanaler på sociala medier.

Gymshark storlekar

Det är många som frågat om Gymshark storlekar, om de är små eller normala i storleken. Själv har jag endast ett par Gymshark seamless tights i grått. Jag valde storlek M även om jag normalt sett har S/M. I och med att den här modellen är väldigt kropps-tight, ville jag inte att de skulle sitta åt för mycket. Kanske är det bättre för kompressionen om de är lite tightare men jag tänkte mer på bekvämlighet. Om du funderar kring vilka Gymshark storlekar du ska ta rekommenderar jag dig att ”runda upp” om du ligger på gränsen.

Har du någon Gymshark rabattkod

Gymshark tights Sverige hur är de i storlekarna
Mina fina Gymshark tights<3 Tyvärr har jag ingen  Gymshark rabattkod

Tyvärr har jag ingen Gymshark rabattkod och jag har märkt att företaget är väldigt försiktiga med att ge ut såna i Sverige. Den här tävlingen jag håller är inte associerad med Gymshark och tightsen jag tävlar ut betalar jag ur egen ficka. Varför? För att jag älskar mina läsare  på bloggen och följare på sociala medier. Jag vill ge tillbaka av det jag får från alla er. Jag tror att det ibland går ut en Gymshark rabattkod via deras nyhetsbrev, men jag är inte säker.

Vinnare i Gymshark tävlingen utsedd!

Grattis Jessica från Bua som vann valfria Gymshark tights. Jessica valde ett par grå/rosa Gymshark Flex leggings. Jättesnygga tycker jag och hoppas att de kommer att få följa med dig på många träningspass.

Jag vill tacka alla som deltog i tävlingen, nästan 500 stycken totalt!

Jag vill också be om ursäkt att jag var tvungen att ändra tävlingsreglerna lite. Det blev en miss med att tävlingsdeltagare skulle skicka in ett roligt träningsminne. Det blev ett tekniskt fel i mitt tävlingsprogram som gjorde att en större del av deltagarna i tävlingen inte fick bekräftelse-mailet, det var en mailbugg till alla med outlook-, live- och hotmail-konton (som löstes men med fördröjning för många).

Tyvärr är det sånt som händer och är svårt att göra något åt. Det här var min första tävling och jag är taggad på att dra igång nästa stora tävling den 1 december.

Era fina träningsminnen

Jag vill dela några av de fina träningsminnen som kom in. Tusen tack till alla er som bidrog med dessa.

När jag var nyutbildad instruktör skulle jag hålla i en liten aerobicsdel på ett större julpass på Friskis & Svettis. Det var första och hittills enda gången jag ledde ett pass med 200 deltagare. Kan jag säga att det vi lyfte taket? Otroligt peppande!
-Sandra

Jag minns fortfarande dagen jag sprang min första mil. Jag föll ihop, inte av att jag var trött. Utanför att jag äntligen äntligen klarade ett mål jag haft så länge. Jag grät hur länge som helst. Som en babyblues!
-Alexandra

Innan min mamma blev sjuk så körde vi alltid pass på gymmet tillsammans i grupp vilket var något som vi båda tyckte om väldigt mycket! Härliga, svettiga minnen som vi båda saknar något otroligt. Så att spendera tid på gymmet med min mamma är mitt bästa, roligaste träningsminne!
-Emma

Sugen på fler tävlingar?

Följ mig på Instagram här: @_fitnessfia

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply