0
Freddy wr up byxor pants jeans skinny fit
Sportmode, Träningstights

Freddy Wr Up byxor – bästa lyftet för din rumpa

Inlägget bunda innehåller reklam i form av annonslänkar

Freddy Wr Up byxor gör för din rumpa vad en push up bh gör för dina bröst. Förutom att ”lyfta” rumpan bidrar designen till att framhäva dina kurvor på bästa sätt. Freddy byxor har blivit så populära i träningskretsar att de förtjänar de ett eget inlägg. är utformade för att förbättra din femininitet genom formning och omfamning av rumpa, lår och midja.

Om Freddy pants

Det italienska märket Freddy pants är dedikerade till att hjälpa kvinnor att förbättra sin form på ett elegant, smickrande och bekvämt sätt. Dessa ultrabekväma och samtidigt smickrande byxor har setts på många kändisar, bland annat Hilary Duff, Kate Beckinsale, Lea Michele, Britney Spears, Eva Longoria och Hayden Panettiere.

Freddy byxor är kända för sin patenterade WR UP-teknik. Det innebär att de är utformade med strategiskt placerade silikonband på insidan av byxan. Där din rumpa möter låret finns en krökt silikonremsa som är utformad speciellt för att ge en lyftande effekt. Det finns också en tjock silikonremsa insatt i midjan för att förbättra vidhäftningen, så att dina byxor inte glider ner.

För att ditt par Freddy Wr Up byxor ska passa bra måste du dra upp baksidan av byxorna så högt som möjligt. Det kan kräva lite lirkande och justering, men när de väl sitter på plats är de som ditt andra skinn. Trots att de sitter tight för att ha en lyftande effekt, är Freddy pants extremt bekväma. I vanliga jeans kan du sällan göra yoga, men i Freddy byxor har du nästan full flexibilitet.

Jag har testat Freddy Wr Up byxor

Av de fyra Freddy Wr Up byxor som jag provade i samarbete med Svensktkosttillskott.se tyckte jag att passformen var ganska lik mellan olika material och tvättar. Freddy pants har flera olika denim tvättar (mörk, ljus, marmor, etc.) men jag ville ha något nytt att lägga till min garderob. Jag tog en titt på olika glansiga byxor typ disco pants, men efter att ha provat dem tyckte jag att de påminde mig för mycket om byxorna från American Apparel. Jag provade även ett svart par med lätt ormskinns-mönster, det var verkligen inte min grej. Jag tycker att de klassiska jeansen i olika blåa tvättar ser absolut bäst ut. Jag föredrar även modellen skinny mot regular,

Jag är vanligtvis en storlek 27 i jeans och det funkade med storlek S, men i jeanstyg-modellerna skulle jag snarare satsa på en M. Det var inte en jättestor skillnad, i båda fallen var byxorna formande och smickrande. Generellt säger företaget att du ska gå upp en storlek i Freddy byxor.

Freddy jeans mina favoriter

Mina favoriter bland Freddy jeans var just jeansmodellerna som efterliknar vanliga jeans. Jag har inte så mycket för wet look, skinnimitation och andra varianter. Jag gillade bäst skinny-modellerna i jeans.

Vanliga Freddy jeans skinny

Freddy ljusa jeans wr up

Freddy skinny jeans i en vanlig blå jeansfärg är mina favoriter eftersom de passar till allt och sitter bra

Dessa vanliga skinny Freddy jeans var mina absoluta favoriter. Jag kan tycka att vissa av Freddy byxorna är lite väl too much, jag föredrar att ha byxor som verkligen funkar till allt. Skinny var bästa modellen för mig, då jag gillar smala ben och tycker att det framhäver mina former bäst. Dessa byxor är tillverkade i elastiskt jeans-jersey och har därför en skön passform, lite som tighta leggings. De här byxorna är lågt skurna i midjan. Jag rekommenderar att ta en storlek större när du köper Freddy Wr Up byxor i jeanstyg då det är mindre stretchigt än de andra Freddy pants jag provade.

Köp dessa och andra modeller av Freddy pants här.

Mörka Freddy Wr Up skinny jeans

Mörka Freddy Wr up skinny jeans byxor

Freddy Wr Up byxor i är enligt mig snyggast i mörka skinny jeans

Mörka jeans är de Freddy Wr Up byxor jag tyckte allra bäst om. Mörka jeans passar både på jobbet och till utekvällen, vilket gör dem väldigt mångsidiga. Dessa mörka Freddy jeans är dessutom formsmickrande på ett sätt som inga andra vanliga jeans är. Lyftet, genom de inbyggda silikonbanden, funkade väldigt bra på min rumpa och gav den en finare form. Gula sömmar gör att de ser ut som helt vanliga jeans, med den rumpförbättrande effekten som en liten hemlighet.

Köp alla modeller av Freddy pants här.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply