0
Gudinna en stark kvinna och en kvinnlig förebild
Hälsa, Kvinnohälsa

15 steg att hitta din inre gudinna

Inlägget bunda innehåller reklam i form av annonslänkar

Jag är en gudinna och det är säkert du också! Kolla in dessa 15 punkter som kännetecknar en gudinna. Det låter kanske flummigt men egentligen handlar det om självmedvetenhet. Uttrycket gudinna beskriver en dödlig kvinna som är stark, spirituell, kraftfull, självständig och häftig. En kvinna som är vacker på in- och utsidan och som inte definieras av normativa skönhetsnormer. Jag gillar alla aspekter av gudinne-personen. Det är en stark kvinna, en amazon-kvinna, som klarar alla situationer och kommer ut starkare. Hon är trygg i sig själv, för att hon väljer att vara det.

15 tecken på att du är en gudinna

 1. En gudinna investerar i sitt egna liv och lever enligt hennes egen vision.
 2. En gudinna är självstyrande. Hon söker inte efter någon annans godkännande, hon lyssnar på andra men väljer själv.
 3. En gudinna är passionerad. Hennes entusiasm är smittsam och hjälper de runt omkring henne. Hon höjer vibrationerna i en grupp. Hon inspirerar andra.
 4. En gudinna lär sig hela tiden nya saker och utvecklas samtidigt.
 5. En gudinna är genuin. Hon visar sina känslor på ett sant och hälsosamt vis. Det du ser är det du får. En gudinna vet sin egen sanning.
 6. En gudinna tar hand om sig själv. Hon förväntar sig inte att andra ska göra det åt henne.
 7. En gudinna ser sin kropp (och jorden) som helig, och är i rytm med sina naturliga cykler. Hon är bekväm med sin egen sexualitet.
 8. En gudinna har lärt sig om balans och tålamod.
 9. En gudinna har lärt sig att lita på sin magkänsla. Hon har lärt sig att använda denna på bästa sätt.
 10. En gudinna har lärt sig att släppa taget och flyta med. Hon har lärt sig att rida på vågorna och fråga om hjälp när det behövs.
 11. En gudinna talar om sina begränsningar. Hon är mjuk men alltid bestämd när hennes begränsningar överskrids.
 12. En gudinna hjälper andra gudar och gudinnor. Hon förstår att det som är bra för en, är bra för alla, och när en skiner så hjälper ljuset alla.
 13. En gudinna är generös men vet sina begränsningar, hon ger inte mer än hon har råd att ge – känslomässigt, finansiellt, fysiskt eller energimässigt.
 14. En gudinna är bekväm med döden och har lärt sig att släppa taget om förhållanden, koncept och de fysiska ting som inte hjälper henne att växa.
 15. En gudinna tanker globalt. Hon bryr sig om alla aspekter som rör hennes och andras liv och kan sätta dem i en helhet.

Man skulle kunna säga att vi alla är mer eller mindre gudinnor ”in-the-making”. Jag själv har nått minst långt med balans och tålamod. Där har jag mycket kvar att lära mig! Jag behöver dessutom öva mer på att släppa taget och bli bekväm med döden.

Vad är en gudinna?

Gudinna, bli trygg i sig själv, självkänsla

En gudinna är en stark kvinna som är trygg i sig själv. Hon vet vad hon vill och är inte rädd för att sätta gränser.

En Gudinna är en kvinna, eller en person, med en stark feminin aura som tar vara på livet med ett öppet hjärta. Hon njuter av sin själs mystiska och rytmiska dans. Hon är inte rädd för att öppna sitt hjärta och dela med sig av det som finns i det.

Hon är stark i sig själv och avundas därför inte andra kvinnor (eller människor). Hon förstår att vi enas och respektera varandra för att vi ska kunna förbättra vår planet. En gudinna söker inte efter bekräftelse hos andra, hon hittar den hos sig själv. På så vis känner hon sig inte tvungen att godkänna sätt att se på saker, som är ointressanta och begränsar henne.

En gudinnas attribut har många feminina aspekter såsom obegränsad kärlek, medkänsla, visdom, försiktighet, tålamod, acceptans, förlåtelse, tillväxt, välkomnande och läkande. Observera att det feminina inte är begränsat till de traditionella heteronormativa definitionerna av femininitet!

En gudinna måste inte alltid vara gullig och snäll. Ibland måste det gamla förstöras för att ge rum för det nya. Och den processen är inte alltid så trevlig.

Omge dig av andra gudinnor

Dela din gudomliga energi med andra gudinnor! Jag rekommenderar dig att ha en grupp gudinnor i ditt liv. Som en fantastisk grupp av positiva, lysande, självsäkra, rockstjärnekvinnor (också kallade gudinnor).

Ta vara på din rätt att vara kraftfull och din rätt att vara en Gudinna!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply AngelicasVärld oktober 25, 2017 at 5:22 e m

  Grymt inlägg!! Tror också att det där med att hitta sin inre gudinna har lite med ålder att göra…att man kan vara säker i sig själv, ha landat lite i livet och inte bry sig så mycket om vad andra tycker och tänker!

 • Reply Skincares oktober 25, 2017 at 6:28 e m

  Mycket bra skrivet, tack för ett väldigt inspirerande inlägg!

 • Leave a Reply