0
Better bodies tränings tights
Träningstights

Review: bästa Better Bodies tights just nu!

Inlägget bunda innehåller reklam i form av annonslänkar


Jag kikar lite extra på dessa fina Better Bodies tights nu när det börjar bli dags att uppdatera träningsgarderoben. Företaget gör huvudsakligen träningskläder för kvinnor som tränar på gym men Better Bodies träningstights passar naturligtvis även till annan träning. Jag har haft några träningskläder från Better Bodies förut och varit väldigt nöjd med både passformen och kvalitén. I det här inlägget har jag samlat de snyggaste Better Bodies tights och var du kan köpa dem till bästa pris.

Om Better Bodies

Märket Better Bodies startades under 80-talet i drömmarnas stad New York och kom snabbt att förändra träningskulturen i staden till det bättre – med jämlikhet och anti-rasism & anti-sexism som motto.

Brian Moss som startade märket började sin karriär med att starta ett gym där alla var välkomna, män som kvinnor. Tänk på att detta var i en tid då kvinnor ansågs inte höra hemma på gym. Trots detta visste Moss att det fanns kvinnor som också ville bygga muskler – på så sätt blev han en pionjär inom träningsanläggningar.

På Moss gym började det säljas träningskläder. Dessa träningskläder utvecklades till de kläder som Better Bodies tillverkar idag – vilka alltså är riktiga kvalitéskläder.

Träningstights från Better Bodies

Better Bodies gör träningskläder för kvinnor som tränar på gym. Deras träningstights går självklart även att använda under andra aktiviteter så som pass, löpning, crossfit, yoga etc. Better Bodies träningstights är anpassade efter den kvinnliga figuren vilket gör att de framhäver kurvor och håller in, utan att för den delen förhindra maximal träning.

Idag tänkte jag visa några riktigt snygga och smarta tights som jag hoppas att du också kommer gilla!

Svarta träningstights av glansigt material

svarta glansiga träningstights better bodies

Ett par helsvarta träningstights kan inte gå fel. Här är ett par riktigt snygga tights i modellen Vesey Leggings V2, vilka har ett vackert glansigt tyg och v-formade detaljer både fram och bak i midjan. Tightsen passar bäst för lättare träning (alltså ej squat-proof) och kan absolut användas som vardagsbyxor. Jag tycker att dessa tights är minst lika snygga som ett par vanliga lack/ fakeskinnbyxor, och tack vare att de är träningstights blir de sportigare.

KÖP DEM HÄR

Träningstights med snygga mesh-detaljer

Gråa träningtights Better Bodies med mesh

Om det är något som är trendigt nu 2020 inom träningstights så är det geometriska cut-outs och mesh-partier som gäller. Dessa snygga tights har just det + mer. Bland annat en riktigt hög midja som håller in och formar på de rätta ställena. En hög midja gör inte bara att tightsen blir smickrande, utan hjälper dig även i träningen genom att ge extra stöd. Om du föredrar svart över grått så finns tightsen i svart.

KÖP DEM I SVART & GRÅTT HÄR

Rosa ribbade träningstights

rosa better bodies tights

Rosa är en så härlig färg, särskilt till sommaren och våren. Denna kalla rosa färg passar till många olika hudtoner och är lätt att styla med andra träningskläder. Precis som de andra träningstightsen från Better Bodies så har dessa en hög midja med ett bekvämt midjeband. Midjebandet håller byxorna uppe och ger lite extra stöd under träning. Det ribbade tyget kramar din kropp och formar sig efter dina kurvor för bästa komfort och passform.

KÖP DEM HÄR

Träningstights i svart camo

svarta tights better bodies

När man handlar träningskläder så är det lätt att gå till solida enkla färger, ofta svart. Svart i all ära – men det går att få ett par roligare träningstights! Till exempel dessa. Här är ett par träningstights som på håll ser enkla och svarta ut, men om man kollar närmare så ser man ett snyggt camo-mönster träda fram. Dessa tights har ett midjeband som sitter åt lite mer än ex. de gråa tightsen, vilket gör att du får extra mycket stöd i de övningar som kräver det.

KÖP DEM HÄR

Vinröda träningstights

vinröda träningstights better bodies

Dessa träningstights är ganska enkla i modellen – men extremt snygga! Med samma höga midja som de tidigare tightsen så är dessa smickrande och snygga. Färgen är det som gjorde att mitt öga verkligen fastnade för dessa. En vacker vinröd färg som faktiskt passar bra ihop med många andra färger. På bilden ser du hur bra färgen passar ihop med svart, men det går lika bra med vitt eller grått. Dessutom är materialet otroligt stretchigt och behagligt att ha på sig då man har ökat töjbarheten och minskat antalet sömmar!

KÖP DEM HÄR

Träningstights med gula detaljer

better bodies tights svarta gula

Du som inte är rädd för färg kommer rocka dessa tights! I grunden är det ett par vanliga högmidjade svarta bekväma tights, men med snygga detaljer. Längs med sidan av benet finns en snygg gul panel + Better Bodies loggan. Kanske blir du orolig över hur du ska styla dessa tights, men det är inga problem! En topp i svart, vitt, grått eller gult fungerar hur bra som helst – och du kommer bli snyggast på gymmet.

KÖP DEM HÄR

Korallfärgade träningstights med glansigt tyg

Även dessa tights är ordentligt färgglada, med en härlig korallfärg som lyser upp vilket träningspass som helst. Dessa träningstights passar till allt ifrån lugna promenader till intensiva crossfit-pass. Tightsen har också en smart mobilficka på sidan av benet som passar i princip alla mobiler och håller den säker under träningen.

KÖP DEM HÄR

Camo träningstights

Camo tights better bodies träningstights

Om du gillade de svarta camo-tightsen jag visade tidigare i inlägget men vill ha mer av det goda så har du ett par perfekta träningstights här! Ett grönt camo-mönster som får vem som helst att känna sig som en krigare. Är det inte den känslan vi vill åt på gymmet? Längs benet finns också detaljer i form av ränder och en logga, dessa tillsammans ger mer form till benen och rumpan! Självklart är även dessa träningstights högmidjade och sydda i ett otroligt bekvämt material.

KÖP DEM HÄR

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply