Vita träningsskor, helvita springskor löparskor vit
Träningskläder, Träningsskor

De 3 snyggaste modellerna av vita träningsskor för kvinnor

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar


Vita träningsskor har tagit fitnessvärlden med storm och därför listar jag här de snyggaste modellerna i år. Det är kanske inte det mest praktiska med vita sportskor, men sjukt snyggt är det. De tre modellerna av vita träningsskor som jag har som favoriter kommer från Nike, Adidas och Puma. Det är helvita skor som gäller, utan inslag av färg. Endast reflexerna bryter av i silvergrått. Vilka är era favoriter?

Trenden med vita träningsskor, sportskor och löparskor

Trenden med vita träningsskor har exploderat och vi har helt plötsligt glömt att mamma alltid sa “vitt är så smutsgrant”. Även om helvita träningsskor kräver visst underhåll, är det ju sååå snyggt. Det känns härligt vårigt/somrigt och fräscht med ett par riktigt snygga vita löparskor, träningsskor eller sportskor. Använder du dina vita träningsskor inomhus på exempelvis gymmet så slipper du smutsen och håller dina vita skor finare längre. Här listar jag mina tre favoriter bland helvita träningsskor från Nike, Adidas och Puma.

Vita Nike Performance Lunar Skyelux skor

Nike performance lunar skyelux vita helvita träningsskor löparskor

Nike performance Lunar Skyelux snygga vita träningsskor

Dessa helt vita träningsskor från Nike Performance modell Lunar Skyelux är en av mina favoriter. Nike Lunar Skyelux är ett par neutrala löparskor som lika gärna kan användas under löprundan som på gymmet eller som streetskor. Ovansidan i mesh gör att dessa fina vita träningsskor från Nike andas och ventileras, vilket motverkar att de luktar skunk trots hård träning. Jag tycker att den här modellen av vita sportskor är sjukt snygg i sin enkelhet. Köp dessa snygga vita Nike träningsskor här.

Vita löparskor Adidas Performance Durama

Adidas Performance Durama vita träningsskor löparskor helvita

Helt vita träningsskor modell Adidas Performance Durama

Ännu ett par skitsnygga vita träningsskor, en modell från Adidas Performance som heter Durama. Även Durama är ett par neutrala vita löparskor som funkar lika bra till annan träning eller som vardagssko. Med en mycket slittålig sula av gummi håller dessa vita sportskor länge. Meshtyget på ovansidan andas och minskar risken för instägda fötter. Även snörena är vita och det enda som bryter av är reflexmaterialet i klassiska Adidasränderna. Köp dessa fina vita Durama träningsskor från Adidas Performance här.

Puma vita träningsskor Ignite Evoknit

Vita Puma ignite evoknit i vitt löparskor träningsskor

Helvita löparskor Puma modell Ignite Evoknit

Om du är lite mer modeintresserad är dessa vita träningsskor från Puma något för dig. Modellen heter Ignite Evoknit och de har en inbyggd “strumpa” som gör att passformen blir mycket bättre. Det här är ett par vita skor som nästan är för snygga för att träna i. De snygga detaljerna leder tankarna till futuristisk catwalk mode snarare än till ett par löparskor. Om du vill använda dem som för en cool street look eller för att träna i är helt upp till dig, jag gillar att det finns en valmöjlighet. Köp dessa coola vita Puma Ignite Evoknit sportskor här.

Om det inte var någon av modellerna som föll dig i smaken kan du kolla in fler snygga vita skor för träning här.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply