0
Push-up jeans shaping jeans som lyfter rump
Sportmode

Mina nya Push-up jeans – jag är stormförtjust!

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar


Dessa Push-up jeans är mina favoritbyxor nu. Som ni vet har jag ganska nyss varit gravid och det har varit svårt att slita sig från de bekväma gravidbyxorna. Även efter graviditeten. Anledning är att jag vant mig vid stretch, det måste vara bekvämt! Där kommer dessa superstretchiga svarta jeans (finns även i andra färger). Jeans är så klassiska och enkla att bära att det gör en glad i hela hjärtat när man lyckas hitta ett par riktigt sköna och snygga jeans, och det har jag verkligen gjort nu!

De Push up jeans jag pratar om är från 77th flea som jag hittat hos Bubbleroom, och de har redan blivit mina absoluta favoritjeans! Du kan köpa dem här.

Push-up jeans

Knytkofta rosa Odd Molly stil

Jag älskar verkligen denna knytkofta till mina nya push-up jeans!

Jeansen jag köpt är svarta och är i modellen ”Miranda push-up” och koftan på bilden hittar du HÄR. Det som skiljer ett par push-up jeans från ett par vanliga jeans är de olika sömnadsteknikerna som används när de sys. Ofta kan man se extra sömmar eller att man använt materialet på nya sätt. Målet är att jeansen ska kunna skapa en illusion av en kurvigare och mer ”välformad” kropp.

Just dessa jeans är väldigt mjuka och stretchiga vilket såklart också bidrar till att de formar kroppen i och med att de är väldigt hudnära. De speciella skärningarna i dessa jeans sitter främst framtill och vid rumpan då det är dessa delar man valt att forma lite extra.

Något jag reagerade över när jag fick hem mina jeans var att de är så otroligt sköna att ha på sig. De sitter snyggt och känns mer som ett extra skinn, utan att klämma åt. Jag har bara hunnit tvätta jeansen två gånger men det verkar som att färgen håller sig bra. Det är ju något som annars är ett problem med svarta jeans.

Hur man stylar svarta push-up jeans

Ett par svarta jeans skulle kunna vara det mest lätt-stylade plagget som finns! Oavsett vilken tröja du planerar att bära till så kommer den passa, och då spelar det ingen roll om jeansen ska bäras på jobbet, på fritiden eller på fest.

Nu när det är lite kallare ute kan en stickad tröja vara det jag oftast väljer ur min garderob till de svarta jeansen. En stickad tröja som sitter lite löst bidrar ännu mer till jeansens formgivande egenskaper. Genom att låta överdelen vara mer puffig ser jeansen ännu mer figurnära ut.

Ska jeansen bäras till fest så kanske en mer figurnära topp kan bäras. Med dessa gör det inget om toppen är lite kortare än normalt då dessa jeans har en normal midja. Att de har en normal midja gör de inte bara bekväma utan även lätta att styla. Vill du bära en tight tröja till dina jeans så kan du ge mer liv till outfiten med en enkel kavaj. Ett annat alternativ är något som skapar ett till lager, varför inte en fin kofta?

Fler färger

shaping jeans push up jeans snygg rumpa

Snygga shaping jeans som ger push up effekt för rumpan.

Dessa snygga push-up jeans finns i flera fina färger. Jag har ett par i svart och kommer även att köpa de mörka jeansen. Om du också vill ha ett par shaping jeans kan du köpa dem billigt här.

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply