Gymshark tights seamless tävling vinn
Blogg-tävlingar, Träningskläder, Träningstights

Frågor om min Gymshark tävling (storlekar, frakt, hur vinnaren utses)

Min Gymshark tävling där jag tävlar ut valfria Gymshark tights närmar sig sitt slut. Tävlingen avslutas den 23 november, dagen innan årets Black Friday. Jag har fått en hel del frågor kring tävlingen och kring Gymshark tights generellt. Här nedan svarar jag på några av dem!

Hur vinner man ett par Gymshark tights?

För att vinna går du in på min Gymshark tävling (klicka på länken) och svarar på frågan, samt registrerar din mailadress. För att öka dina chanser att vinna kan du samla extra poäng genom att följa mina sidor på sociala medier och genom att referera kompisar att delta i tävlingen. Efter det väljer mitt tävlings-plugin (program) en vinnare. Ju fler poäng desto större chans att vinna.

Vinnaren presenteras här på bloggen, på Instagram och Facebook den 26 november. Lycka till!

Gymshark seamless tights gymshark storlekar

Här svingar jag i ringarna med mina fina Gymshark seamless tights som kan bli dina (eller valfria andra) i min Gymshark tävling.

Gymshark storlekar

Det är många som frågat om Gymshark storlekar, om de är små eller normala i storleken. Själv har jag endast ett par Gymshark seamless tights i grått. Jag valde storlek M även om jag normalt sett har S/M. I och med att den här modellen är väldigt kropps-tight, ville jag inte att de skulle sitta åt för mycket. Kanske är det bättre för kompressionen om de är lite tightare men jag tänkte mer på bekvämlighet. Om du funderar kring vilka Gymshark storlekar du ska ta rekommenderar jag dig att “runda upp” om du ligger på gränsen.

Har du någon Gymshark rabattkod

Gymshark tights Sverige hur är de i storlekarna

Mina fina Gymshark tights<3 Tyvärr har jag ingen  Gymshark rabattkod

Tyvärr har jag ingen Gymshark rabattkod och jag har märkt att företaget är väldigt försiktiga med att ge ut såna i Sverige. Den här tävlingen jag håller är inte associerad med Gymshark och tightsen jag tävlar ut betalar jag ur egen ficka. Varför? För att jag älskar mina läsare  på bloggen och följare på sociala medier. Jag vill ge tillbaka av det jag får från alla er. Jag tror att det ibland går ut en Gymshark rabattkod via deras nyhetsbrev, men jag är inte säker.

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply